DIARY: #17

 photo Recently Updated421.jpg

Vorige week beloofde ik beterschap en ik denk dat ik mijn belofte deze week waar heb kunnen maken. Genoeg foto’s. Genoeg meegemaakt om een dagboek te vullen. Van de Marikenloop tot mijn cursus Subway Sandwich Artist; dit was mijn week.

 photo Desktop3262.jpg

Goedemorgen, het is maandag en ik heb net mijn diary van afgelopen week gemaakt. Het aantal foto’s en de kwaliteit van de foto’s was weer zo bedroevend dat ik meteen besloot… deze week ga ik het beter doen. Pinky promise! Dus dit ben ik, maandagochtend, net mijn bed uit bij mijn ouders, haar alle kanten op, geen make-up (dat is niet zo verrassend meer de afgelopen maand) en klaar om de nieuwe week fris en fruitig te beginnen.

Deze heerlijke bak Alpro Mild & Creamy met homemade granola en blauwe bessen + frambozen helpt ook bij die fijne start van de week. Ik gebruik Alpro Mild & Creamy nature als ik een açai bowl maak. Als ik alleen de plantaardige yoghurt gebruik, dan gebruik ik de kokos variant, net wat meer smaak. Dit is trouwens volledig ongesponsord (anders had het er natuurlijk bijgestaan). Ik gebruik nu ongeveer een jaar Mild & Creamy, naar aanleiding van een samenwerking met Alpro. Kunnen dus best mooie dingen ontstaan uit gesponsorde samenwerkingen.

 photo Desktop3262.jpg

Look of the day. Ripped jeans, grijze sweater, Gucci tas en Isabel Marant laarsjes. Had best een jasje kunnen gebruiken, dit was niet voldoende om mezelf warm te houden.

’s Middags maakte ik samen met mijn moeder foto’s op het strand, met in de hoofdrol mijn nieuwe sieraden van Buddha to Buddha. Om mama te bedanken voor de foto’s trakteerde ik op lunch bij The Fat Mermaid. Ik kende het niet, maar het is een aanrader.

 photo Desktop3262.jpg

Dinsdag werkte ik de hele dag op kantoor bij DutchCowboys in Roosendaal. Ik had weer eens geen file en was daarom weer een kwartier te vroeg. Zat ik dan voor een gesloten deur. Maar ja, prima, beter te vroeg dan te laat.

Collega Freek was jarig en trakteerde op taart. Ik vond het lastig kiezen tussen de drie taarten, dus koos uiteindelijk voor een groot stuk Carrot Cake en een iets kleiner stuk Red Velvet. Chocola liet ik voor wat het was, maar als ik het nu zo zie heb ik daar best spijt van.

 photo Desktop3262.jpg

Home sweet home, na een dag werken op kantoor in Roosendaal mag ik thuis nog even aan de slag. Onder andere met mijn favoriete bezigheid; administratie. Love it.

Deze bloemen die ik voor mijn verjaardag gekregen heb, houden me gezelschap.

 photo Desktop3262.jpg

Woensdagochtend. Ben zo blij met Harry Styles’ week bij de Late Late Show met James Corden. Hij doet het gewoon echt heel erg goed. Sommige mensen zijn geboren voor de entertainment wereld en ik denk dat Harry Styles daar een heel goed voorbeeld van is. James Corden ook trouwens. Samen zijn ze magisch.

Ik besluit weer eens een stukje te gaan hardlopen, vier kilometer om precies te zijn. Maar het valt me zwaar. Een uur na het lopen is mijn hartslag nog steeds mega hoog; 123 om precies te zijn. Gelukkig heb ik dit niet iedere keer na het lopen, want dit is redelijk vermoeiend.

 photo Desktop3262.jpg

Dit was donderdag om 7.00u, toen ik begon aan mijn werkdag. Vlog editen, dag werken voor DutchCowboys, tussendoor interview Metro. Naar Lidl om spullen te kopen voor een samenwerking (helaas niet gelukt), Live Q&A met Laura voor Intersport bij mij thuis. Blog schrijven en…. 22.00u. Werkdag klaar, tijd om mijn make-up er af te halen en naar bed te gaan. Wat een dag, maar wel lekker, zo productief.

 photo Desktop3262.jpg

De volgende dag, vrijdag, begon mijn dag ook alweer vroeg. Vlog editen en HUP in de auto richting Amsterdam. ’s Ochtends had ik een training bij Subway waar we broodjes leerden maken (wat we zelf filmden) en ’s middags had ik een meeting bij Runner’s World.

Toen ik thuis kwam – bij mijn ouders – was mijn mailbox ontploft en waren er een aantal dingen waardoor ik me zo machteloos voelde dat ik dacht… hoe ga ik dit weekend qua werk en alles overleven. MAAR HE! Het komt altijd goed. Zo ook dit. Zorgen maken is echt het domste wat je kunt doen, want dat is alleen maar tijdverspilling.

 photo Desktop3262.jpg

In deze outfit spendeerde ik het grootste gedeelte van de zaterdag. Werkend aan mijn to-d0-list.

En dit was het nummer dat op repeat stond; Bad Liar van Selena Gomez. De eerste vijf keer luisteren kon ik er niet echt in komen, maar dat heb ik wel vaker met nummers die ik daarna helemaal te gek vind. En dat vind ik het nieuwe nummer van Selena dus. TE GEK! Hoop dat er snel een album komt vol met dit soort lekkere nummers.

 photo Desktop3262.jpg

Om zes uur besloot ik toch maar eventjes van het lekkere weer gebruik te maken en naar buiten te gaan om hard te lopen. Ik liep maar zes kilometer, want de Marikenloop (7,5 kilometer) stond voor de deur en ik had geen zin om me heel erg te gaan vermoeien. Ook al is 7,5 kilometer geen marathon en was ik niet van plan om super hard te gaan lopen, mezelf de dag voor een wedstrijd overbelasten leek me een dom idee. Dus ik hield het bij zes kilometer, wat ik ook meer dan genoeg vond. Het was super lekker weer, maar de hooikoorts zorgde ervoor dat ik het mega zwaar had. Vooral mijn longen hadden het zwaar te verduren. Iemand enig idee wanneer het hooikoortsseizoen voorbij is? #dtv?

Mijn zaterdagavond maaltijd. Een kant-en-klare pasta. Maakt niet uit, ik heb genoeg lekkerdere dingen op afgelopen week. Ik had geen zin om boodschappen te doen en weer 20 euro aan Thuisbezorgd uitgeven vond ik een beetje onzin. Dus de kant-en-klaar pasta die ik nog in mijn koelkast had staan werd gegeten. Vind ik ook heel erg lekker, dus no problemo.

 photo Recently Updated421.jpg

Gisteren liep ik samen met Intersport, Asics, Laura Brijde en vijftig winnaars van een winactie de 7,5 kilometer tijdens de Marikenloop. De foto’s hierboven werden VOOR de wedstrijd gemaakt. Toen we nog fris en fruitig waren. Op de foto rechts zie je Robert Lathouwers, we hadden hier net ontdekt dat we op deze plek echt het perfecte selfie-licht hadden waardoor onze ogen het beste uitkwamen. I mean… heel belangrijk… #nofilter.

 photo Recently Updated421.jpg

De wedstrijd ging wel lekker. De eerste kilometer liepen we samen met de groep, daarna was het ieder voor zich. Dit was ongeveer vlak voor het moment dat ik zei, jongens veel succes, volg mij als je onder de 40 minuten wil lopen. Ik had heel erg veel allergie/hooikoorts/astma medicijnen genomen (twee verschillende neussprays, drie verschillende sprays voor mijn longen en oogdruppels) en het ging eigenlijk redelijk goed, zeker als je je bedenkt dat het grootste gedeelte van de route door een park liep. Ik liep niet ontzettend snel en het was een beetje zigzaggen omdat ik vrij laat gestart was. Maar het was goed voor de moraal, een keertje niet ingehaald worden en alleen maar anderen inhalen. Mijn eindtijd was 36:02, een pace van 4’49. Geen wereldtijd, maar wel lekker gelopen. Woensdag het hele verslag :)

Na de wedstrijd ben ik nog een tijdje op het evenement terrein gebleven, rond een uurtje of 16.00u reed ik weer naar huis. Of nou ja, naar mijn ouders. Want daar werd gebarbecued. Mooie afsluiter van een gezellig drukke week.

Klaar voor een nieuwe!

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. mei 22, 2017 / 14:36

    Ziet er uit als een fijne week! Prima wedstrijd, lekker gelopen ondanks de hooikoorts is natuurlijk erg fijn!

  2. Ilse
    mei 22, 2017 / 23:21

    Mooi dat je toch fijn hebt gelopen ondanks de hooikoorts!