DIARY: #35

 photo Recently Updated460.jpg

Drie keer naar Amsterdam, nostalgische lunchdates en een afgelaste hardloopwedstrijd, dat was de zeer korte samenvatting van mijn afgelopen week.

 photo Desktop3464.jpg

We begonnen de week maandag erg vroeg, met een hardlooprondje van vijf kilometer. Hier is geen beeldmateriaal van dus jullie moeten me maar op mijn woord geloven. Van het uurtje skiën bij SkiDiscovery is ook geen beeldmateriaal, maar is toch ook echt waar. Waar ik wel beeldmateriaal van heb? Het ‘gerecht’ dat Claartje van Foodness maakte met mijn vijf favoriete ingrediënten: avocado, ei, paddenstoel, nachos en mozzarella. De video die we maakten (inclusief het recept) vind je hier.

’s Avonds bezocht ik het Women’s Health Fitlist Sneakergala. Het was niet alleen mega gezellig, we vaarden ook met een rondvaartboot over de grachten om het Amsterdam Light Event te bekijken. Ik moet toegeven dat ik het af en toe veel te druk had met kletsen om alles echt goed te zien, maar wat ik gezien heb was echt heel leuk. Aanrader.

 photo Desktop3464.jpg

Dinsdag had ik na het boodschappen doen geen zin om mijn auto te verlaten. Na navraag op Instagram gedaan te hebben blijkt ongeveer de helft van mijn insta-following dit probleem te herkennen. Ik had dinsdag trouwens ook een klein momentje van geluk, want ik was voor het eerst sinds maanden weer eens compleet puistvrij. Dit soort perioden zijn altijd van zeer korte duur, maar hé, wie het kleine niet eert…

Ook dinsdag: een run van de ‘gebaande paden’. Nooit geweten dat er in mijn wijk ook ‘heuvels’ (duinen) met trappen zijn. Er liggen nu een beetje te veel bladeren om de trap goed te kunnen gebruiken in een training.

 photo Desktop3464.jpg

Ik denk dat wanneer ik zou stoppen met het lopen van marathons, er niet veel te liken op mijn Instagram overblijft. Links zie je mijn negen meest gelikete foto’s op Instagram van 2017. Met stip op nummer 1 (6200 likes en counting) de foto na de New York Marathon. Boston had ongeveer 3900 likes en Berlijn 3774. De enige niet hardloopgerelateerde foto, was een foto waarop ik aan het abseilen ben. Jullie hebben gesproken.

Woensdagavond had ik een evenement van Estée Lauder & Companies. Wist je namelijk dat merken als Bobbi Brown, Clinique, MAC en La Mer allemaal onderdeel zijn van Estée Lauder? Ik heb weer een update gekregen van alle nieuwe producten, maar ook over alle ‘klassiekers’.

 photo Desktop3464.jpg

Donderdag reed ik voor de derde (en laatste) keer vorige week naar Amsterdam. Ik deed daar ruim tweeënhalf uur over en dat zorgde voor veel frustratie. Ik had een evenement van Samsung voor de nieuwe Gear Sport. Daar zag ik weer zoveel bekenden, dit soort evenementen voelen voor mij bijna als een reünie. Totdat we de work-out moesten doen dan, dat was gewoon mega zwaar, haha.

 photo Desktop3464.jpg

Vrijdag kreeg ik een leuk pakketje van mijn uitgever binnen, Ik heb geen zin tweede druk! Yes. Thanks allemaal voor het kopen van mijn boek de afgelopen maanden, dankzij jullie ligt de tweede druk nu in de winkel. Meer boek-gerelateerd nieuws: ik vond deze leuke graphic van Run2Day in mijn mailbox. Ik vind het het leukste om min boek tegen te komen op het moment dat ik het niet verwacht, in een nieuwsbrief dus.

 photo Desktop3464.jpg

Zaterdag had ik een lunchdate met Carlissa, dat was alweer veel te lang geleden, maar met haar agenda is gewoon heel lastig een afspraak te maken. We spraken af in Naaldwijk, waar we vroeger als middelbare scholieren ook heel veel naartoe gingen als we ‘iets’ gingen doen. Nostalgie dus. Het broodje carpaccio inclusief.

Carlissa speelde met mijn iPhone X en toen ik doorhad dat ze foto’s van mij aan het maken was deed ik snel mijn haar voor mijn hoofd. Maar ik moet toch even aan Carlis navragen hoe ze in vredesnaam deze foto gemaakt heeft, want het was gewoon klaarlichte dag en hoe dan?

 photo Desktop3464.jpg

Gisteren sneeuwde het, dat zal je vast niet ontgaan zijn. Voor mij stond de Bruggenloop in Rotterdam op het programma. Maar toen gooide een dikke laag sneeuw roet in ons eten. Toen we op de tram naar Rotterdam stonden te wachten en de sneeuw net een klein beetje bleef liggen had ik nog niet verwacht dat het echt zo hard zou gaan sneeuwen dat de Bruggenloop zou worden afgelast. Een paar uur later was dat toch echt realiteit. Dus zijn we uiteindelijk allemaal (sommigen vanuit België) afgereisd om een Sub bij Subway te eten. Gelukkig was ‘ie wel (zoals gewoonlijk) lekker. Omdat ik toch nog een leuke foto wilde hebben (en wandelen door de sneeuw een van mijn favoriete bezigheden is in de winter) wandelden we met een gedeelte van de Subway Running Club naar de Erasmusbrug om een sneeuwfoto te maken. Daarna zijn we allemaal naar huis afgedropen.

Komende week heb ik genoeg te doen. Er staat (heel veel) administratie op het programma en vrijdag vlieg ik samen met Roos naar Verona om een paar dagen te gaan skiën in Val Gardena. Daar heb ik echt super veel zin in. Nog meer sneeuw en eindelijk skiën op echte sneeuw. Benieuwd of ik mijn technieken die ik bij SkiDiscovery geleerd heb nu ook in de sneeuw kan toepassen.

Wat hebben jullie deze week op het programma staan? En wat vinden jullie van de sneeuw, SUPER leuk, of vooral erg onhandig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Aukje
  december 11, 2017 / 12:35

  Jaaa je tripje naar Val Gardena betekent WINTERSPORTUPDATES! Ik probeer vooral zoveel mogelijk projecten af te ronden zodat ik over 2 weken lekker kerstvakantie kan vieren. Gaat prima trouwens, onder het genot van thee, kerstliedjes en met uitzicht op besneeuwde bomen <3

  • Annemerel
   Auteur
   december 11, 2017 / 14:54

   Jaa ik probeer ook zoveel mogelijk dingen te doen VOOR de kerst. Maar heb zo’n vermoeden dat ik niet helemaal ‘vrij’ ben met Kerst. Maakt niet uit ook, ik vind het altijd wel fijn om ook nog ‘iets’ te kunnen doen, ik hou van een productief gevoel.

 2. december 11, 2017 / 14:36

  Hoi,

  Via een vriend van mij, hardloopfanaat gewezen op jou Vlogs. Heel leuk en inspirerend om te zien. Zelf op weg na mijn eerste marathon. Ga zo door zeer leuk en ook zeer motiverend.

  Zonde dat de bruggenloop inderdaad niet doorging. Was zelf net gearriveerd bij de kuip toen het werd afgelast. Maar goed een reactie op de vraag: ‘ wat vinden jullie van de sneeuw?. Ik vind het echt geweldig, door alle sneeuw al aan het aftellen voor mijn skivakantie, ook Italië, toevallig!!

  Tot zover, veel plezier en ik hou je Vlogs in de gaten!!

  • Annemerel
   Auteur
   december 11, 2017 / 14:53

   Wat leuk om te lezen. Veel plezier en succes met trainen voor je eerste marathon. Jammer dat het niet doorging he. Wanneer ga je naar Italië? En waar ga je naartoe?

   • december 11, 2017 / 17:50

    Ja, jammer dat het niet doorging. Al wel een andere loop op het oog om het jaar als nog hardlopend af te sluiten. Atletiek vereniging Spark in Spijkenisse organiseert paar mooie afstanden
    Ik ga 12-jan na Italië, naar het dorpje Pinzolo, in het skirama Brenta gebied. Nog nooit in Italië, dus ben zeer benieuwd. Veel plezier alvast en ik zie/lees je ervaringen met veel plezier tegemoet.

    Sportieve groeten.

 3. Cindy
  december 11, 2017 / 15:14

  Sorry maar ik haat sneeuw dus dit is niet mijn meest leuke week… Ene kant blij dat ik niet de weg op hoef, ziektewet vanwege operatie schouder, andere kant durf ik door die geopereerde schouder ook lopend niet de straat op. Stel je voor dat ik erop val…de horror! Hoop dat alles snel wegsmelt?

 4. december 11, 2017 / 22:41

  Sneeuw vind ik ontzettend leuk en mooi. Als ik binnen ben. Niet als ik er verplicht doorheen moet om een tentamen te maken om vervolgens 4,5 uur over de terug weg te doen in plaats van 20 minuten…

  • Annemerel
   Auteur
   december 12, 2017 / 10:45

   Ooooh wat erg! Ging je tentamen wel goed?

 5. Lianda
  december 12, 2017 / 15:30

  Klein beetje onhandig is het wel! (met de auto naar het werk zeg maar)
  Gisteren thuis gebleven (want drama weer verwacht), vandaag onderweg gegaan, maar ook dat zat tegen (vrachtwagens die roet in het eten gooide), dus maar weer terug gegaan.
  Maar het is wel erg leuk en mooi! Toen maar een rondje gaan hardlopen door de slusshie en sneeuw en toen kwam er nog wat hagel en regen haha.

 6. Ilse
  december 12, 2017 / 21:27

  Ik ben wel een winterpersoon dus ik vond die sneeuw afgelopen weekend wel leuk. Alleen die regen en die gladheid daarna iets minder..