DIARY: 122

 photo Desktop349.jpg

Is het echt alweer de laatste week van februari? Aan de ene kant gaat de tijd voor mijn gevoel langzaam, ik ben nu wel een beetje klaar met “de winter” en heb zin in voorjaar (vorig jaar hebben we het voorjaar zo goed als overgeslagen en gingen we in juni direct door naar de zomer, hoop dat dat dit jaar niet het geval is). Maar aan de andere kant… Is het echt alweer acht weken geleden dat ik Oud & Nieuw vierde? Is het alweer vier weken geleden dat ik op wintersport was? Heb ik echt nog maar zeven weken tot de marathon van Rotterdam? Ben ik over drie maanden echt al 25? Stop. De. Tijd. Goed, adem in, adem uit, laten we terugkijken naar de (mijn) afgelopen zeven dagen.

Maandag begon met een dagje op kantoor in Amsterdam. Het was maandag weer erg vroeg, want voordat ik naar kantoor ging sprak ik af met Laura voor onze wekelijkse koffiedate bij Starbucks (ik dronk thee, voor de goede detox-orde). Toen ik rond negen uur op kantoor kwam had ik nog een kleine drie uur om twee artikelen te schrijven, om twaalf uur stond er namelijk een high tea bij Yoghurt Barn op het programma. Ik heb nooit gezegd dat werken bij Girlscene vervelend is. Toch? De high tea van Yoghurt Barn paste niet helemaal in mijn detox, maar halleluja wat een heerlijkheid. Ik heb van alles genoten, van brownie tot yoghurt.

’s Middags werkte ik nog een paar uurtjes op kantoor, ’s avonds stond er een GirlsLove2Run Crewmeeting op het programma, dit keer georganiseerd door Claartje, Debbie en Jessica. We verzamelden – heel makkelijk voor mij – op kantoor. Dus ik kon wat langer doorwerken en haalde tussendoor nog even snel een soepje. Eindelijk Esmée ook weer gezien, na ruim twee maanden. Te lang S. Te LANG! Het was weer super gezellig om iedereen te zien, ik kan niet zeggen dat ik erg goed heb meegedaan, maar dat komt binnenkort wel weer. Met dank aan Nienke was ik uiteindelijk toch nog om 22.30u thuis (in plaats van 23.30u). Heel veel dank voor Nienke.

Dinsdag werkte ik overdag vanuit huis en zoals jullie in mijn PLOG hebben kunnen zien voelde ik me niet heel erg lekker. Gelukkig heb ik toch nog aardig wat werk kunnen verzetten. Rond een uurtje of 15.00u was ik zo goed als klaar met mijn To Do List dus dook ik voor een uurtje mijn bed in, want aan het eind van de middag moest ik naar Amsterdam voor een zweetdate met Arie Boomsma (en Danique en Fieke en Francien en een aantal andere journalisten, dat moet ik er wel bij zeggen helaas). Het was een super gezellige en vooral ook leerzame avond. Oh en ik ben HEEL erg blij met mijn nieuwe Nike Flyknit Lunar2’s.

Het was woensdag wel iets lastiger om wakker te worden, aangezien ik dinsdag niet voor 1.00u m’n ogen sloot (ik was rond 23.00u thuis, moest toen nog van alles doen en toen ik om 0.00u in bed lag was ik klaar wakker.. GRRRR). Vijf uur slaap is niet iets waar ik gelukkiger van word. Dus toen om 6.00u de wekker ging drukte ik op SNOOZE. Ik wilde gewoon nog even 9 minuten m’n ogen sluiten. Maar wat gebeurde er? Ik drukte met mijn slaaphoofd per ongeluk op “Update mijn iPhone” en mijn telefoon ging zichzelf updaten en pas om 6.45u ging hij weer aan en trilde hij, om aan te geven dat de update voltooid was. 6.45u ja, om 7.00u moest ik de deur uit. Ik ga maar niet vertellen hoe ik alles in een kwartier gepropt heb.

Ontbijten deed ik bij mijn favoriete juicebar Dr. Blend in Amsterdam, die er met zijn Dr. Beet It (met aardbei en rode bieten) voor zorgde dat ik helemaal wakker was en klaar voor de dag was. Ik werkte zoals gewoonlijk tot 17.30u op kantoor en liep daarna naar het station. Niet om naar huis te gaan, maar om naar de opening van Marks & Spencer in Den Haag te gaan. Dacht ik. Maar op Haarlem stond de trein ineens een kwartier stil en op Leiden zat ik ook tien minuten in een stilstaande trein. Wat blijkt? Treinen rijden niet verder. Iets met een storing. Althans, dat denk ik op te vangen. Het is allemaal een beetje onduidelijk wat er aan de hand is. Iedereen is in “paniek” want niemand kan verder en dus is internet en telefoonbereik in geen velden of wegen te bekennen. Hoe moet ik naar huis. Ik scheld in mezelf, denk ik. Maar iedereen om me heen kijkt me aan, oeps, toch niet zo in mezelf. Gelukkig kom ik een eveneens gestrande collega tegen en heb ik een partner in crime. Bus? Nou, dat wil iedereen. Taxi? Nou, dat wil ook iedereen. Wachten? Er zit niets anders op. Uiteindelijk ben ik om 21.00u thuis, de opening gemist, klaar met de dag, ik bel de Italiaan voor een extra romige pasta met champignons. #fuckdecutthecrap.

Donderdag mag ik van mezelf iets langer in bed blijven liggen, rust is op zijn tijd ook geen overbodige luxe. Maar niet al te lang, want vrijdag moet ik mijn administratie van 2012 (ja dat 2-tje moet geen 3 zijn) inleveren, dus ik heb VEEL te doen. ’s Middags verplaats ik mijn werkzaamheden naar mijn ouders, mijn printer doet het niet en ik heb geen zin/tijd/energie om het probleem (waarschijnlijk gewoon een cartridge vervangen) op te lossen. Voor het gemak eet ik daar ook. Kipfilet met boontjes. Dat heb ik lang niet gegeten. ’s Avonds ga ik tot laat door om alles voor mijn boekhouder op orde te krijgen.

Vrijdag begin ik de dag bij de fysio en vervolgens de boekhouder, daarna stort ik een klein beetje in. Ik weet er nog een paar blogs uit te ‘persen’ maar au mijn hoofd. Should have known. Het is geen wereldramp, morgen weer een nieuwe dag.

Dit weekend heb ik lekker rustig aan gedaan. Lekker veel geschreven, receptjes uitgeprobeerd, TV series gekeken in bed, hardgelopen op zondag (dertig kilometer, ok, iets minder rustig), heel veel thee gedronken (de Orange Jasmin van Starbucks is ZO lekker) en het weekend afgesloten bij mijn ouders, as usual. Opgeladen voor een nieuwe week.

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. februari 24, 2014 / 12:06

  Ik kan echt niet normaal kunnen functioneren met zo weinig slaap, knap dat je het volgehouden hebt. Soort van. Ik snap dan ook heel goed dat je vrijdag geen goede dag had. Gelukkig doet een rustig weekend dan wonderen :)

 2. februari 24, 2014 / 12:28

  Weinig slaap.. Hmm weet er alles van:/ dan gaat de dag later alles mis! Die schoenen <3 ik wil ze zoooooo graag.. Naja nog maar even door sparen!

 3. februari 24, 2014 / 12:35

  Zo actief en gezond weekje zo te zien. Oké op de High Tea na, maar mag een mens ook genieten. Klinkt trouwens als een uber relaxd weekend! Heerlijk.

 4. februari 24, 2014 / 13:00

  Oh die schoenen! Zo mooi :) ik heb ze bij runnersworld gepakt maar helaas zijn ze niet goed voor mij, ondanks dat, prachtige schoenen.
  En het is weer een druk weekje zo te zien, lekker!

 5. februari 24, 2014 / 13:18

  Jeetje, wat een drukke week en dan ook nog eens 30km rennen met zo weinig slaap. Knap van je!

 6. Femke
  februari 24, 2014 / 13:32

  Drukke week zeg! Heerlijk dat je nu weer helemaal opgeladen aan een nieuwe week kan beginnen :)

 7. Jacqueline
  februari 24, 2014 / 13:54

  Ze hebben bij Marks& Spencer heeel veel (gezonde) kant en klaar maaltijden!!! Ik zeg inslaan, dan heb je altijd iets in huis als je weer zo’n drukke dag achter de rug hebt. Xxx

 8. februari 24, 2014 / 14:46

  Wat een drukke week zo! Ik hoop dat je goed ben bijgekomen ! :)

 9. februari 24, 2014 / 15:56

  Drukke week! Hopelijk is komende week iets rustiger :)

 10. februari 24, 2014 / 16:01

  Busy Bee Annemerel! Hoe hou je het vol haha. Wel allemaal leuke dingetjes :D

 11. februari 24, 2014 / 16:20

  Boekhouding van 2012? Ruime deadlines heb jij dan haha! Wel weer een leuke diary, normaal weekje volgens mij :)

 12. februari 24, 2014 / 16:31

  God, je had mij al kunnen afvoeren in de trein. Ik heb zoveel respect voor mensen die de innerlijke rust kunnen bewaren op zo’n moment. Lijkt me ook veel relaxter. Ik had precies hetzelfde gedaan als jij, om er achteraf heel hard om te lachen onder het genot van verdovende middelen (wijn en friet). Succes deze week :)!

 13. februari 24, 2014 / 16:44

  Drukke week, met leuke foto’s! Ik vind die foto in de zijbalk zooo gaaf!

 14. februari 24, 2014 / 19:01

  Dat was weer een fijne diary om te lezen. Je schrijfstijl blijft vermakelijk!

 15. februari 24, 2014 / 19:31

  Leuke foto’s!! Drukke week weer!

 16. Marleen
  februari 24, 2014 / 23:08

  Heerlijk geschreven. Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik voel een bepaalde behoefte om je te laten weten hoezeer ik je blog waardeer. Ik volg je nu een paar maanden en ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan dat ik fan van je ben. Je bent echt een grote inspiratiebron! De momentjes op jouw blog zijn echt even ‘oplaadmomentjes’ voor me, je schrijft leuk, over leuke onderwerpen en je lijkt me heel ‘echt’. Ik denk dat je een leuk persoon bent om te kennen en door je blog krijg ik ook een beetje het gevoel dat ik je leer kennen. Dankjewel hiervoor!