DIARY: 30

Photobucket

Nieuwe week, nieuw levensjaar, nieuwe kansen… Zo dacht ik maandag en dus begon ik de dag met een rondje hardlopen. Het waaide. En stevig ook. Eerst vijf kilometer tegen, daarna vijf kilometer mee. Door de duinen. Heb ik geweten, heerlijk dat opstuivende zand, dat je vervolgens drie dagen later nog achter je oren vindt.. Haha!

Dinsdag vierde ik mijn verjaardag voor de meiden op de redactie. Ik had cupcakes gebakken en hoewel ik ongeveer 10 keer van het recept was afgeweken (geen aardbeien maar frambozen.. Iets meer yoghurt, oooh shit nu heb ik iets te veel, laat ik maar wat meer bloem gebruiken, wel alles bijgehouden natuurlijk) was het wel erg geslaagd! Van de meiden kreeg ik een lieve kaart en een cadeaubon van ZARA. Ze kennen me inmiddels!

Toen ik ’s avonds opstond van mijn stoel om naar huis te gaan voelde ik ineens iets dat leek op een beginnende griep. Ik probeerde er niet te veel aan te denken, maar toen ik twee uur later thuis kwam voelde ik me al zo ziek dat ik niet eens meer zin had in Gossip Girl en gelijk mijn bed in dook. ’s Avonds 100 keer wakker geworden en toen om half zeven mijn wekker ging moest ik helaas constateren dat het hem niet zou gaan worden die dag. Dus geen Girlscene, maar een hele dag in bed. Ik ben er alleen uit geweest voor toiletbezoekjes en om mijn eigen “mama’s kippensoep” te maken. Verder heb ik vooral veel geslapen en een paar stukjes voor Girlscene eruit geperst.

Donderdag dacht ik dat ik beter was. Dus stond ik om 9.00u buiten in mijn hardloopoutfit. Twee kilometer ging het goed, daarna begon mijn keel heel veel pijn te doen en vervolgens voelde ik mijn vingers en de rest van mijn ledematen slap en “ziek” worden. Omgekeerd en weer mijn bed ingedoken.

Ook vrijdag heb ik het grootste gedeelte van mijn dag nog in bed doorgebracht, ja, als we dan toch bezig zijn. Ik was wel heel erg blij dat ik inmiddels een goedwerkende MacBook had. Eentje die niet al oververhit raakt als ‘ie mijn slaapkamer ziet zeg maar. ’s Avonds wel gezellig met mijn vriend gegeten (Rivierkreeft en avocadosalade, gemarineerde kip, sla en bruschetta’s met tomaat, balsamico en basilicum) en toen speciaal het huis verlaten om voor ons allebei een grote pint Ben & Jerry’s te halen (Brownie Fudge voor mij Cookie Dough voor hem). Kan dat niet verboden worden? Een Ben & Jerry’s verkooppunt dat iedere dag tot 0.00u geopend is op 100 meter afstand van mijn huis? Ik heb twee(!!!) winkels binnen die straal die Ben & Jerry’s tot 0.00u verkopen. Niet goed voor mij.

Zaterdag had ik een shopdate met mama en Roos in de stad. Die bon van de ZARA brandde werkelijk in mijn portemonnee. Uiteindelijk kocht ik een paar mooie hakken die zo lekker zaten dat ik ze wel moest meenemen. Downside? Naaldhak van zo’n 15 centimeter. Ben benieuwd hoe ze na een uurtje zullen zitten… Bij Perry Sport kocht ik een springtouw (die ik in  Italië gebruikte was van mijn zusje) en kwam ik een meisje tegen dat zondag haar eerste halve marathon ging lopen in Leiden! Ze was toevallig afgelopen week via Google voor het eerst op mijn blog terecht gekomen! Zo leuk dat ze me aansprak! ’s Middags voor het eerst dat ik hier woon op mijn balkon gezeten. Ik dacht altijd dat de zon pas om 18.00u mijn balkon kwam verwarmen, maar dat is dus al om 16.00u. Erg comfortabel is het niet, maar de zon scheen zo lekker, zonde om dan niet mijn stoeltje naar buiten te verplaatsen, toch?

’s Avonds de meeste crappy camversie van The Hunger Games gekeken met Kim en heel veel thee op de bank. Oh en met chocoladekoekjes.

Gisteren was nog een heerlijke relaxdag. Heel veel schrijven, beetje sporten. Brainstormen met mezelf. Je kent het wel.

Zo en nu vind ik dat ik weer beter ben en ga ik een potje ECHT hardlopen! Fijne week!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

20 Reacties

 1. mei 21, 2012 / 12:19

  Hele leuke diary weer! Balen dat je zo ziek was, maargoed. Geniet van deze week :)

 2. mei 21, 2012 / 12:41

  Die griep heerst echt blijkbaar. Ik heb dit weekend ziek thuisgezeten, ook niet leuk :(.

 3. mei 21, 2012 / 12:51

  Balen van de griep, ik heb er nog geen last van gehad dit jaar gelukkig!

 4. mei 21, 2012 / 13:11

  Griep…Ieuwww ik durf het bijna niet uit te spreken of te typen, zo een walgelijk gevoel zeg! Annemerel! I just love je nieuwe paar pumps (zara) prachtig! Als je tips hebt om het lopen vol te houden? Ik onderneem vaak pogingen maar helaas lukt het me niet echt. Chapeau van je. Loop jij dan ’s ochtends altijd of…. Groetjes!

 5. mei 21, 2012 / 13:22

  Gelukkig dat je er weer boven op bent. :) Ik wil ook weer hardlopen!

 6. kim
  mei 21, 2012 / 13:34

  Ik ben ook sinds vorige week op jouw site gekomen! door girlscene dat ik al jaren volg. ik dacht: waarom niet eens kijken naar ‘Over de site’.

  Ben dan hierop terecht gekomen, en zo’n leuke stukjes allemaal! Echt super leuk om te lezen.

  Liefs

 7. mei 21, 2012 / 13:59

  Die schoenen zijn prachtig! Gelukkig voel je je weer beter!

 8. Hade
  mei 21, 2012 / 14:00

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!! :) En gelukkig voel je je weer wat beter, succes met hardlopen!

 9. mei 21, 2012 / 14:53

  Nice shoes!
  Zelf heb ik ook een stevige griep te pakken, bah bah. Wilde vandaag ook een potje gaan hardlopen maar helaas pindakaas!

 10. mei 21, 2012 / 15:20

  Mooie schoenen! Ik denk dat ik vanavond ook weer een rondje ga hardlopen :)

 11. L.
  mei 21, 2012 / 15:43

  Gave schoenen! Benieuwd naar een outfit-post!

 12. N
  mei 21, 2012 / 15:58

  Haartutorial please :D ?

 13. mei 21, 2012 / 16:53

  haha, ik heb nog altijd respect voor jou harloopmotivatie. knap hoor! wel jammer dat je ziek was, bah. maar gelukkig voel je je wel weer beter. :) xx

 14. mei 21, 2012 / 16:54

  Wauw wat een prachtige hakken!

  Liefs, Mariette

 15. mei 21, 2012 / 18:01

  Fijn dat je weer wat bent opgeknapt. Wat zit je haar weer gaaf op die onderste foto!

 16. Eline
  mei 21, 2012 / 19:46

  Je haar op die laatste foto is echt zozozo mooi! Hoe vond je The Hunger Games?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 21, 2012 / 20:04

   Thanks Eline! Ik had The Hunger Games al in de bioscoop gezien (en natuurlijk boeken gelezen), maar vind hem nog steeds heel erg goed!

 17. mei 21, 2012 / 21:57

  Balen dat je zo ziek was, gelukkig gaat het weer beter!

 18. Tessa
  mei 21, 2012 / 23:04

  Ik hoop dat je snel beter wordt!
  Mijn oude knuffel lijkt trouwens precies op die van jou! Echt niet normaal veel! Die van mij is alleen wat jonger, hij is 17 jaar :)

 19. mei 22, 2012 / 14:54

  Oeh wil je een fimpje of stap voor stap foto’s maken van je haar op die laatste foto! En ik ga nu ook een springtouw kopen.. Hardlopen deed ik al, met oa jou als inspiratiebron. Ik wil ook zulke mooie benen :p