DIARY: 31

Photobucket

Ik ben geboren voor dit weer. Mijn productiviteit is van de aardbodem verdwenen (begrijp ineens waarom het in Zuid-Europa slechter gaat met de economie), maar met deze temperaturen en blauwe luchten ben ik het meest gelukkig! Maar ja, wie niet eigenlijk?

Gelukkig was het weer maandag en dinsdag nog niet zo denderend hier in de buurt, dus toen heb ik nog lekker veel geschreven. Maar ja, toen woensdag naar de redactie in Amsterdam. Om 7.15u ’s ochtends zat ik al met blote benen en zonder jasje op de fiets en ik had het nog warm ook. Maar niet zo warm als we het de rest van de dag op de redactie zouden hebben. Maakt niets uit natuurlijk, maar echt productiviteit neemt af boven een bepaalde temperatuur. Tussendoor dan ook maar lekker Frappuccino’s gehaald bij de Albert Heijn.

Donderdag was weer zo’n warme redactiedag, maar ’s avonds heb ik het strand gezien! Op de fiets (is nog geen vijf minuten) naar het strand gereden met mijn vriend gewapend met een fles zoete witte (dessert) wijn en mijn Blue Berry Crumble taart. Prachtige zonsondergang en heerlijk om even in het koele zand te zitten.

Helaas werd ik de volgende dag van die twee glazen wijn alweer met een klein katertje wakker. Was snel verholpen, maar toch… wie voelt er nu iets van twee glazen wijn? Nou, ik dus. Lekker hardgelopen en de rest van de dag in de tuin van mijn ouders gespendeerd. Wat ik de dag daarna ook gedaan heb. IJsjes, BBQ, daar zit je prima hoor!

Gisteren dan uiteindelijk wel echt naar het strand geweest met een paar vriendinnetjes. Eerste keer in jaren dat ik weer echt op het strand lag, in plaats van dat ik naar het strand ging om te werken (de afgelopen vier jaar alleen maar het geval). Was absoluut niet verkeerd. ’s Avonds naar Hoek van Holland gefietst voor een pizzaatje en een glaasje wijn en toen ineens stond ik op een strandfeestje. Niet het leukste feestje uit de geschiedenis, maar uiteindelijk natuurlijk toch wel gezellig. Hele fijne avond gehad.

En nu is het alweer maandag. Ik zit nog een dilemma wat ik vandaag ga doen.. Nog even van het weer genieten, of toch weer aan de slag..? Kijk, normaal heb ik altijd een back-up van zo’n tien blogs, dat als er iets gebeurt, dat ik die dan in kan zetten. Nou lieve lezers, die heb ik afgelopen week allemaal gebruikt. En nu heb ik dus helemaal niets meer “in de wacht staan”. Het wordt tijd dat ik even ga hardlopen, dan krijg ik misschien nog een leuk idee voor een stukje voor vanmiddag…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. mei 28, 2012 / 12:21

  Leuke dingen heb je gedaan zeg! Ik hou van frappuccino’s!
  Er staat trouwens een spellingsfoutje in je tekst: .. van zo’n tien blogs, dat als er iets gebeurd.. gebeurt natuurlijk met een T!
  Hoop dat je het niet erg vindt! x

  • Annemerel
   Auteur
   mei 28, 2012 / 13:07

   Thanks! Dat krijg je van die zon-luiheid ;-)

 2. mei 28, 2012 / 12:38

  Leuke week heb jij gehad! Ik ben echt precies hetzelfde boek aan het lezen (toeval bestaat niet) =]

 3. mei 28, 2012 / 12:59

  Ah, wat een leuke week weer! Die blue berry crumble moet ik toch echt een keer proberen, misschien leuk voor met mijn moeders verjaardag. :D Het ziet er zo lekker uit. En veel plezier met hardlopen. :) xx

 4. mei 28, 2012 / 13:00

  Ik moet ook weer bezig met de alledaagse dingen, scriptie dingen blegh. Ik ga ze alleen wel in de zon uitvoeren, nu kan het tenminste nog! :)

 5. mei 28, 2012 / 13:07

  Ik zou willen dat ik zo dichtbij zee zou wonen! Hoe heerlijk zou dat zijn.

 6. mei 28, 2012 / 13:44

  Dat zou ik ook wel willen, dichtbij wonen. Ik moest afgelopen weekend een uur met de trein reizen voor een dagje strand.

 7. mei 28, 2012 / 14:15

  Heerlijk dit weer he! En je bent niet de enige, ik voel hem ook al snel hangen van 2 glaasjes…

 8. mei 28, 2012 / 14:50

  Leuke week en de productiviteit gaat zeker omlaag met deze temperaturen maar in de avond krijg ik vaak een boost wat weer een nadeel is voor mijn nachtrust helaas

 9. An
  mei 28, 2012 / 15:14

  op welke site kijk jij ookalweer je series ?

 10. mei 28, 2012 / 15:22

  Ik word hier ook zo gelukkig van <3 Ik wil naar Spanjeee

 11. Suzanne
  mei 28, 2012 / 16:02

  Over water met citroen: ik las dat het goed is om je maag te reinigen aan het begin van de dag, waarom drink jij het?
  Misschien ook maar iets om voor de zomer mee te beginnen…

 12. mei 28, 2012 / 19:03

  Mijn blog is nu ook al een beetje verwaarloosd met dit mooie weer helaas..

 13. mei 28, 2012 / 19:19

  Helpen die Nike Free schoenen eigenlijk tegen shin splints?

 14. mei 29, 2012 / 10:54

  Leuke Diary! Ik herken helaas het probleem, woon tegenover 4 terrasjes, als daar mensen zitten denk ik altijd ‘oh, dan mag ik dat ook’ slecht excuus, but hey! Lekker dat je 2x naar het strand bent geweest! Komende week zal het er niet van komen.. 14 graden HELP!

 15. Eva
  mei 29, 2012 / 11:08

  Inderdaad , wat een zalig weertje !
  Misschien een idee voor een blogpost: een how-to artikel over alle prachtige kapsels die je bij de foto’s gepost hebt