DIARY: #21

Blij, maar moe, maar blij, dat was een beetje de samenvatting van afgelopen week. Vooral blij, dat ik weer een goede reden heb om moe te zijn.

Have a Good Summer Run is niet alleen maar een schema en een community, ik wil deze zomer ook een ‘boek’ schrijven. Deelnemers kunnen het boek straks lezen op hun computer, smartphone, tablet of e-reader… ik had zelf alleen mijn iPad al een paar jaar niet aangeraakt, maar wilde natuurlijk wel weten hoe mijn boek er uit zou komen te zien op een tablet. Helaas was ik het wachtwoord vergeten. Eerst moest ik een minuut wachten, daarna 5 minuten, daarna een kwartier, toen een uur… daarna gaf ik het op en probeerde ik hem terug te zetten naar fabrieksinstellingen, waarna hij nooit meer tot leven is gekomen. Vaarwel iPad (hij is ruim 7 jaar oud mogen worden).

Dit is een van de lekkerste HelloFresh gerechten die ik tot nu toe gegeten heb. Nooit gedacht dat curry zo lekker zou kunnen zijn.

Tuur kan super energiek zijn en het volgende moment zegt hij, ik ga heel even liggen en dan slaapt hij ook gewoon echt meteen. Tien minuten later wordt hij wakker en is hij WEDEROM springlevend. Ik wilde dat ik meer was zoals Tuur. Ik voel me de hele dag een beetje ‘moe’ maar als ik ga liggen dan kan ik dus echt niet slapen. Als ik wel in slaap val dan word ik niet meer wakker en als je me toch wakker durft te maken ben ik chagrijnig.

Dinsdagavond keken we dankzij Fon naar de Lion King op Disney Plus. Het was fantastisch. Had ik eerder moeten doen. Tuur hoefde niet te huilen toen Mufasa dood ging, ik wel.

Voor Have a Good Summer Run wilde ik graag een lijn qua kledingstijl (ja jongens waar je je al niet mee bezig kunt houden), dus ik bestelde voor Tuur en mij een paar dingen bij Tracksmith (ik weet het, dit was eigenlijk gewoon een goed excuus om bij Tracksmith te bestellen). Tuur is mega blij met alles, ik ook.

Nu wil hij dus trouwen in zijn trainingspak. Shit. Vind het een prachtig pak, maar trouwen gaat me toch wel wat ver.

’s Avonds aten we een mega lekkere risotto op het dakterras. Heel erg genieten.

Nu wil Tuur weer hier in trouwen… Ik zeg… kleur is goed, maar toch liever een pak Tuur. Ik doe in ieder geval wel mijn jurk aan ;-)

’s Middags maakten we weer een heerlijk Hello Fresh recept, ’s avonds gingen we namelijk barbecuen.

Maar voor het barbecuen lag ik eerst even twee uurtjes in de zon. Op mijn buik, zonder bandjes… want ja, trouwjurk enzo.

Vrijdag begonnen Tuur en ik met een kort rondje hardlopen, we zouden hetzelfde rondje lopen en ik zou een paar minuten eerder weggaan zodat Tuur me kon inhalen, maar uiteindelijk liepen we toch net iets anders en liepen we elkaar net mis. Hier ging het fout.

Voor eens en altijd… nee, ik word speltbrood met ei en avocado nooit zat.

Uitgeteld maar wel blij op de bank. Ik voel me soms net een amateur in het hele ‘Have a Good Summer Run’ proces, vooral omdat ik alles eerst drie keer fout doe voordat het me wel lukt. Maar hé, zijn we niet allemaal ooit als amateur begonnen?

Dit weekend deden Tuur en ik een workout bij Robin en Laura in de tuin. Het was voor het eerst dat Tuur en ik weer ergens anders naar binnen gingen. Best wel een beetje gek en onwennig. De workout deden we natuurlijk buiten (met ruim anderhalve meter afstand), maar lunchen deden we wel binnen (met de deuren open en ruim anderhalve meter afstand). Gelukkig wisten we van elkaar dat we super voorzichtig zijn, maar toch, het was ‘apart’.

Annemerel waar is je bureau? Die staat nu op het dakterras… we hadden een tafel besteld voor ons dakterras zodat we buiten konden eten en werken, helaas is het niet helemaal lekker gegaan met de verzending. Dagenlang lag hij op het depot en kwam hij maar niet richting ons, totdat hij ineens was teruggezonden naar de verzender. HUH?! Deze week maar even achteraan want hoewel dat bureau nu prima op het dakterras staat, we hebben er wel gewoon voor betaald dus het zou wel leuk zijn als we hem ooit nog zouden krijgen.

Deze week is mijn laatste week aan voorbereidingen voor Have a Good Summer Run, zondag verstuur ik alle informatie voor de eerste week. Moet nog veel gebeuren, maar dat gaat me lukken. Als ik maar gewoon rustig blijf ademhalen, dan komt het wel goed…

Liefs,

Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Linda
  mei 25, 2020 / 19:29

  Ik begrijp heel goed dat je 1 stijl wil aanhouden qua kleding. Staat prachtig, mooi merk!
  Betaal je veel invoerrechten en BTW vanuit de USA of is er ook een NL site?

 2. Rosalie
  mei 26, 2020 / 10:15

  Super mooie kleding van Tracksmith. Ik ben gelijk bij die webshop gaan kijken. Maar wat is het duur! Of ben ik zo cheap? Ik koop eigenlijk alleen maar hardloopkleding in de sale ;-)