DIARY: 133

 photo RecentlyUpdated552.jpg

Afgelopen week was ik vrij. Of nou ja, ik werkte niet bij Girlscene en daardoor had ik het gevoel dat ik vrij was. Maar in werkelijkheid… werk ik normaliter maar twee dagen bij Girlscene, dus zoveel extra tijd had ik niet. Daarnaast was/ben ik dit weekend in Londen waar ik absoluut NIET ga werken, waardoor ik dus alweer twee dagen mis. Waar het dus op neer komt, ik had aan het begin van de week het gevoel dat ik vrij was, deed daarom heerlijk rustig aan, waardoor ik op woensdag toch ineens een beetje stress kreeg en uiteindelijk met To-Do-Lijstjes moest werken die van uur tot uur uitgeschreven waren. Oeps.

Goed, maandag dus, de dag dat ik dacht dat ik vrij was. Ik schreef ’s ochtends drie blogs, zag dat de zon scheen, en verkaste naar buiten met mijn bikini, zonnebril en iPod. Ik heb de hele middag in de zon gelegen, totdat ik op een gegeven moment dacht, oh ja, ik moet ook nog eten, laat ik even naar de supermarkt rijden… Uiteindelijk zaten Roos en ik om 20.00u aan tafel en nou ja, je begrijpt hoeveel werk ik daarna nog gedaan heb ;-).

Dinsdag kreeg ik al iets meer door dat er werk aan de winkel was, want toen kreeg ik ook te horen dat ik de hele donderdag niet thuis zou zijn. Maar dinsdag lukte het nog steeds niet echt om veel werk te verzetten. ’s Ochtends had ik een afspraak bij de Velthuiskliniek, nou dat is in Hilversum dus dat was een redelijke wereldreis die me vier uur van mijn dag kostte. Maar autorijden vind ik de laatste tijd wel heel erg fijn om te doen, als ik geen haast heb. Jullie heb in mijn PLOG van dinsdag al kunnen lezen/zien dat ik ’s middags ook niet erg productief was, ik had namelijk zo veel last van hoofdpijn dat ik in bed ben gaan liggen. Om kwart voor acht werd ik pas weer wakker. ’s Avonds maakte ik een To Do Lijstje voor woensdag, donderdag en vrijdag en daar schrok ik zo van, dat ik uiteindelijk ’s avonds nog een aantal dingen van mijn To Do Lijstje van woensdag kon afstrepen. Heel fijn.

Woensdag was een GOEDE dag. Er valt weinig spannends over woensdag te vertellen want het enige dat ik gedaan heb was BLOGGEN BLOGGEN BLOGGEN! Oh en pakketjes versturen, facturen maken, recepten proberen, wasjes draaien.. (nu is het tijd om mezelf een schouderklopje te geven, ik bedoel, wie moet het anders doen, ik heb geen baas….).

En het was maar goed ook dat ik woensdag zo productief was, want donderdag was ik dus echt de hele dag op pad. Het begon al ’s ochtends met een bezoekje aan de Bijenkorf waar ik een pakketje op moest halen, verjaardagscadeautje voor mezelf… Daarna door naar Amsterdam. Voor Metro Mode hadden we nieuwe profielfoto’s nodig, maar voordat we op de foto gingen moesten we natuurlijk gestyled worden en dat gebeurde bij Rob Peetoom. Absoluut niet vervelend, want het was inmiddels alweer een half jaar geleden dat ik voor het laatst bij Rob Peetoom geweest was. Omdat ik wist dat het wel eventjes zou gaan duren – en ik mezelf heel goed ken – besloot ik al om half twaalf voor een pasta bij Julia’s te gaan. Als ik honger krijg ben ik niet te genieten, dat moesten dus maar even voor zijn…

Bij Rob Peetoom zijn ze zo’n vier uur met me bezig geweest. Eerst highlights (33 folie’s in totaal, we hebben ze geteld), vervolgens knippen (dat was in 5 minuten gedaan) en daarna drogen en krullen. Dat laatste duurde ruim een uur. Ik kreeg op mijn Instagram de vraag waarom ik niet vaker mijn haar krulde.. Nou, hier heb je je antwoord. Als een ervaren stilist met een supersonische krultang al zo lang bezig is, hoe lang ben ik dan wel niet bezig… Nadat mijn krullen goed zaten mocht ik de make-up en daarna was ik ein-de-lijk ready for my close-up. Ik doe nu wel alsof het allemaal heel vervelend was, maar stiekem vind ik het juist heerlijk. Daarnaast was ik met de Metro Mode-meisjes, dus was het ook nog eens super gezellig.

Om 19.00u was het gedaan met de glamour en werd er een paar deuren verderop een burger gegeten bij Burgermeester. Erg lekker. M’n haar was inmiddels zo goed als uitgezakt (nog een reden waarom ik zelf niet aan krullen maken begin) en mijn lipgloss zat overal behalve op mijn lippen. Even twijfelde of ik ’s avonds mee naar een feestje zou gaan in de Jimmy Woo, maar uiteindelijk besloot ik verstandig te zijn en aan mijn To Do Lijstje te denken. YOLO doen we wel als we in Londen zijn.

Ik was mezelf erg dankbaar de volgende ochtend, want alles van mijn To Do Lijst van donderdag moest nog afgestreept worden + alles dat ik voor vrijdag op mijn lijstje had staan. De volgende dag zou ik al naar Londen vliegen en ik wilde écht geen MacBook meenemen, dus er was werk aan de winkel (dit stukje schrijf ik dan ook vrijdagavond). Eerst heb ik nog een paar wassen aangezet, vervolgens ben ik gaan schrijven alsof mijn leven er van af hing en daarna ben ik zowaar gaan opruimen en mijn koffer inpakken. Ik sta versteld van mezelf.

En nu ben ik dus – als het goed is – in Londen, mijn verjaardag aan het vieren. Over het weekend en mijn verjaardag lezen jullie de komende dagen ALLES, maar voor nu zeg ik… SLAAP LEKKER ANNEMEREL, de wekker gaat morgen om 3.30u….

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. mei 12, 2014 / 12:11

  Wat goed van je dat je netjes naar huis bent gegaan om je to do list af te werken!

  Hopelijk hebben jij en je zusje het enorm naar jullie zin in Londen! :)

 2. mei 12, 2014 / 12:36

  Volgens mij weer een typische Annemerelweek met veel to-do-lijstjes haha. Oh ik ben echt een klein beetje jaloers hoor, ook als ik je foto’s op Instagram zie dan krijg ik ook Londen kriebels!

 3. mei 12, 2014 / 12:41

  Die foto linksboven is prachtig! En nog heel veel plezier in Londen de laatste uurtjes.

 4. mei 12, 2014 / 12:45

  Wauw die eerste foto linksboven, prachtig! Geniet nog even van Londen!

 5. mei 12, 2014 / 13:15

  Heel mooie foto linksboven, je lijkt een beetje op Sarah Jessica Parker!

 6. mei 12, 2014 / 13:21

  Je haar is zo mooi!! Toch ook maar eens naar Rob Peetoom gaan!

 7. mei 12, 2014 / 13:25

  Geniet nog van je laatste uurtjes in Londen en GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!

 8. mei 12, 2014 / 13:41

  Happy birthday!! Geniet van je tijd in Londen! En wat een prachtige foto is die eerste :)

 9. mei 12, 2014 / 13:45

  Happy Bday! Liefsss

 10. mei 12, 2014 / 13:51

  oh ja – to do list. ik heb ook een heeeeeel lange list. en ik wou zo graag nog meer DIY dingen doen. zo heb ik ook vrije tijd heel nodig ;)

  groetjes uit duitsland
  vreeni von freak in you

  ps: heb je zin om bij de contest look of the month mee te doen?

 11. mei 12, 2014 / 13:56

  Wauw wat zag je er prachtig uit voor de fotoshoot! Ik herken dat wel van haren krullen. Mijn haar is zo steil en glad dat bij mij krullen er ook altijd heel snel uitzakken.

 12. mei 12, 2014 / 14:21

  Gefeliciteerd!!!

 13. mei 12, 2014 / 15:01

  Jaa je haar is echt prachtig gedaan door Rob Peetoom!!

 14. B
  mei 12, 2014 / 15:06

  Aan het eind van mijn opleiding moet ik 75 folies in een uur zetten, ik vrees met grote vreze!

 15. mei 12, 2014 / 16:33

  Zo mooi die foto voor metro mode!

 16. lieke
  mei 12, 2014 / 17:23

  Gefeliciteerd!
  En wauw wat is je haar mooi gedaan!
  Ik heb al heel veel pogingen gedaan om het ook zo te krijgen, maar volgens mij is mijn haar niet gemaakt voor de krultang..

 17. mei 12, 2014 / 18:00

  Gefeliciteerd en wat zijn ze lang met je bezig geweest! Ik snap heel goed dat je dan zelf je haar niet gaat krullen!

 18. mei 12, 2014 / 18:39

  Mooie foto’s voor metro mode! En superleuk, in London met je birthday, enjoy :)

 19. mei 12, 2014 / 20:09

  Heel leuk artikel!! Het lijkt me heerlijk om eens van top tot teen gestyled te worden! Geniet van je dagen in Londen!

 20. mei 12, 2014 / 20:15

  Ik vind je haar echt zo prachtig! heel erg gaaf.

 21. mei 12, 2014 / 21:09

  Leuke diary alweer, en nogmaals een hele gelukkige verjaardag! Geniet van je dag!

 22. mei 12, 2014 / 21:39

  Die foto’s zijn heel mooi gelukt! Je haar ziet er ook super goed uit!

 23. mei 12, 2014 / 21:55

  wat leuk allemaal zeg! en krullen staan je inderdaad prachtig :)
  xo, cheyenne

 24. Nadia
  mei 13, 2014 / 07:21

  Wat heerlijk, zo’n opknapbeurt door Rob Peetoom!

 25. mei 13, 2014 / 09:45

  Als ik jouw diary lees, ben ik stiekem altijd een beetje jaloers op jouw leventje. Lijkt me zo leuk.om van thuis te werken en geen baas te hebben :)

 26. mei 13, 2014 / 17:23

  Haha, leuk dat je zo’n hele glamourbehandeling kreeg voor een profielfoto ;) Ziet er dan ook wel heel goed uit hoor! Zulke productieve dagen zijn altijd super fijn, volgens mij staat je Londenverslagje alweer online, ga ik zo eens lezen!