DIARY: 137

 photo Desktop553.jpg

Juni is afgelopen week goed begonnen. Laten we voorop stellen, ik heb me geen minuut verveeld. Sowieso is vervelen iets dat de afgelopen jaren niet in mijn woordenboek meer is voorgekomen (wie kent dat woord nog wel tegenwoordig?), maar in mei is er iets gebeurd met mijn agenda en sindsdien ben ik continu in de weer. Niet erg, want het betekent bijvoorbeeld dat ik voor een weekendje naar Londen of Milaan vlieg, of dat ik een leuk event heb in Amsterdam, of een extra freelance opdracht, allemaal dingen die hartstikke welkom zijn. Maar af en toe heb ik wel eens iets van OK, en nu even ‘adem in… adem uit…’. Laten we maar weer vanaf het begin beginnen.

Maandag, ik reed met mijn auto naar het Olympisch Stadion omdat ik ’s avonds nog een training had die tot laat zou duren. Als ik om half elf klaar ben met sporten heb ik echt geen zin om nog op zoek te moeten naar een station, dus ik koos lekker voor mijn auto. Bij het Olympisch Stadion parkeerde ik mijn auto (geen enkele file, yeah!) en met de tram ging ik verder naar kantoor waar ik een lekker dagje geschreven heb. Om half zes at ik samen met Esmée een kopje soep op kantoor en vervolgens gingen we met het OV naar sportschool Great in Oud Zuid waar we niet alleen een training kregen van een personal trainer, maar ook een gesprek met een voedingsadviseur en een massage van een uur(!). Not bad. Toen ik om half elf naar buiten liep was ik erg blij dat mijn auto in Amsterdam stond, ik deed de voordeur pas weer rond middenacht open.

De volgende dag stond in het teken van bloggen, bloggen, bloggen en… een peeling bij de Velthuiskliniek. Het gaat beter met mijn huid en daar ben ik heel erg blij mee! Daarna snel terug naar mijn ouders gereden, waar ik mijn moeder ophaalde voor een rondje appartementen kijken in Den Haag. Kijk, zo gaat de dag wel snel (en mijn benzinetank overigens ook wel, grrrrrrr ben ik de enige die altijd bijna moet huilen bij de benzinepomp?). De woningen vielen een beetje tegen, maar goed, nu weet ik ook weer wat ik echt niet wil ;-).

Woensdag werkte ik weer bij Girlscene, maar niet voordat ik een date gehad had met Laura bij Starbucks op Station Haarlem. Om elf uur fietste ik dwars door Amsterdam naar de boekpresentatie van Rens Kroes. We maakten onze eigen brunch aan de hand van recepten uit haar boek, ontzettend leuk, leerzaam en gezellig. Oh en het boek is ook echt een aanrader! Na kantoor had ik dit keer een keer geen verplichtingen en ging ik lekker meteen naar huis. Ook wel eens fijn. Ondertussen las ik alweer mijn vijfde boek voor de Summer Reading uit, écht een heel erg leuk Young Adult boek, 22 juni komt het verslagje online.

De volgende dag was een thuiswerkdag en een dag waarop ik mijn schema voor de komende negen dagen maakte (ondertussen de komende vijf dagen). De laatste dagen voordat ik naar Curaçao ga. Heel leuk om spontaan een weekje weg te gaan, maar dat moet natuurlijk wel goed voorbereid worden. Omdat ik op persreis nooit weet hoeveel vrije tijd ik heb (en hoeveel tijd ik heb om te bloggen) wil ik altijd van te voren al genoeg blogjes achter de hand hebben om niet ineens zonder blogjes te zitten. Zoals het er nu naar uit ziet, gaat dat me wel lukken. Ik ben druk bezig geweest afgelopen dagen.

Maar vrijdag heb ik niet erg veel van mijn To Do List af kunnen strepen. ’s Ochtends had ik weer bezichtigingen van appartementen (en besloot ik ineens voor een appartement/studio te gaan waar ik een paar weken geleden al gekeken heb) en daarna crosste ik snel door naar Rotterdam voor een evenement van Miss Publicity, bloggers on board! Heerlijk een paar uur varen op een boot en dat werk noemen, ha, not bad. ’s middags met mijn vader dozen opgehaald die nog in mijn oude appartement stonden en de hele avond dozen uitgezocht. Om half elf zette ik pas voor het eerst mijn MacBook aan en maakte ik mijn Plog.

Zaterdag was raceday! En hoewel de wedstrijd pas om 22.30u zou zijn en ik geen spannende plannen voor een PR had, was ik er de hele dag in mijn hoofd al mee bezig. Ik kon de meeste dingen die voor zaterdag op mijn To Do List stonden afstrepen, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Om kwart over zes stapte ik in mijn auto richting Amsterdam, om half drie ’s nachts was ik eindelijk weer thuis. Wat er tussendoor gebeurde lees je vanmiddag in mijn raceverslag (meer dan 1500 woorden, be prepared, hahaha).

Gisteren werd ik pas om elf uur wakker. Dat is niets voor mij, ik sliep zelfs met mijn gordijnen open, maar doordat ik een slaapmasker op had had ik geen last van de zon. Ik was gewoon HEEL erg moe door een korte nacht en een uitputtende wedstrijd. Ik was eigenlijk van plan om naar Open Air te gaan, maar ik had ook een volle To Do List, ik moest de dozen die ik vrijdag gehaald had nog verder uitzoeken (administratie van 2010 en 2011 enzo) en had ik al verteld dat ik moe was? Soms moet je even pas op de plaats maken en denken… over een paar dagen ga ik naar Curaçao, ik heb genoeg leuke dingen in mijn leven, nu moet ik even RUST nemen. Ik ging dus niet naar Open Air maar werkte mijn To Do List af, zocht samen met mijn moeder mijn dozen uit en barbecuede ’s avonds met de hele familie inclusief oma! Geen slecht einde van de week, absoluut niet.

Deze week nog even lekker knallen en dan zaterdag CURAÇAO!!!!!!!!!! Oh yeah….

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. juni 9, 2014 / 12:13

  Wat een heerlijke week! Inderdaad, ik denk dat weinig mensen zich tegenwoordig nog vervelen… Ik ben zo benieuwd naar je verslagen en foto’s van Curaçao!

 2. juni 9, 2014 / 12:19

  Naar curacao, wat heerlijk zeg!! En je hebt al een mooie verzameling kettinkjes :)

 3. juni 9, 2014 / 12:21

  Wat goed van je dat je naar je lichaam geluisterd hebt en Open Air hebt overgeslagen. Kan me voorstellen dat dat geen makkelijke beslissing is!

  Ik ben heeel erg benieuwd naar je raceverslag. Fijn dat ie 1500 worden lang is :D

 4. juni 9, 2014 / 12:29

  Niet gek dat je zo moe was met dat heen en weer hollen! Het was ook onwijs warm en daar wordt je vaak nóg moeier van dan dat je al bent. Ik zou heeel graag willen ruilen met je, jij naar center parcs en ik naar Curaçao? Haha. De week vliegt vast voorbij met Curaçao in het vooruitzicht ;)

 5. Tessa
  juni 9, 2014 / 12:29

  In het vliegtuig kun je slapen, slapen en slapen.

 6. juni 9, 2014 / 12:30

  Ik ben erg benieuwd naar je race verslag. Ik vond het een super leuk evenement. Enne, curaçao. Wow! Lijkt me zo’n fijne bestemming!

 7. juni 9, 2014 / 12:47

  Zo gaaf dat je naar Curacao gaat! Je hebt het er maar druk mee, gelukkig zijn het allemaal hele fijne dingen. Jammer dat Open Air er niet van gekomen is, next time better! Goed dat je voor jezelf kiest. Liefs

 8. juni 9, 2014 / 12:52

  Hop, ze gaat weer op reis, haha :-) Leuke recap weer! En nu aftellen naar Curacao, nice.

 9. juni 9, 2014 / 13:04

  Dat klinkt als een hele goede week! Ooh wat heerlijk om een vakantie in de planning te hebben staan, mijne duurt nog 3 weken. Haha eerst de tentamens rocken!

 10. juni 9, 2014 / 13:06

  Ben heel benieuwd naar het race verslag! Juist fijn dat het 1500 woorden zijn ik vind je verslagen altijd leuk om te lezen :)
  Niet zo gek dat je moe was! het was toch best wel een zware race met de warmte en het late tijdstip. Ik heb in ieder geval ook een dag bij moeten komen. En dan is het goed van je dat je open air over geslagen hebt.
  Ik wens je alvast heel veel plezier in curaçao!

 11. juni 9, 2014 / 13:17

  Klinkt als een fijne, drukke week! Heel veel plezier op Curacao, geniet ervan!

 12. juni 9, 2014 / 13:58

  Volle week weer, geniet in Curacao!!

 13. juni 9, 2014 / 14:03

  Ik ben al benieuwd naar je verslag van Curacao!

 14. juni 9, 2014 / 14:30

  Klinkt als een bezig bijtje! Ik vind het knap dat je tussen al die drukte nog tijd hebt om boeken te lezen voor de Summer Reading! (wat alleen maar fijn voor ons is)!

 15. juni 9, 2014 / 14:39

  Wat weer een heerlijk weekje!

 16. juni 9, 2014 / 14:59

  Wat heerlijk dat je naar Curaçao gaat! :D

 17. Suuz
  juni 9, 2014 / 19:06

  oooooh wat een geweldig vooruitzicht Curacao! ik moet nog even wachten, maar dan mag ik ook weer naar Bonaire! YEAHHH!! love the islands!

  Heerlijk druk weekje weer zo te lezen!

 18. juni 10, 2014 / 21:26

  Klinkt als een héle drukke maar wel leuke week! En wat gaaf dat je naar Curacao gaat, ik ben jaloers!