DIARY: #23 60 UUR IBIZA MET BUDDHA TO BUDDHA

 photo ibiza01.jpg

Afgelopen week speelde een groot gedeelte van mijn week af op Ibiza, waar ik was met Buddha to Buddha. Daarom deze week geen normaal dagboek maar een Ibiza-diary.

 photo ibiza01.jpg

Woensdagochtend op Schiphol. We zijn drie uur van te voren op het vliegveld, want de verwachting is dat het zo druk is dat we die drie uur nodig gaan hebben. Gelukkig valt het allemaal wel mee met de drukte en hebben we nog een uur bij de gate. Uiteindelijk heeft ons vliegtuig allerlei vertragingen waardoor we pas om half zes het vliegveld op Ibiza uitlopen. Ik was om negen uur de deur uit gegaan en kwam pas om zes uur op de echte plek van bestemming. Negen uur uit en thuis dus. In die tijd kan ik ook 1000 kilometer naar Oostenrijk rijden. Maar goed, met de auto naar Ibiza is toch net iets omslachtiger, dus ik zal verder niet klagen. Want hé, we zijn op IBIZA!

 photo ibiza01.jpg

De eerste avond eten we in het nieuwe restaurant van Yolanthe en Wesley; Xaxa. Tijdens het eten is er live muziek en zijn er danseressen. Het lijkt bijna wel een dinnershow. Het eten is heerlijk en zéér welkom na een hele dag reizen.

 photo ibiza01.jpg

Maar voordat we aan tafel gingen maakte we eerst nog even deze groepsfoto bij zonsondergang. Als ik het over ‘we’ heb, dan heb ik het trouwens over Danique (Girlscene) Veerle (Femmefab), Marlien (Trendalert), Jasmijn (Fashionscene), Laura (Laura Brijde) en mijzelf. OK. En niet te vergeten onze fotograaf Simone Frank van ByDanie (maar die staat dus achter de camera).

Na het eten brachten we een bezoekje aan de nieuwe club Hï, tegenover Ushuaïa. Was geen heel groot succes, de club ging pas om 0.00u open dus toen wij om half een binnen kwamen zetten was de DJ echt een opwarmer en de mensen die binnen waren waren bijna allemaal afkomstig uit de Ushuaïa die om 0.00u sluit. We voelden ons er niet helemaal op onze plek en na een lange reis was het dan ook om half twee alweer tijd om naar huis te gaan. We hebben wel nog even een praatje gemaakt met Armin van Buuren trouwens.

 photo ibiza01.jpg

Als ik het over ons huis heb, dan heb ik het over een prachtige villa. Ik deel samen met Laura een los gelegen huisje met een buiten badkamer, wat nog veel cooler is dan je denkt.

 photo ibiza01.jpg

De hele donderdag hebben we foto’s gemaakt, waaronder deze. Ik ben behangen met sieraden van Buddha to Buddha en vrees nu al het moment dat ik ze weer moet afstaan. Vind het zo cool om er zo overdadig veel te dragen. De haarband is trouwens van Atelier des Femmes en de jurk van Loavies.

 photo ibiza01.jpg

Met Laura op het dak van de villa. De zon was hier veel te fel om een goede foto te maken, maar wilde jullie dit pareltje toch niet onthouden.

 photo ibiza01.jpg

Onze villa inclusief zwembad is dus ontzettend fotogeniek. Mijn badpak kocht ik bij ZARA, de haarband is weer van Atelier des Femmes en de zonnebril is van Modemusthaves. Sieraden van Buddha to Buddha obviously.

 photo ibiza01.jpg

Keihard aan het oefenen op mijn arrogante fotohoofd.

 photo ibiza01.jpg

Kijk het gaat niet altijd goed, als ik op een flamingo floaty wil gaan zitten val ik bijna in het water (we hebben de flamengo op de rand van het zwembad staan want de sieraden van Buddha to Buddha mogen niet het water in!)

 photo ibiza01.jpg

Volgende fotolocatie is in het historische centrum van Ibiza. Ik vond het maken van deze foto echt super awkward, net alsof je ooit zo hand in hand met zijn vijven door een straatje in Ibiza loopt, maar moet toegeven dat het resultaat van de foto best leuk is zo met die kleurtjes.

 photo ibiza01.jpg

Mijn broekje en topje is trouwens van ZARA, tas van Gucci en de zonnebril is nog steeds van Modemusthaves.

 photo ibiza01.jpg

Uitzicht vanaf de oude stad naar het lager gelegen Ibiza Stad.

 photo ibiza01.jpg

Deze rotsen vormen het volgende decor voor onze shoot. Hier zijn al mijn foto’s helaas mislukt en ik heb nog wel op mijn wedges rotsen beklommen om op dit mooie plekje te komen. Maar hé, dit uitzicht is ook wel heel erg mooi, daar had ik die klim ook wel voor over.

 photo ibiza01.jpg

’s Avonds eten we weer met zijn allen in een schattig restaurant aan het water. Laura en ik probeerden hier een thumb voor mijn video te maken maar het licht was zo verschrikkelijk en wij waren zo moe dat dit hopeloos mislukte, omdat ik de rotste niet ben deel ik ook dit plaatje graag nog even  met jullie.

 photo ibiza01.jpg

Vrijdag varen we met een spiksplinternieuwe snelle boot naar Formentera. Dit is zo fijn! De boot waar we opzitten is de boot in het midden. Met een rubberbootje gaan we aan wal in Formentera.

 photo ibiza01.jpg

Waar ik onder andere de allerlekkerste vis van de barbecue OOIT eet en deze foto maak.

 photo ibiza01.jpg

Als we weer terug aan wal zijn is het rennen voor de zonsondergang. Het is inmiddels al negen uur en we willen graag nog wat mooie foto’s maken met zonsondergang tegenover ons huis.

 photo ibiza01.jpg

En dit is de laatste foto die we tijdens de reis maakten. Je kunt wel zien dat dit groepsplaatje niet door onze ‘echte’ fotograaf gemaakt is, maar wat je ook kan zien is dat we allemaal heel erg blij zijn. Niet gek, want we zijn inmiddels al 48 uur op het prachtige Ibiza en die 48 uur hebben we helemaal volgestampt met leuke dingen, als ik nu terugkijk op de tijd dat ik in Ibiza was, vind ik het echt een wonder dat we in die totaal 60 uur ZOVEEL hebben gedaan. Heeft waarschijnlijk ook te maken dat we van die 60 uur slechts 12 uur geslapen hebben (in drie nachten dus). Maar hé het was het waard.

Dankjewel Buddha to Buddha, ik ben jullie zo dankbaar voor alles, ik heb zelden zo’n leuke (werk)vakantie gehad. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. juli 3, 2017 / 13:58

  Wat een prachtige foto’s!

 2. Anne
  juli 3, 2017 / 16:10

  Hee Annemerel!
  Hoe knoop je zo’n haarband precies? Is het gewoon een knoop of is er een trucje voor?

  • Anne
   juli 3, 2017 / 18:00

   Er zit ijzerdraad in zie ik op internet + staat je super leuk!

  • Marion
   juli 4, 2017 / 09:16

   Ja daar ben ik ook heel benieuwd naar! Ik zie die haarband ook bij de Huismuts en vind ‘m erg gaaf, zeker in de mini-me-versie voor mijn dochtertje. Maar hoe werkt het?! Is het met “ijzerdraad” in de punten?

   • Annemerel
    Auteur
    juli 4, 2017 / 09:35

    Zit inderdaad ijzerdraad in! Ik heb er nu zelf ook twee besteld, hoop dat ik ze snel binnen heb dan kan ik het voordoen in een video :)

 3. juli 3, 2017 / 16:45

  Wat een heerlijke zomerse foto’s op deze – in Friesland – bewolkte maandag!
  Zo’n werkvakantie is zeker tof!

 4. juli 3, 2017 / 18:47

  Je foto’s zijn echt niet te doen tof, meis! En je badpak trouwens ook. Zo’n buitenbadkamer vind ik geweldig en de foto met Laura op het dak is heel mooi. Beide groepsfoto’s ook trouwens! Ja, ik vind eigenlijk alle foto’s mooi. En het klinkt ook gewoon als een superfijne mini-vakantie. Malou x

 5. juli 3, 2017 / 21:49

  Wat een mooie foto’s allemaal!

 6. Kay
  juli 3, 2017 / 22:22

  Wooow mooie ervaring weer erbij! Die 1 na laatste foto is echt heel mooi! De rest ook hoor :D

 7. Ilse
  juli 4, 2017 / 16:19

  Wat een heerlijke werkvakantie zeg! Ik word helemaal jaloers van alle beelden en je vlogs!

 8. juli 4, 2017 / 19:11

  Wauw wat ontzettend tof! De foto’s zijn echt jaloersmakend!

 9. machteldb
  juli 5, 2017 / 15:47

  Geweldig, super leuk diary! Krijg zin in mooi weer van je foto’s.

 10. Rosan
  juli 8, 2017 / 22:19

  Wauw wat een heerlijke reportage om te zien en mooie foto’s.