DIARY: 152

 photo RecentlyUpdated249.jpg

Alle cliché’s op een stokje, maar is er écht alweer een week voorbij? Het zal er vast mee te maken hebben dat ik deze week overal en nergens was, maar ik heb echt het gevoel dat ik gisteren mijn diary van afgelopen week schreef. De tijd vliegt. Over 23 dagen zit ik in het vliegtuig richting New York, over 27 dagen loop ik de marathon van New York. Vlak voor New York zit ik een paar dagen in Portugal en tussendoor moet ik ook nog tijd zien te vinden om te trainen en eh… oh ja, werken. STOP DE TIJD!

Maandag begon mijn week op de DutchCowboys redactie in Roosendaal. Dit keer nam ik niet de auto richting het zuiden, maar stapte ik op de trein. Prima te doen. Tussen Den Haag en Rotterdam moest ik helaas staan, maar daarna heb ik lekker kunnen zitten en genoot ik van het uitzicht. Omdat ik vrijwel nooit met de trein richting het zuiden ga (alleen als ik naar Parijs ga), had ik nu een beetje het gevoel dat ik op vakantie ging. Dat gevoel werd alleen maar verstrekt door het koffertje dat ik bij me had, ’s avonds zou ik namelijk niet thuis slapen en de dag erna vloog ik naar Riga.

Aan het eind van de middag haalde ik mijn 10.000ste Instagram-volger, geheel toevallig was dat DutchCowboys. Dat moest natuurlijk gevierd worden, met tompoucen van Hema! ’s Avonds dronk ik samen met Marloes en Paul champagne op de 10.000ste volger en rond half negen stapten Marloes en ik in de auto richting Amsterdam. We sliepen – op uitnodiging – in het Mercure Hotel. Heel fijn! Zeker de volgende ochtend, toen we ons absoluut niet hoefden te haasten om op het vliegveld te komen en ik nog een rondje langs de Amstel kon hardlopen.

Misschien hadden we ons toch wel een klein beetje meer moeten haasten, want uiteindelijk hadden we toch nog stress. Ik heb nog nooit zo hard over Schiphol gerend, maar uiteindelijk waren we natuurlijk ruim op tijd. Of nou ja, we waren net op tijd, maar het vliegtuig had vertraging, dus ja…

Riga was heel erg leuk! Het was prachtig weer, koud, maar zonnig! Het was heerlijk rustig op straat, het eten was heerlijk, de architectuur bijzonder en het was heel gezellig met Marloes en de andere meiden. Zelf zou ik niet zo snel in het vliegtuig richting Riga stappen, ik ga dan toch eerder voor Londen of Parijs, maar juist daarom vind ik het zo leuk dat ik op deze manier ook andere steden leer kennen. Riga is geen stad waar ik ieder jaar eventjes naartoe moet (zoals Parijs), maar ik ben heel blij dat ik het gezien heb en kan de stad iedereen aanraden.

Toen ik donderdagmiddag terug kwam was ik moe, heel erg moe, het liefst was ik in bed gedoken en er niet meer uitgekomen de rest van de dag, maar er moest gewerkt worden. En ’s avonds ging ik shoppen met lezeressen bij Perry in Nieuwegein. Gelukkig zorgde de sfeer bij Perry ervoor dat ik meteen weer vol energie zat, ik denk niet dat veel mensen gemerkt hebben dat ik een half uur ervoor nog met tranen van vermoeidheid achter het stuur zat. Maar toen ik om 21.00u thuis kwam was het snel gedaan met de energie, SLAPEN.

Vrijdag spendeerde ik de hele dag achter mijn iMac. Er moest wat achterstallig werk ingehaald worden. ’s Avonds keek ik een film op Netflix (The Last Song) via Apple TV en schreef ik tegelijkertijd blogs voor DutchCowboys. Multi-tasking noemen ze dat. Rond 24.00u klapte ik mijn MacBook dicht en klom ik van mijn ene bed (mijn bank uitgeklapt als slaapbank) in mijn andere échte bed. Ik las nog een paar bladzijden in het boek van Lena Dunham, maar al snel was ik weg.

Toen ik de volgende dag wakker werd besloot ik 35 kilometer te gaan hardlopen. Eigenlijk stond dat voor zondag op het programma, maar ja, waarom ook niet gewoon op zaterdag?! Zo gezegd, zo gedaan. Na een ontbijtje stond ik om 10.30u buiten in mijn hardloopkleding, klaar voor die 35 kilometer. Het ging niet vanzelf, het was redelijk warm, maar hé ik heb het wel gedaan. Deze week nog een keer de 35 kilometer aan tikken en dan RUST! De rest van de zaterdag had ik het liefst in bed gelegen, maar ik had een date met Claartje dus ik moest nog opschieten ook! Een klein uurtje na mijn run zat ik gedoucht en opgetut op Het Plein in Den Haag. Eerst soep (Bisque) daarna taart (Lemon Merengue), had ik wel verdiend vond ik.

’s Avonds wilde ik alleen maar met mijn benen omhoog, maar helaas had ik geen eten in huis. Mijn moeder stond er op dat ik gezond ging eten en dat ik niet patat of Chinees ging bestellen. Mijn vader was me bijna op komen halen (ik had ook echt geen zin om auto te rijden), maar dat vond ik een klein beetje onzin. Uiteindelijk vond ik via Thuisbezorgd een restaurant dat gezonde maaltijden bezorgt. Heerlijke salades en groene sapjes enzo. Ik bestelde een salade en naanbrood met verschillende dipjes en een uur later zat ik weer op mijn slaapbank voor mijn Apple TV. Dit keer keek ik Legally Blonde, één van mijn favoriete girl-power-feel-good-movies. Om 21.00u was ‘ie afgelopen en vertrok ik – heel erg saai – naar bed. De drukke week en die 35 kilometer hadden er wel een beetje ingehakt.

Dat vroege slapen zorgde er wel voor dat ik zondag alweer vroeg wakker werd, om 7.00u om precies te zijn. Ik had het WARM! Dus opende ik mijn ramen en genoot ik van de frisse lucht. Rond 8.00u maakte ik een ontbijtje (op bed) voor mezelf en een uur later klapte ik mijn MacBook open om aan het werk te gaan voor DutchCowboys. Medelijden is nergens voor nodig, ik vind het werk leuk en ik zat deze week in Riga, dus dat was eigenlijk mijn ‘weekend’. Ik sloot de week af bij mijn ouders, waar ik genoot van een heerlijk zondagsmaal.

Klaar voor de komende week. Vandaag heb ik mijn laatste dagje bij Girlscene, ik werk weer drie dagen voor DutchCowboys en heb vrijdag mijn Starbucks event. Tussendoor lekker bloggen en misschien eens wat aan mijn administratie doen. Genoeg op het programma dus. Want oh ja, moet natuurlijk ook nog rennen. Mijn laatste échte trainingsweek voor New York. Wooohooooo!

Liefs,
Annemerel

Delen:

36 Reacties

 1. oktober 6, 2014 / 12:10

  Leuke diary weer! Propvol!

  Fijne laatste dag bij Girlscene vandaag, je zult die meiden vast nog veel vaker gaan zien! Tof dat je nu klaar bent voor nieuwe uitdagingen bij Dutch Cowboys!

  Maar.. je gaat toch naar Portugal dus? Met of zonder triathlon?

  Ik heb a.s. zondag mijn eerste hardloopwedstrijd, en de zenuwen worden steeds groter. Brrr.. ! Nog tips? Het is een obstacle run met 22 hindernissen verspreid over 10km (www.harbourrun.nl), ik heb hiervoor getraind met bootcamps.. lange stukken hardlopen kan ik nog niet (record staat nu op 3,5km), dus ik ben vooral bang dat ik op een gegeven moment echt niet.meer.kan. (??)

 2. oktober 6, 2014 / 12:13

  Wow, dat moet helemaal goed komen met die marathon, klinkt alsof die 35 kilometer je redelijk afgingen! Al was je na afloop natuurlijk moe.

  Veel plezier bij je laatste dag bij Girlscene!

 3. oktober 6, 2014 / 12:21

  Laatste dagje bij Girlscene? Why..?

  Veel plezier deze week!

 4. Lisa
  oktober 6, 2014 / 12:22

  Wat doe jij toch altijd veel in een week! Heb nog steeds gemist waarom je niet meer bij girlscene werkt? Veel plezier in ieder geval!

 5. oktober 6, 2014 / 12:22

  Heerlijke diary! Wat heb je toch fijne volle weken!

 6. oktober 6, 2014 / 12:23

  Riga lijkt de moeite. En proficiat met je 10.000 Instagram volgers, wat knap zeg.

 7. oktober 6, 2014 / 12:31

  Wow knap dat je uberhaupt nog tijd vind om te trainen haha. maar als je 35 km kan lopen dan zal die marathon ook wel gaan lukken.

 8. oktober 6, 2014 / 12:32

  Riga klinkt me erg goed in de oren! En oooh Legally Blond. Heerlijk!

 9. oktober 6, 2014 / 12:33

  Ik vind jouw foto recap altijd zo leuk! Lekker druk weekje! Ik plan mijn avonden en weekenden ook altijd propvol, en vaak denk ik zondagavond…Irma, neem nou eens rust ;).

 10. oktober 6, 2014 / 12:38

  Woeiiiii wat een week. Tijd om Annemerel te klonen. Ik vond het hartstikke gezellig donderdag bij Perry. Vond het al zo knap dat je de energie voor had gevonden om te komen, gezien de reis ervoor.

  Heel leuk dat je bij Dutch Cowboys zit!

 11. oktober 6, 2014 / 12:46

  Riga lijkt me mooi! Gaaf dat je nieuwe uitdaging bij Dutch Cowboys!

 12. oktober 6, 2014 / 13:01

  Ik vind het nog steeds knap dat je met zoveel discipline hardloopt en meedoet aan marathons enzo! Fijne laatste dag bij Girlscene :)!

 13. oktober 6, 2014 / 13:03

  Annemerel ben je niet gigantisch moe af en toe? Als ik zie wat jij allemaal doet in een week!

 14. oktober 6, 2014 / 13:14

  Ohhh je stopt bij Girlscene? Tijd voor een nieuwe uitdaging. Veel succes bij Dutchcowboys! <3

 15. oktober 6, 2014 / 13:18

  Haha dat ‘waar blijft de tijd’ gevoel heb ik ook heel vaak! Gefeliciteerd met je 10.000 volgers! :) X

 16. oktober 6, 2014 / 13:28

  Het is dat ik op die foto rechts kan zien dat het kan, maar soms denk ik wel eens: Kan jouw mond wel dicht??? Positief bedoeld hoor. Ik hou van je enthousiasme.

 17. oktober 6, 2014 / 13:34

  Spannend zeg! Volgensmij heb je je nu wel écht goed voorbereid op de marathon. Ben ook heel benieuwd wat je gaat lopen!

 18. oktober 6, 2014 / 13:44

  Wow, even 35km, alsof het niets is! Zo tof!

 19. oktober 6, 2014 / 13:55

  Ik citeer: ”35 kilometer. Zo gezegd, zo gedaan!!” Meid hoe kun je het? Mijn petje gaat af. Wat een bikkel!

 20. oktober 6, 2014 / 14:21

  Wat een leuke dingen doe je toch weer allemaal! Heel veel trainse deze week :)

 21. oktober 6, 2014 / 14:30

  Huh? Was jij moe donderdag? Serieus, ik heb er niks van gemerkt! Je was zo enthousiast en vrolijk :D

 22. oktober 6, 2014 / 14:44

  Drukke week, maar wel leuk!

 23. oktober 6, 2014 / 15:01

  Wat een leuke dingen allemaal! Heel veel plezier op je laatste werkdag! :)

 24. oktober 6, 2014 / 15:01

  Heb jij de e-book versie van het boek van Lena Dunham? Ik ben op zoek naar de engelstalige versie maar nu vind ik overal enkel maar het nederlandstalige e-boek.

 25. oktober 6, 2014 / 15:26

  Wauw! 35 km :) Topp ik was al helemaal gelukkig dat ik vanmiddag de 5 heb gehaald (met lopen tussendoor) hahaha.

 26. oktober 6, 2014 / 16:15

  Super goed dat je maar mooi die 35 kilometer gerend hebt :D ik weet zeker dat het jou helemaal gaat lukken met de marathon! Super chill dat je lekker ongegeneerd op je bed kunt zitten en TV kunt kijken, echt een voordeel van op jezelf wonen.

 27. oktober 6, 2014 / 16:36

  Wauw, jij hebt een lekkere drukke week achter de rug, maar wel een hele fijne als ik dat zo lees.
  Veel plezier tijdens je laatste dagje bij Girlscene! Ik las net je afscheidsartikel daar. Jammer dat je stopt, maar natuurlijk ook supergaaf dat je al een tijdje voor DutchCowboys mag schrijven!

 28. Lisa Brunst
  oktober 6, 2014 / 17:34

  Wat superjammer dat je weg moet bij Girlscene. Fijn dat je snel wat nieuws hebt gevonden in de huidige markt, ik wens je veel succes!

 29. Willemijn
  oktober 6, 2014 / 17:42

  Oke dit is niet heel relevant aangezien t vrij weinig met deze blogpost te maken heeft haha, maar heb je ooit oreo met chocolade eromheen geprobeerd? Vast wel, aangezien je nogal een oreo-addict bent (as far as I’m concerned ;)) moet dat haast wel, maar anders is het echt een aanrader!

 30. oktober 6, 2014 / 18:35

  Deze week ging inderdaad heeeel erg snel!! Leuke diary!

 31. Fenna
  oktober 6, 2014 / 19:02

  Klinkt als een leuke week! En remember… je moet niet rennen, maar je mag rennen! Klinkt veel positiever!

 32. oktober 6, 2014 / 20:53

  Erg leuk weer om te lezen :)

 33. Joyce de vetter
  oktober 7, 2014 / 09:02

  Wat een leuke diary weer! Fijne laatste dag bij girlscene vandaag!
  Ik heb afgelopen donderdag inderdaad helemaal niet door gehad dat je zo moe was, vond je juist erg levendig en super gezellig en net zo leuk als op je blog!
  Ik mis wel je tempo run, of heb ik je verkeerd begrepen donderdag?
  Ik heb echt diep respect voor jou hardloopkunsten. Ik zal blij zijn als ik eindelijk de 10km een keer aantik!

 34. oktober 7, 2014 / 15:12

  Wat grappig dat je in Roosendaal was. Ik heb daar ruim 25 jaar gewoond en ik kom er nog heel vaak, mijn familie woont er nog. Maar echt, ik heb nog nooit van DutchCowboys gehoord haha.