DIARY: #28

 photo Recently Updated436.jpg

De week van mijn boekrelease, die niet helemaal volgens planning verliep. Maar uiteindelijk kwam alles goed, zoals altijd.

 photo Desktop3415.jpg

Maandag! De dag voor mijn boekpresentatie en de dag voordat mijn boek in de winkel ligt. Althans, daar ben ik dan nog van overtuigd. Er staat veel op mijn to-do-list, maar ik ben ook continu met mijn hoofd ergens anders. Gepaste zenuwen. Ik lunch met een heerlijk kopje wortelpompoensoep met rijst, koriander, kikkererwten en pompoenpitten.

De hele dag loop ik met antipuistjesspul op mijn hoofd, in de hoop de schade voor mijn boekpresentatie zoveel mogelijk te beperken. No shame in my game.

 photo Desktop3415.jpg

Dinsdag – de dag van mijn boekpresentatie – verliep dus niet geheel volgens plan. Mijn boek lag door een fout van het Centraal Boekhuis dus helemaal niet in de winkel. En daar kwam ik achter op het moment dat ik me aan het voorbereiden was om naar de lunch ter gelegenheid van mijn boek te gaan. Ik vond het best lastig om de knop om te zetten en niet de hele tijd aan dat verlate boek te denken. Maar uiteindelijk lukte het tijdens de lunch vrij aardig.

Is ook niet gek als je zulke lieve, inspirerende mensen om je heen hebt en van dit soort voedsel mag genieten. We lunchten bij Dignita, in de buurt van het Vondelpark in Amsterdam. Dit waren aardappelkoekjes met zalm en gepocheerde eitjes met hollandaise saus. Te lekker.

 photo Desktop3415.jpg

Vind deze foto van Laura en mij samen zo leuk. Thanks fotograaf Roosmarijn.

Moest natuurlijk zelf ook nog even midden op straat poseren met mijn boek.

 photo Desktop3415.jpg

Woensdag spendeerde ik het grootste gedeelte van de dag met het maken van een sponsored story voor Ezviz. Ik bedacht een ‘script’, werkte het uit, nam de beelden op en bewerkte de beelden en schreef vervolgens een tekst voor de sponsored post. De rest van de dag was ik niet zo slim om foto’s te maken van mijn bezigheden, dus we hebben hier helaas geen beeldmateriaal van.

Donderdag lag mijn boek eindelijk écht in de winkel. Ik had een koffieafspraak in de stad en besloot meteen even wat boekenwinkels af te gaan. Bij Paagman signeerde ik alle tien de exemplaren die waren binnengekomen.

En bij Ohana op de Prinsestraat besloot ik een poké bowl te proberen en dat was een GROOT succes. Zo lekker. Echt een aanrader als je eens in de buurt bent. Prijs-kwaliteit is dik in orde.

 photo Desktop3415.jpg

Tien graden en regen, het liefst was ik vrijdag de hele dag in bed gebleven, maar ik ben beter dan dat. Althans, vrijdag was ik beter dan dat. Het kostte me wat moeite om buiten te komen, maar uiteindelijk was er geen ontkomen meer aan. Ik had alles van  mijn to do list gedaan, behalve het hardlopen. Toch naar buiten gegaan voor een kort rondje en eigenlijk besefte ik bij de eerste stap al dat ik heel stom was geweest.

HET WAS HEERLIJK. Waarom onthoud ik dat nou niet gewoon, had me heel wat treuzelen bespaard.

 photo Desktop3415.jpg

Zaterdag ging ik samen met Marloes in Rotterdam op stap om een jurkje voor haar boekpresentatie te vinden. Haar boek ligt namelijk volgende week OOK in de winkel. Tussen het jurkjes passen door lunchten we bij Thoms op de Meent. Ik had een broodje met guacamole, garnalen en tomaat en komkommer.

Dit jasje wil ik erg. Maar dan ook erg graag hebben. Het is hetzelfde model als het reversible jasje van Maison Scotch dat ik al heb, deze heeft alleen weer een nieuw kleurtje en printje. Als het geld bij mij uit de kraan zou komen had ik deze sowieso gekocht. Maar ik was ‘verstandig’.

 photo Desktop3415.jpg

Ook zondag ging ik weer even naar buiten om hard te lopen. Het ging niet vanzelf en het waren ook minder kilometers dan gepland, maar ik ben wel gegaan en dat is alles dat telt. Niet ieder rondje gaat fantastisch, dat weet ik zo onderhand wel.

Mijn week sloot ik zondag af bij mijn ouders. Roos was er ook en had zelfs meer kilometers hard gelopen dan ik (ze had tien kilometer gelopen!) en mijn vader had zelfs een halve marathon gelopen, 21.4 kilometer. Nu hoor ik je denken ‘een halve marathon is toch maar 21,1 kilometer?’. Klopt, maar in een wedstrijd loop je ook altijd een paar honderd meter meer en omdat dit een generale repetitie was, moest er dus 21,4 kilometer gelopen worden. Ik moet soms best wel lachen om mijn vader.

Deze komende week loop ik dus de halve marathon in Amsterdam op zondag, daarnaast heb ik een evenement bij Runner’s World én ga ik naar Utrecht voor de Women’s Health Fitclub. Heel veel zin in. Wie zie ik donderdag in Utrecht? En wie zie ik zondag bij de (halve) marathon in Amsterdam?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. xAmberc
  oktober 9, 2017 / 12:45

  kunnen jullie gevolgd worde n via een app tijdens de halve marathon?

 2. Britt
  oktober 9, 2017 / 16:42

  Wat balen van het verlate boek! Komt helemaal goed, je zag er prachtig uit!

 3. Susan
  oktober 10, 2017 / 07:41

  Hi Annemerel,

  Weet jij of er nog plekken zijn voor donderdag? Ik woon in Utrecht en zou graag meedoen :) Ben benieuwd wat je in petto hebt!

  Groetjes, Susan

 4. Ilse
  oktober 10, 2017 / 14:52

  Gelukkig is alles goed gekomen met je boek! Is er voor Amsterdam ook een app om jullie te volgen?

 5. Claire
  oktober 10, 2017 / 21:41

  Welk acnespul gebruik je en werkt het goed?