DIARY: 151

 photo RecentlyUpdated180-1.jpg

Tijd vliegt voorbij, is het echt al drie weken geleden dat ik begon te schrijven voor DutchCowboys? Is het écht al bijna oktober? Is de New York Marathon écht al over 34 dagen? Is het echt herfst? Moet ik echt alweer mijn BTW-aangifte doen? Moet ik écht mijn huur alweer betalen? DAMN!

Ik begon mijn week op het kantoor van DutchCowboys in Roosendaal. Net als de vorige keer was het alleen file-rijden tussen Den Haag en Rotterdam, daarna kon ik keihard doorkarren en was ik zelfs voor 9.00u al op kantoor! Heel fijn! Ik werkte tot een uurtje of half zeven door en vertrok daarna richting huis, maar niet voordat ik een pitstop bij McDonalds gemaakt had. Oh en ik moest ook nog even langs mijn ouders om een paar pumps te halen, dinsdag had ik namelijk een fotoshoot en daarbij had ik pumps nodig, maar eh… in mijn studio nog geen hakken te vinden hoor! Dus eerst even één van de laatste verhuisdozen die bij mijn ouders staan open maken. Of nou ja, mijn moeder had ze al gevonden en had ze zelfs schoon gemaakt en opgepoetst met speciaal spul. Waar heb ik zo’n moeder aan te denken? Om 20.30u was ik thuis, om 21.00u lag ik in bed, zo moe was ik.

Dinsdag voor het eerst sinds tijden weer eens met de trein naar Amsterdam. Niet om te werken, of nou ja natuurlijk wel een soort van werk, maar niet naar Girlscene (daarover later meer!), een fotoshoot van L’Oréal en en Free A Girl, hoe cool?! Was zeer vereerd dat ik daar met negen andere bloggers voor gevraagd was en ben super benieuwd naar het eindresultaat. Na de shoot snel naar huis om ‘echt’ aan het werk te gaan. ’s Avonds wist ik er nog een rondje hardlopen uit te persen, maar ik had aanvankelijk zo weinig zin dat ik er maar het gas op gezet heb en wat harder ben gaan rennen.

Woensdag was een race tegen de klok. Eerst snel naar de Albert Heijn om half negen, om vervolgens door te rijden naar de fysio die mijn vermoeden bevestigde, mijn bekken stonden nog steeds prima. Advies nu wel: niet zwemmen. Ok, hoe ga ik dat tegen de organisatie van de triatlon vertellen. Goed, vervolgens snel even koffie gedronken bij mijn moeder, om daarna weer naar huis te rijden om KEIhard te schrijven. Dat schrijven deed ik tot een uurtje of half tien ’s avonds. Ik at in bed (nieuwe salades van Albert Heijn en nog iets dat in mijn koelkast stond alleen vraag me niet meer wat dat was, ik weet alleen nog dat het op moest!).

Ook donderdag zat mijn dag weer vol met afspraken, maar eerst: schrijven! Daarna weer een snelle 10K (die was niet zo snel bedoeld maar dat ging nou eenmaal vanzelf!) om vervolgens na een snelle douche in mijn auto te springen richting Amsterdam. Eerst een afspraak bij PR bureau Edelman op de Zuidas, vervolgens snel door naar de Beautyspeeddate van Mooi PR bij restaurant Envy. Super drukke dag, maar ontzettend gezellig, leerzaam en LEUK! Toen ik om 19.00u thuis kwam stonden er 45 mailtjes op me te wachten en moest ik nog even een paar blogjes schrijven, om elf uur was ik eindelijk klaar (en had ik tussendoor ook nog een buikspier-work-out gedaan!).

Vrijdag was ook alweer een leuke dag, ik mocht mijn iPhone ophalen in Houten. Maar voordat ik richting Houten kon rijden moest er eerst gewerkt worden. Toen ik eenmaal mijn iPhone had kwam er van schrijven niet heel veel meer terecht, gelukkig kreeg ik rond een uurtje of 17.00u mijn spirit terug en kon ik mijn dag toch nog een beetje goed maken. Ik at bij mijn ouders en dronk voor het eerst een keer geen Aperol. Ik heb namelijk besloten dat ik de alcohol de komende vijf weken even laat voor wat het is, de New York-Marathon is net even wat belangrijker dan een glas wijn of een Aperol Spritz.

Dit weekend had ik heel productief willen zijn, maar helaas, zaterdag werd ik wakker met hoofdpijn en dat werd eigenlijk niet beter. Ik heb welgeteld één blog voor DutchCowboys en één advertorial voor mijn blog kunnen schrijven, daarna heb ik me overgegeven aan mijn hoofdpijn (en inmiddels ook misselijkheid en buikpijn) en ben ik gaan slapen. Ik heb ’s avonds nog wel iets van eten voor mezelf weten te maken, maar vraag me niet hoe ik dat heb binnen gekregen. Ik kon niet NIET eten, want de volgende dag stond er een lange duurloop op het programma en daarvoor moet ik goed eten.

Die lange duurloop deed ik dus gisteren. 32,5 kilometer, ontiegelijk ver als je je bedenkt dat het alweer een maand geleden was dat ik 30 kilometer liep, maar het werd me van verschillende kanten aangeraden dit wel te doen en dus moest ik eraan geloven. Het was niet makkelijk, maar het was ook wel weer fijn. Ik weet nu in ieder geval wel dat ik het nog kan. Na mijn duurloop ben ik meteen mijn huis op gaan ruimen en daarna ben ik weer aan het werk gegaan, inhalen wat ik zaterdag niet heb kunnen doen. ’s Avonds at ik bij mijn ouders en daarna weer snel naar huis want mijn koffer voor Riga moest nog ingepakt worden en aangezien ik vandaag in Roosendaal werk en daarna direct door ga naar Amsterdam waar ik in een hotel slaap, moest dat écht gisteravond gebeuren. Alweer een race tegen de klok dus, maar hé ik ga dinsdag wel naar Riga!

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

27 Reacties

 1. september 29, 2014 / 12:22

  Oh Riga, lijkt me erg mooi!
  En goed dat je zo veel loopt, mooie afstanden en tijden ook.

  NY gaat helemaal goed komen!

 2. september 29, 2014 / 12:24

  Wat leuk dat je naar Riga gaat, daar ben ik nog nooit geweest :-)

 3. september 29, 2014 / 12:34

  Riga lijkt me mooi! En oh, wat doe jij ontzettend veel in een week! Iedere keer verbaas ik me er weer over!

 4. september 29, 2014 / 12:40

  Gaaf die fotoshoot!

 5. september 29, 2014 / 12:43

  Balen van je migraine zeg! (zonder nu als een betweter te willen klinken, heb je daar geen passende medicatie voor?) Enjoy Riga, erg benieuwd naar die stad!

 6. september 29, 2014 / 12:44

  Super dat je naar Riga gaat!

 7. september 29, 2014 / 13:02

  Wat een lekker vooruitzicht: Riga! Heel veel plezier daar :)

 8. september 29, 2014 / 13:09

  Jouw weken zitten altijd lekker vol! Knap dat je die duurloop alweer aankon, gezien je blessure. Heel veel plezier in Riga, ben erg benieuwd naar die stad!

 9. september 29, 2014 / 13:17

  Hahaha, dit is voor mij een maandoverzicht! En dan heb ik het druk gehad ;-) Veel plezier in Riga! Enjoy!

 10. september 29, 2014 / 13:24

  Jullie zien er heel mooi uit voor L’Oreal. Hatseflats 32,5 kilometer bah bah… Superknap!!

  Benieuwd naar Riga!!

 11. september 29, 2014 / 13:26

  Wat tof dat je naar Riga gaat en fijn dat je duurloop nog zo goed ging! Hopelijk ga je ook een keertje vloggen, lijkt me tof om te zien :D

 12. Irma
  september 29, 2014 / 13:31

  Wow jij bent echt druk in de weer, van hier naar daar en daar tussenin ook nog bloggen en hardlopen, you go girl!!

 13. Alice
  september 29, 2014 / 13:36

  Respect dat je zoveel gedaan krijgt in een week!
  Balen van je migraine! Gebruik je anti conceptie? Ik heb 10 jaar de pil geslikt, en kreeg er blijkbaar helse migraine van, circa 1 a 2 x per week. Ik had dacht ik alles geprobeerd tot mijn huisarts me adviseerde om met de pil te stoppen en over te stappen op een spiraal. Nu ik m’n spiraal sinds 2 maar heb gaat het met m’n migraine veeeeeeeeeele malen beter. Heb nu max 1x per 2 weken migraine. Nog steeds teveel natuurlijk maar al stukken minder dan het was. Misschien een tipje voor jou?

 14. september 29, 2014 / 14:12

  Lekker druk hoor! Maar wel een leuk verslagje, veel plezier in Riga!

 15. september 29, 2014 / 14:52

  iPhone

 16. september 29, 2014 / 15:10

  Wat een drukte!! Veel plezier in Riga!:-)

 17. september 29, 2014 / 15:28

  Zo leuk dat je zo vaak in Roosendaal bent, the place to be (not!) maar toch kan het best gezellig zijn!

 18. Marieke
  september 29, 2014 / 15:39

  Cool Riga! Kan niet wachten op het verslag!

 19. Deborah
  september 29, 2014 / 17:56

  Wat leuk dat je nu in Roosendaal werkt!
  Ligt lekker bij me om de hoek.
  Lekker weekje!

 20. september 29, 2014 / 18:54

  Wat zag je er mooi uit op de fotoshoot!
  Veel plezier in Riga :)

 21. Dindi
  september 29, 2014 / 19:02

  Ben je weg bij girlscene? :(

 22. Suuz
  september 29, 2014 / 19:51

  Have fun in Riga! heel benieuwd naar je verhalen en foto’s! :-) en die NY marathon komt helemaal goed, you can do it!!! inmiddels de organisatie van de triatlon al op de hoogte gebracht ;-) ?

 23. Elvira
  september 29, 2014 / 22:10

  Ik ben benieuwd naar je verhaal over Girlscene én over Riga!!!

 24. september 30, 2014 / 11:29

  Ben benieuwd hoe je riga vind :)

 25. september 30, 2014 / 14:03

  En dan vind iedereen om mij heen dat mijn weken druk zijn, adem je nog wel? hahaha Wel hele leuke dingen om te doen, stiekem wel een beetje jaloers :)