DIARY: #18

 photo Recently Updated423.jpg

Afgelopen week was een goede week. Met vijf keer hardlopen en heel veel zon. En schrijven. Veel schrijven.

 photo Desktop3272.jpg

Goedemorgen tijd om een heel snel en kort rondje hard te lopen. Hardlopend de week beginnen vind ik onwijs fijn, ik had vandaag alleen niet heel veel tijd. Maar voor vier kilometer kan ik eigenlijk altijd wel tijd maken. Dus dat deed ik.

En met het zonnetje dat op de vroege ochtend al lekker scheen beloofde het een hele mooie week te worden.

 photo Desktop3272.jpg

Om 10.00u had ik een afspraak bij The Cryo & Spa Experience. Mijn zevende alweer. Eerst mijn vitamineshot en daarna drie minuten in de cabine met -196 graden. Ook dat is een fijne manier om mijn week te beginnen. Daarna voel ik me altijd heel licht en heb ik het gevoel dat mijn schouders (en de rest van mijn lichaam ook) veel meer ontspannen zijn.

De middag spendeer ik in de tuin bij mijn ouders. Schrijvend. Dit is ‘boekweek’ en dat betekent dat ik deze week heel veel aan mijn boek ga werken. Of in ieder geval, dat is het idee. Om een uurtje of 18.00u vind ik het mooi geweest. Mijn moeder maakt guacamole, ik schenk twee glazen wijn in en we hebben een bak nachos. Lekkere manier om een productieve dag af te sluiten.

 photo Desktop3272.jpg

Ook de dinsdag spendeer ik schrijvend bij mijn ouders. Ik vind het om de een of andere reden een stuk makkelijker om daar te schrijven dan thuis. Dit blijft mijn favoriete lunch trouwens. Toast met avocado en een eitje.

Tussendoor maakt mijn moeder ook een paar foto’s van me in mijn Lidl sportoutfit. Deze legging, top en sportbeha kostten bij elkaar 17,97. Bizar toch? Ik heb er nog niet in hard gelopen (het was afgelopen week veel te warm voor een lange legging), maar ik houd jullie op de hoogte.

 photo Desktop3272.jpg

Pasta for dinner bij mijn ouders. Deze spelt pasta was niet zo’n succes. Geef mij volgende keer maar weer gewone spaghetti van Barilla.

Kijk, hier kan ik dus ontzettend boos om worden. Ik kreeg onlangs een boete van 90 euro omdat mijn auto verkeerd geparkeerd stond. Maar mensen mogen dus blijkbaar wel drie plekjes bezet houden met dit soort ongein (en de grap is, twintig meter verder was NOG zo’n situatie met container en troep ernaast).

 photo Desktop3272.jpg

We begonnen woensdag weer hardlopend. Dit keer had ik net iets meer tijd dus liep ik wel vijf en een halve kilometer. Haha, het houdt niet over, maar hé ik ben in ieder geval mijn dag weer goed begonnen.

Na een dagje schrijven ga ik samen met mijn moeder de stad in, we gaan eten bij Club Vers en lopen nog even langs de Bijenkorf. Ik ben heel trots op mezelf als ik dit shirt laat liggen, maar nu heb ik spijt, want damn hij was zo leuk en nu is hij uitverkocht en waarom was ik ineens zo verstandig?

 photo Desktop3272.jpg

Het eten bij Club Vers was super lekker. Van de gefrituurde groenten tot de Poké Bowls. Oh en de Gin Tonic, niet te vergeten.

 photo Desktop3272.jpg

Ook donderdagochtend wist ik de weg naar mijn hardloopschoenen weer te vinden. Omdat ik vandaag graag wat langer dan vijf kilometer wilde lopen had ik de avond van te voren mijn video al geëdit en mijn blog voor 12.00u al geschreven. Tijdens het lopen had ik dus geen zorgen over alle dingen die ik die dag nog moest doen. Wat voor de verandering wel fijn was. Ik liep tien kilometer door het Westduinpark en koos voor de minst makkelijke route (dus met de meeste heuvels).

 photo Desktop3272.jpg

De middag spendeerde ik vergezeld door mijn MacBook in de tuin van mijn ouders, waar ik werkte aan mijn boek en waar ik ’s avonds een lekkere zoete aardappelsoep at met een caprese salade en stokbrood.

 photo Desktop3272.jpg

Goedemorgen vrijdag! Dag na Hemelvaart en het belooft weer een hele mooie zonnige dag te worden. Dus hup ontbijten en…

 photo Desktop3272.jpg

Hardlopen! Zelfde route als een dag eerder, nu twee seconden per kilometer sneller dan donderdag. Wohooo, progressie (grapje, dat scheelt echt niets). Het was al goed warm toen ik om half negen mijn rondje liep.

De rest van de dag spendeerde ik achter mijn MacBook, maar het avondeten at ik wederom bij mijn ouders. Het was tijd voor de eerste echte barbecue (als in: niet alleen barbecuen maar ook daadwerkelijk buiten ons eten op eten) en dat was helemaal niet verkeerd.

 photo Desktop3272.jpg

En kijk wie er ook was…

’s Avonds dronk ik cocktails met Carlissa in de stad. Uiteindelijk lag ik pas om twee uur in bed. Maar Carlissa had het zelfs nog drie uur langer volgehouden. Heel blij dat ik ‘al’ om twee uur in bed lag en niet pas om vijf uur. Ik ben daar gewoon niet zo goed in, laat naar bed gaan. Of nou ja, laat naar bed is niet het probleem. Maar de volgende dag(en) voel ik me net een dood vogeltje (mereltje). En er stond weer genoeg op het programma dit weekend.

 photo Desktop3272.jpg

Zoals een lekker bezoekje aan het strand. Op de voorgrond zien we hier een oudere man en vrouw (ik gok rond de 70) die lekker aan het beachtennissen zijn. Dat zijn echt couple goals voor mij hoor.

De middag spendeerde ik bij Aranka, die haar dertigste verjaardag vierde en groot nieuws had. Ik maakte geen foto’s. Dat deed ik alleen toen ik weer bij mijn ouders was en voor de tweede keer die dag taart at. Deze taart is gemaakt door Anne, de vriendin van mijn broer, en smaakt zo lekker. Ik krijg als het goed is het recept.

 photo Desktop3272.jpg

A cappuccino a day… ja ik weet eigenlijk niet hoe ik deze zin moet afmaken, maar wat ik wil zeggen dat ik een cappuccino per dag érg kan waarderen.

Deze zonsondergang kon ik ook goed waarderen trouwens.

 photo Desktop3272.jpg

Ik sliep in de nacht van zaterdag op zondag bij mijn ouders, omdat er een rondje hardlopen met mijn vader en zusje op het programma stond op zondagochtend. En omdat ze weer warme temperaturen voorspelden wilden we dat graag vroeg doen. Dus om half negen stonden we buiten en liepen we twaalf heerlijke kilometers. Zo fijn dat ik dit met mijn vader en zusje kan doen.

De rest van de dag stond in het teken van schrijven, Formule 1 en Tom Dumoulin. En die laatste won de Giro, dus dat was een hele mooie zondag.

En dan is het nu tijd voor een nieuwe week. Een week waarin mei overgaat in juni en de zon zich hopelijk ook nog een beetje laat zien. Het hoeft niet zoveel te zijn als vorige week, met iets minder neem ik ook wel genoegen. Maar iedere dag een beetje zou wel fijn zijn. Met mijn winterjas ben ik nu echt wel een beetje klaar. Wat jullie?

Hebben jullie ook een fijne week gehad? Genoten van de zon de afgelopen dagen?

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Kate
  mei 29, 2017 / 12:14

  Wat een supergoeie tip om sportkleding bij de Lidl te bestellen! Ik ben net weer begonnen met lopen en wil liever nog even wachten met grof geld uitgeven aan hardloopkleding tot ik het echt goed doorzet (#geenzelfdiscipline). Die Lidl-prijzen zijn dan echt perfect, ik wist niet dat ze een webshop hadden! Heb meteen een bestelling geplaatst.

 2. mei 29, 2017 / 12:27

  Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik kan dus absoluut niet tegen dit hete weer. Ik wordt dan behoorlijk ziek en kan zelfs flauwvallen. Ik vind daarom de zomeravonden echt fantastisch. Als de zon beneden is, maar het nog wel warm genoeg is om buiten te zitten in een t-shirtje, heerlijk.

  Gelukkig kan jij wel van het weer genieten, en zo te zien heb je dat ook volop gedaan. En weer een behoorlijk aantal foto’s in de diary!

 3. Britt
  mei 29, 2017 / 13:10

  Heerlijke diary!

 4. mei 29, 2017 / 15:20

  Je hebt zowaar veel foto’s gemaakt, hulde! Ik heb ook echt ontzettend genoten van het lekkere weer. Van al dat buiten zitten werd mijn hooikoorts niet erg blij van (of juist wel..) maar dat heb ik er zeker voor over. Doe mij ook nog maar zo’n week!

 5. Sandra
  mei 29, 2017 / 16:20

  Ik ben nu al heel benieuwd naar je nieuwe boek. Ik ben sinds kort, na zeker 5 jaar bijna niet sporten ivm mijn gezondheid, begonnen met hardlopen en heb jouw eerste boek daarbij gepakt. Ik haal er veel motivatie uit!

 6. Maartje
  mei 29, 2017 / 16:48

  Top Lidl AD op Instagram! Ik was even sceptisch toen ik voorbij zag komen dat je spullen ging kopen voor een advertentie (omdat je altijd boodschappen bij de AH doet), maar je bent echt bij jezelf gebleven! Complimenten!

  • Annemerel
   Auteur
   mei 29, 2017 / 19:20

   Fijn om te horen! Vind het zelf ook heel belangrijk om authentiek te blijven, ook al gaat het om een betaalde opdracht. Is soms best lastig om de juiste balans te vinden.

 7. Ilse
  mei 30, 2017 / 15:42

  Goed gevulde diary met foto’s weer! En heerlijk dat warme weer, alleen altijd op de dagen dat ik moet werken helaas..

 8. Erna
  mei 30, 2017 / 20:37

  Ah ja dat shirt… zo leuk! Na het zien van jouw vlog gelijk online bij de Bijenkorf gekeken maar uitverkocht!!! Balen he :-(?

 9. juni 5, 2017 / 16:15

  Zoooo super tof om met je vader en zusje samen te kunnen rennen!