DIARY: #25

 photo Recently Updated433.jpg

Met nog een week op de teller richting Berlijn was afgelopen week een redelijk rustig weekje. Met een bezoekje aan de kapper (mijn haar moet wel goed zitten op de medaille selfie na de marathon) en opnames voor een landelijke campagne en een promo voor mijn boek.

 photo Desktop3395.jpg

Goed. Waar moet ik beginnen. Nadat ik vorige week maandag mijn diary maakte had er eigenlijk in mijn hoofd een knop om moeten gaan. ‘Oh shit, ik heb vorige week maandag en dinsdag geen foto’s gemaakt voor mijn diary, laat ik dat deze week even recht zetten’. Maar dat signaal heb ik blijkbaar keihard genegeerd want de eerste foto die ik in mijn iPhone bibliotheek kan vinden is deze foto van een bordje pasta dat ik dinsdagavond at. Recept van mijn moeder. Ontzettend lekker, als het goed is later vandaag of morgen op haar blog.

Woensdag had ik opnames voor VeiligheidNL, we namen een video op met tips om goed voorbereid op wintersport te gaan. Over twee maanden gaat de campagne live. Heel benieuwd naar het resultaat. Was leuk om weer eens mijn skikleding aan te hebben, is toch alweer een half jaar geleden. Kan niet wachten totdat het wintersportseizoen weer begint. Zeker na het zien van al die besneeuwde bergtoppen op dit moment in de Alpen. Hopen dat die sneeuw nog even een paar maanden blijft liggen en goed wordt aangevuld, zodat we dit keer met Kerst en oud & nieuw wel goede sneeuw hebben. Zou namelijk zomaar kunnen dat ik dan richting de bergen vertrek.

 photo Desktop3395.jpg

Donderdag had ik weer eens een afspraak bij de kapper. Het was alweer bijna vier maanden geleden dat mijn haar geknipt en gekleurd was en dat begon je te zien. Ik besef altijd pas hoe nodig ik naar de kapper moet als ik in de kappersstoel zit. Het lijkt wel alsof mijn uitgroei in die kappersstoel nog duidelijker zichtbaar is en mijn haar nog lijziger hangt. Hebben meer mensen hier last van, of zit dit gewoon tussen mijn oren (waarschijnlijk).

Bij Estée Lauder scoorde ik een proefmonster van een nieuwe foundation, de Double Wear Nude foundation in de kleur ‘outdoor beige’. Ik gebruik nu de ‘normale’ Double Wear foundation, die is op basis van olie, deze nieuwe is wat minder dekkend en is op waterbasis. En dat wilde ik natuurlijk graag even proberen. Mijn oordeel na een keer gebruiken is: inderdaad minder dekkend en blijft minder lang zitten, maar ziet er wel natuurlijker uit. Dus voor ‘goede huiddagen’ is dit misschien wel een hele fijne foundation. Eerst nog even echt goed testen voordat ik daar uitspraken over ga doen.

 photo Desktop3395.jpg

Donderdag nam ik samen met mijn uitgever en een videograaf (Jazzy, oud-basisschool klasgenootje) een video op ter promotie van mijn boek. Het moet een video van 30-40 seconden worden, dus het was vooral belangrijk dat het lekker kort en bondig was. Heel benieuwd naar het resultaat. Ik denk dat dat volgende week al wel klaar moet zijn, want mijn boek ligt al over 15 dagen in de winkel. My god. Dit is trouwens niet HET boek, maar mijn cover geplakt over een ander boek.

 photo Desktop3395.jpg

Het was vrijdag ook tijd voor de landelijke actie voor Sint Maarten, ook ik maakte eindelijk tijd om even een kleine donatie te doen. Ik heb zoveel geklaagd over de wind en regen van de afgelopen dagen en dat was natuurlijk helemaal niets in vergelijking met de storm die over Sint Maarten trok. Soms kan ik best wel van mezelf balen als ik zo loop te klagen. Maar erg veel minder ga ik daardoor niet zeuren.

Deze week heb ik binnen 24 uur (geen grap) een heel pak Oreo-ijsjes op. Damn. Die ga ik dus nooit meer kopen, want dit is dus typisch een voorbeeld van iets waar ik pas genoeg van heb als het op is.

 photo Desktop3395.jpg

Zaterdag trotseerde ik de regen op de fiets in mijn nieuwe oude regenjas. Deze jas kreeg ik twee jaar geleden toen ik samen met Fjällraven naar Lapland ging om daar de Fjällraven Classic te lopen. Erg veel heb ik hem toen niet gedragen en daarna heb ik hem letterlijk NOOIT meer gedragen, maar afgelopen week kwam hij erg goed van pas en kwam ik tot de conclusie dat ‘ie eigenlijk best leuk staat. Toch leuk om zo’n ontdekking te doen in je eigen kledingkast.

Oh ja ik heb jullie mijn ‘nieuwe haar’ nog helemaal niet laten zien na de kapper donderdag. Er is weinig veranderd maar voor mij is het een wereld van verschil. Ik voel me altijd zoveel fijner als mijn haren net geknipt en gekleurd zijn. Als het me geen klauwen met geld zou kosten zou ik nog veel vaker gaan. Denk je misschien: zoek een goedkopere kapper. Goed idee, maar ik vraag me af of ik dan ook zo blij zou zijn met mijn haar.

 photo Desktop3395.jpg

Zondag stond ik veel te laat op (11.00u) en had ik nogal moeite om buiten te komen voor mijn geplande 12 kilometer. Ik had zogezegd ‘geen zin’. Maar gemotiveerd door mijn zusje die voor de verandering WEL zin had om hard te lopen ben ik uiteindelijk toch naar buiten gegaan. Ik liep boven verwachting lekker en met nog een week tot Berlijn te gaan, was dat best wel een opluchting. Nog maar twee of drie trainingen voor Berlijn en dan is het tijd voor het echte werk. Voel kriebels in mijn buik als ik dit zo schrijf.

Deze week ga ik voor het eerst in twee maanden tijd weer ‘op reis’. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst twee maanden achter elkaar thuis ben geweest. Het was fijn om even twee maanden van mijn nieuwe appartement te kunnen genieten, maar ik kan nu ook niet wachten om weer een paar nachtjes weg te gaan. Donderdag is het zover. Tot die tijd, so little time so much to do. Fijne week allemaal, hoop dat ‘ie iets minder herfst-achtig wordt dan afgelopen week.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. xAmberc
  september 18, 2017 / 14:20

  Mijn run ging gisteren echt voor geen meter. Het duurde even voordat ik zin had, en de geplande 60 minuten werden er 25.. We kunnen je tijdens de berlijn marathon gewoon volgen via de app toch?

  • Annemerel
   Auteur
   september 18, 2017 / 17:44

   Jaaa als het goed is wel, volgens mij moet de App nog een update krijgen want het lukt nu nog niet om iemand te volgen.

 2. Ilse
  september 18, 2017 / 21:13

  Dat van de kapper is heel erg herkenbaar dus het zit niet tussen je oren.
  Succes nog even de laatste dagen voor Berlijn.

  • Annemerel
   Auteur
   september 18, 2017 / 21:42

   Haha gelukkig!!!