DIARY: 23

Afgelopen week is het wel weer eventjes ontzettend duidelijk geworden dat gezond leven beter is voor mijn lichaam dan eh… ik noem een glas wijn of een paar uurtjes slaap minder.

Woensdag zag ik eindelijk mijn vriendinnetjes van de Universiteit weer eens. Linda had ik al anderhalf jaar niet gezien, Nathalie zag ik in november voor het laatst.. Mijn Antwerpendate met Laura dateerde ook alweer uit januari. We hadden afgesproken bij Café George op de Leidsegracht, zo’n vijf minuten lopen van de Girlsceneredactie. Toen ik aan kwam zaten ze al lekker aan een tafeltje van de laatste zonnestralen te genieten met een glas wijn. Ik dacht, ja waarom ook niet, laat ik eens een glas wijn nemen. We bestelden broodjes met olijfolie en gingen later over op de frietjes, steak tartaar en uiteindelijk cheesecake en citroentaart. Bij het eten dronk ik nog één(!) extra glas wijn en ja hoor mensen… De alcohol had zijn sporen al achter gelaten. Seriously? In drie uur twee glazen vergezeld met een MAALTIJD? Ja echt. Het is dat ik nog zo’n twee uur moest reizen om thuis te komen en dat ik thuis zo slim was om nog een liter water met wat vitamine C tabletten naar binnen te werken.. Maar de volgende ochtend voelde ik me nog steeds niet helemaal Annemerel.

Zaterdag besloot ik dat het wel weer eens tijd werd om uit te gaan. Mijn vriend was helaas pas om 1.00u klaar met werken, maar tot die tijd heb ik me prima vermaakt met afleveringen van The Hills. De hele avond was een soort van Detox. Ik dronk anderhalve liter water, liep zo’n vijftien minuten van en naar de auto. Maar.. ik lag pas om 5.00u in bed. Toen ik zondag om 10.00u wakker werd had ik het gevoel alsof er een vrachtwagen over me heen was gereden. Hmmmmm… ik vind het maar flauw. Ik vind eigenlijk dat doordat ik normaal zo’n gezond en regelmatig leefritme heb, ik als ik zondig, best een beetje krediet heb. Helaas gaat het in het echte leven toch niet zo.

Natuurlijk deed ik deze week nog veel meer! Ik blogde op dinsdag vanuit de tuin van mijn ouders waar de viooltjes vrolijk bloeiden. Ik maakte ijsjes (maar dat hebben jullie gisteren al kunnen lezen). Zaterdag las ik in een ochtendje het nieuwste boek van Lauren Conrad ‘The Fame Game’ uit (daarover later meer!). Ik dronk heel veel groene smoothies en mijn allereerste Frappuccino van het jaar (ja ik weet dat er in Frappuccino’s insecten worden gebruikt, maar dat is alleen in aardbeien Frappuccino’s en weet je waar die troep nog meer in zit!). Mijn moeder schoot foto’s voor een outfitblog, mijn zusje zette haar huiswerk even opzij voor een outfitblog. Ik verruilde het hardlopen eventjes voor wat spierversterkende work-outs (voel weer eens een blessure, het zal eens niet….). Ik luisterde alleen maar naar de nieuwe CD van Madonna en ik kreeg iedere keer buikpijn als ik langs die reclame van “er bestaat geen 32 maart” liep (gelukkig heb ik via mijn boekhouder uitstel voor belastingaangifte gekregen).

Ben vandaag eindelijk weer eens ECHT productief aan de gang gegaan. Ben om 7.00u begonnen met de grote schoonmaak van ons huis waar ik drie uur later mee klaar was. Daarna heb ik factuurtjes gemaakt, factuurtjes verstuurd, mijn administratie bijgewerkt en de BTW aangifte van het eerste kwartaal gedaan. Het volgende punt op mijn To Do list was een dagboekblogje maken (wat ik nu bijna ga afronden) en hierna mag ik een mandje voor mijn fiets gaan kopen. En dan… staan er nog vijf punten op mijn lijstje die ik vandaag nog even ‘af moet werken’!

Fijne week allemaal!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. april 2, 2012 / 12:16

  Aaah, patatje, zin in!

 2. april 2, 2012 / 12:54

  Die ijsjes zien er echt lekker uit!

 3. april 2, 2012 / 13:20

  Wat zie je er heerlijk gebruind uit op de foto’s :)

 4. april 2, 2012 / 13:27

  Arme schat met je (soort van) kater. Kusje erop en verder superleuke diary blog!

 5. Laura
  april 2, 2012 / 14:43

  Haha, fijn hè zo’n voorjaarsschoonmaak?! Ons appartementje moest er vanochtend ook aan geloven :)…

  Was errrrg gezellig trouwens bij George! Snel weer meeten?

 6. april 2, 2012 / 15:38

  Vind je diary blogjes altijd leuk om te lezen : ) Heb vandaag ook de Madonna cd gedownload, ben heel benieuwd.
  Wel zonde dat je gelijk zo’n kater krijgt, stappen is nou juist zo leuk!

 7. Merle
  april 2, 2012 / 15:58

  Respect dat je altijd zo vroeg opstaat. Ik was al trots dat ik vanochtend om 9 uur mezelf mijn bed uit wist te krijgen!

 8. april 2, 2012 / 16:28

  Superleuk diary stukje weer!

 9. april 2, 2012 / 16:51

  superleuk om te lezen!

 10. Mleen
  april 2, 2012 / 18:25

  Wat raar dat je zoveel last krijgt van alcohol en een keer een nachtje 5u slapen. Waar kan dat aan liggen denk je?

  Verder leuke diary as usual :)

  • Marieke
   april 2, 2012 / 18:29

   Ja vind ik ook… Een gezonde meid moet toch zo nu en dan wel een wijntje kunnen drinken? Zit het niet tussen je oren?

 11. april 2, 2012 / 18:44

  leuk om te lezen. ben benieuwd naar het boek! en ja, jammer van het krediet :(

 12. april 2, 2012 / 20:49

  Leuk om te lezen en te zien ;).

  Liefs, Mariette

 13. april 3, 2012 / 08:05

  Leuk blousje draag je op die onderste foto, mag ik vragen waar die van is?

  • Annemerel
   Auteur
   april 3, 2012 / 08:15

   ZARA! Dankjewel

 14. april 3, 2012 / 21:33

  Leuke post! Mijn mango-kokos ijsjes zitten momenteel in de vriezer, spannenddd