DIARY: 27

Photobucket

Vorig weekend zei mijn vader dus ineens “Hé Annemerel, als we volgende week op vakantie zouden gaan, ga je dan mee..?”. Nou ja toen moest er dus heel snel “geschakeld” worden. De hele week heb ik geleefd van een To Do lijstje. Ik had het in geen tijden zo “druk” gehad. Nu zeg ik druk tussen haakjes, maar eigenlijk mag ik gewoon met recht zeggen dat ik het druk had. Wel zelf opgelegd druk natuurlijk. Maar toch, druk.

Vier dagen voor Girlscene schrijven.  Natuurlijk mijn eigen blog niet vergeten en tussendoor nog een beetje proberen te sporten, want eh.. stel je voor dat die vakantie echt door zou gaan en ik in bikini zou moeten. (haha). Maar ik heb het allemaal mak-ke-lijk gered, ik had zelfs nog tijd voor AL mijn favoriete series en een avond met mijn vriendje op de bank. Dus zo druk had ik het nou ook weer niet.

Woensdagavond was de vakantie definitief. Hoe ik hier achter kwam? Oh gewoon via een twitterberichtje van mijn zusje. Yes! De volgende dag was er een klein probleempje met de server van Girlscene. Resultaat? Een tijdje was Girlscene niet te bereiken en konden we ook geen stukjes in het systeem zetten. Ik ging koffie halen bij Starbucks en dacht dat ‘ie het daarna wel zou doen. Maar helaas. Op een gegeven moment terug naar Den Haag gegaan voor een lekker middagje shoppen met mijn vriend.

Mijn vriend shopt dus vrijwel nooit, maar had van iemand gehoord dat ‘ie naar COS moest. Nu vind ik dat ook niet echt een hele vervelende winkel, dus gaven we daar zijn garderobe even een update! En ik? Ik kocht he-le-maal niets voor mezelf! Goed hè? ’s Avonds samen gekookt (ik de salade, hij de risotto) en vergezeld met een lekkere fles witte wijn opgegeten tijdens een Friends-marathon.

Vrijdag al om 5.30u wakker en mijn tijd maar gelijk goed besteed. Er moest natuurlijk nog voor Girlscene geschreven worden nadat ik de dag ervoor niets had kunnen doen. Om 12.00u was ik klaar en toen was het tijd voor mijn blog. Van mijn blog verder met mijn tas inpakken, om vervolgens een marathon-muziek-download-sessie te doen.

Ik viel in slaap bij nog meer Friends en werd de volgende ochtend om half vijf wakker door mijn wekker. Snel aangekleed en mijn vriend wakker gemaakt, die bracht me naar mijn ouders.

Heerlijk geslapen onderweg, af en toe naar buiten gekeken en twaalf uur later op de plek van bestemming. Inmiddels zijn we er twee dagen en het is heerlijk. Het weer mag dan wat te wensen overlaten, maar hallo, ik ben in Italie! Het land van de cappuccino’s, pasta’s, ijsjes en pizza’s! Wat wil ik nog meer?

Happy Queensday!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

1 Reactie

  1. april 30, 2012 / 12:20

    Soms moet je inderdaad harder werken… maar ach het loont zoals je ziet. ^__^ En wat goed dat je het naar je zin hebt daar!