DIARY: #34

 photo Collages89.jpg

Afgelopen week gaat niet de geschiedenis in als meest boeiende week van 2017. Schreef ik dat niet vorige week ook al? Nou goed, maakt niet uit, we hebben november overleefd.


 photo Desktop3457.jpg

Het is maandag en het regent. Maandag had ik een beetje een baaldag, er was niets aan de hand, maar ik had er gewoon niet zoveel zin in. Heb je allemaal weleens. Het was de hele dag donker buiten en het regende. Blegh. Totdat ik besloot dat ik genoeg gezeken had en dat het tijd was om gewoon even naar buiten te gaan, om boodschappen te doen. Ik haalde ingrediënten voor ragout, iets wat ik nog nooit zelf gemaakt had maar waar ik ontzettend veel trek in had. Dat bleek een schot in de roos, want het was super lekker en ik voelde me meteen een stuk beter.

 photo Desktop3457.jpg

Dinsdag had ik een afspraak in Utrecht voor een peeling. Het zou mooi zijn als ik op een dag wakker zou worden met een porseleinen huidje, maar tot die tijd doe ik af en toe neem ik af en toe een peeling om de kwaliteit van mijn huid te verbeteren. Wat er verder op de agenda stond dinsdag kan ik me niet meer zo goed herinneren. Volgens mij heb ik vijf kilometer hardgelopen? Wacht. Ik zoek het op… Jup, ik heb vijf kilometer hardgelopen, maar dat was al voordat ik naar Utrecht reed. Wat ik daarna verder deed. Al sla je me dood.

Woensdag liep ik weer een rondje hard. De zon scheen, dus dat was fijn. ’s Middags had ik samen met mijn moeder in de stad afgesproken. We zagen alle afdelingen van de Bijenkorf (onze favoriete winkel) en aten een pokébowl bij de onlangs geopende nieuwe vestiging van The Poké Bar. Die laatste is meer dan geslaagd. Toen mijn moeder alweer richting huis was besloot ik nog even een ‘investering’ te doen bij Apple, ik kocht de Apple AirPods, die bluetooth oortjes van Apple. Misschien wel de beste investering van 2017, durf ik dat nu al te zeggen?

 photo Desktop3458.jpg

Donderdag had ik een drukke dag in Amsterdam. Het begon allemaal om 9.00u in Hotel The Dylan met een evenement van L’Oréal, we kregen een aantal nieuwe producten van 2018 te zien. De setting was super leuk, de zaal was helemaal omgetoverd in Café L’Oréal.

Omdat ik daarna nog twee andere afspraken had in Amsterdam besloot ik na het evenement even met mijn laptop in de bar van het hotel te gaan zitten, ik bestelde een cappuccino en een grapefruitsapje en werkte twee uurtjes vanuit de bar. Daarna had ik een shoot voor Viva in het Vondelpark.

 photo Desktop3459.jpg

Het was allemaal alweer veel te veel gedoe voor mijn hoofd, want om 14.00u kreeg ik ontzettende koppijn. Ibuprofen werkte niet, dus ik had grover geschud nodig, een migrainepil. Dat hielp gelukkig…

Want ’s avonds had ik het Triumph Triaction event bij Triumph in de Kalverstraat. Er kwamen vijftien meiden naar de winkel, dus wel leuk als ik er dan daadwerkelijk zelf ook bij kon zijn. Gelukkig voelde ik me ’s avonds weer zo fit als een hoentje. Zo fijn als die pil ook daadwerkelijk werkt.

 photo Desktop3460.jpg

Vrijdag had ik een beetje een off-day, waarschijnlijk omdat ik het de dag ervoor zo druk had gehad en mijn migraine nog niet helemaal verdwenen was. Natuurlijk kun je leuk een pil slikken, maar daar los je op de lange termijn natuurlijk eigenlijk niks mee op. Gelukkig voelde ik me een stuk beter na een rondje van tien kilometer hardlopen met mijn vader.

Zaterdag was verder ook niet een hele boeiende dag. Ik werkte mijn to-do-list af, keek Netflix, liep hard, at taart (sorry Limburgers, vlaai) en sushi.

 photo Desktop3461.jpg

Dit was mijn ontbijt zondag, vier pannenkoeken met kaneel en vanillesuiker en een grote kop thee. Ik wilde weer een lekker duurloopje doen en wat kun je daarvoor beter ontbijten?

Op dit moment heb ik al meer dan 1600 kilometer gelopen in 2017, vorig jaar liep ik in totaal 1377,85 kilometer. Ben lekker bezig dus dit jaar. Ga mijn doel van 1700 kilometer, als ik niet geblesseerd raak, verschrikkelijk ziek word, of ongelooflijk lui, dus wel halen.

 photo Desktop3462.jpg

Ook zondag liep ik hard, in de regen, maar het maakte niet uit, want ik liep super lekker. Ik liep in totaal 17,5 kilometer op een lekker relaxt tempo. Mijn horloge zit onder mijn shirt, dus tijdens het lopen weet ik niet hoe hard ik loop. Stiekem vind ik dat eigenlijk best lekker, dat lopen op gevoel. Gewoon doen wat goed voelt. Niet op een klokje staren. Als ik niet aan het trainen ben voor iets kan ik me dat volgens mij ook prima permitteren.

 photo Desktop3463.jpg

Ik had nieuwe schoenen aan… die meteen de vuurdoop hebben gekregen in de regen en door de bladeren.

Na het lopen kroop ik op de bank met The Good Wife. En er is iets gebeurd (in de serie dus), ik ga niet zeggen wat, maar degenen die de hele show al gezien hebben weten vast waar ik het over heb. Ik wist dat het er aan zat te komen (per ongeluk iets gelezen op Wikipedia) maar hier kon je gewoon niet emotioneel op voorbereid zijn.

Nadat ik dit even had laten bezinken (lees: nog een aflevering bekeken had) besloot ik me om te kleden en naar mijn ouders te gaan voor het avondeten. Er stond pasta carbonara op het menu en mijn moeder had kerstkoekjes gebakken (die ik natuurlijk moest proberen). Het was weer een ouderwetse gezellige afsluiting van de zondag.

Deze week staan er weer een paar leuke dingen op het programma, zoals het Women’s Health Fitlist gala dat plaatsvindt op een boot die over de Amsterdamse grachten zal varen. Heel veel zin in. Ga weer zoveel bekenden zien. Kijk, de meeste mensen zien hun collega’s vijf dagen per week en zitten dan misschien niet zo te wachten om ze ook na werktijd nog te zien, ik zie mijn ‘collega’s’ alleen tijdens dit soort gelegenheden, dus ik heb er SUPER veel zin.

Heb jij een fijne week gehad? En staat er nog iets leuks op het programma bij jou deze week?

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Johan
  december 4, 2017 / 12:37

  1700 km in 2017, dus al geen mooier loopdoel voor 2018 dan 1800 km hardlopen!

 2. Britt
  december 4, 2017 / 16:05

  Mijn week was vooral heel druk, school, werk, maar ik ben van plan om aankomend weekend er lekker opuit te gaan met hardlopen, lekker sporten, eten, genieten!

 3. Ilse
  december 4, 2017 / 23:35

  Fijne vooruitzichten! Ik ben vooral deze week heel druk met mijn studie bezig (het is inlever week) en werken. Helaas niet hardlopen vanwege mijn pijnlijke knie. :(

  • Annemerel
   Auteur
   december 5, 2017 / 11:51

   Heel veel succes! En hoop dat je knie snel herstelt…

 4. Emma
  december 5, 2017 / 14:22

  De AirPods zijn geweldig! Ik heb ze nu ongeveer een half jaar en ik kan niet meer zonder!

 5. Marion
  december 6, 2017 / 09:12

  Wat goed dat je je loopdoel haalt! Ik ga het mijne (1200 km in 2017) ook halen! En voor volgend jaar staat 1500 km en een halve marathon te trappelen als hardloopdoel. Heerlijk he!

  • Annemerel
   Auteur
   december 6, 2017 / 09:13

   Wat goed dat je jouw doel ook gaat halen en wat een ambitieus en gaaf doel voor 2017!