DIARY: 100

 photo RecentlyUpdated326.jpg

Wow, alweer mijn honderdste dagboekblog! Time flies when having fun writing about your life ;-). Afgelopen week was weer druk, maar gezellig!

We begonnen de week (zoals gewoonlijk) op de redactie bij Girlscene. Nu het ’s ochtends steeds later licht wordt, gaat het vroege opstaan me een stuk minder makkelijk af. Normaal werd ik wakker van de zon, of in ieder geval, van het licht.. Nu word ik weer wakker van mijn wekker. En ook al is die wekker een stukje uit mijn favoriete Coldplay nummer ‘Paradise’, ’s ochtends vroeg voelt het allemaal alles behalve paradijselijk. Ik ben een ochtendmens, echt, maar vroeg opstaan is ook voor mij niet makkelijk.

Het vele trainen begint ook zijn tol te eisen. Nadat ik afgelopen week ruim 64 kilometer had hardgelopen (waarvan 54 in één weekend) had ik afgelopen maandag de hele dag honger. En was ik nu net van plan om wat gezonder (en minder) te gaan eten. Is niet helemaal gelukt. Toen mijn vriend me ’s middags smste wat ik wilde eten, antwoordde ik pompoensoep, salade.. gewoon om hem wat inspiratie te geven. Maar toen ik thuis kwam stond er daadwerkelijk een heerlijk pompoensoepje te pruttelen en kreeg ik een heerlijke salade met zalm. Fijn zo’n vriend.

Dinsdagochtend en middag werd er veel geschreven vanuit huis en later in de middag dook ik de keuken in om mijn Chewy Chunky Oatmeal koekjes te maken. Ze zijn SUPER goed gelukt en het recept zie je morgen! Na de koekjes maakte ik voor mezelf een risotto, extra veel, zodat ik ook wat in de vriezer kon bewaren voor een volgende keer als ik voor mezelf moet koken.

Woensdag zat ik weer op kantoor in Amsterdam. Ik voelde me niet helemaal 100% geweldig, sloeg zelfs chocolade kruidnoten af (nou dat zegt wat hoor). De risotto van de avond ervoor ging er tussen de middag wel weer prima in en hoewel ik me nog steeds een beetje blehhhh voelde, de chocolade muffin van collega Tess (die vond dat we het verdiend hadden) ging er prima in! Toen ik ’s avonds thuis kwam had mijn vriend allerlei verschillende groenten geroosterd, buratta klaar gezet, brood gesneden en mijn bordje klaar gezet. Zelf was hij er niet (iets met Ajax-Barcelona?), maar hij had wel voor me gezorgd.. liefde, toch? Maarrr streng als ik voor mezelf ben, heb ik eerst mijn hardloopkleding aangetrokken en ben ik naar buiten gegaan voor een snelle 5K. Mijn doel? Onder de 25 minuten. Ik loop niet vaak snel, ik ben meer fan van een relaxt tempo op een wat langere afstand, maar soms moet je even afzien. Is me gelukt. Het eten smaakte daarna nog tien keer beter!

Donderdag ging ik alweer naar Amsterdam, dit keer voor twee evenementen van TomTom en één van Mooi PR. Bij het eerste TomTom evenement kwam ik bijna te laat. Dit keer niet omdat ik de verkeerde afslag genomen had, maar omdat er geen enkele parkeerplaats te vinden was. Ik heb wel tien rondjes gereden en op het moment dat ik begon te gillen, reed er gelukkig net iemand voor mijn neus weg. Pffffttt het had niet veel langer moeten duren, dan was ik rechtsom terug gekeerd.

Daarna het evenement van Mooi PR, aan de andere kant van Amsterdam. Ik besloot iets eerder weg te gaan bij TomTom, zodat ik daar in ieder geval WEL op tijd kwam. Dat is me gelukkig gelukt. Het was een heel leuk evenement, zeventien speed dates met verschillende beautymerken. Ik heb heel veel producten gezien (en gekregen) die iets aan mijn acné kunnen doen. Mijn acné is op dit moment op zijn hoogtepunt (of dieptepunt, hoe je het ook wilt bekijken) en ik word er echt moedeloos van. Iedere keer als ik denk dat ik het onder controle heb, komt het weer terug. Zo vervelend. En iedere keer als ik denk dat het niet erger kan, word ik de ochtend erna wakker, kijk ik in de spiegel en wordt het tegendeel bewezen. Grrrrrrrrr!

Goed, daarna weer naar TomTom, dit keer bij Run2Day. Leuk! Maar eh.. het regende buiten en mijn neus zat verstopt en ik had last van een spiertje in mijn knieholte en… nou ja, ik wilde eigenlijk gewoon naar huis. En dus heb ik de presentatie bekeken, maar heb ik het rondje Vondelpark geskipt. Ik was alsnog pas om kwart voor tien thuis nadat ik meerdere bijna-dood-ervaringen gehad had op de weg. Het regende zo hard en ik zag geen hand voor ogen. Bleh.

Vrijdag werd ik wakker met een punthoofd, heel veel snot en pijn in mijn keel en oren. Ik wist al snel; dit wordt een bed-dag. Eerst heb ik de dingen die vrijdag écht moesten gedaan, daarna ben ik mijn bed ingedoken met tijdschriften en later een nieuwe serie (Beauty and the Beast). Ik was niet echt ziek-ziek, maar voelde me gewoon ellendig en slap. Ik had al zo lang geen bed-dag meer gehad, ik vond dat ik er één verdiende.

Zaterdag had ik een hardloopwedstrijd waardoor ik de rest van de dag een beetje uit mijn doen was. Onbewust heb ik toch een soort van wedstrijdstress en na zo’n wedstrijd ben ik niet veel meer waard. Ook zaterdag voerde ik qua werk niet heel veel uit dus. En dan heb je op zondag stress. Schrijven, schrijven, ik moet schrijven!!! Niet alleen blogs (ik had zelfs nog niks geschreven voor zondag en moest alles voor maandag en dinsdag vooruitwerken omdat ik dan bij Girlscene zit), ik moest ook mijn blog voor MetroMode schrijven EN een soort van presentatie. Volgende week moet ik voor dance4life spreken voor een grote groep mensen, voor dance4life en het schrijven van mijn praatje stel ik al wekenlang uit, gewoon omdat ik er vrij nerveus van word. Niet heel slim natuurlijk.

Het meeste heb ik afgekregen, maar ik zal in de trein vandaag ook nog wat moeten doen. Is niet erg, zolang ik maar een onderwerp heb, dan komt goed (dat onderwerp heb ik nog niet, dus op dit moment komt het nog niet goed, maar ook DAT komt goed). Ik sloot het weekend weer af bij mijn ouders met een heerlijke lasagne zoals alleen mijn moeder die kan maken. Hmm….

Klaar voor een nieuwe week, jullie ook?

Liefs,
Annemerel

Delen:

37 Reacties

 1. september 23, 2013 / 12:02

  100 Diary blogs geschreven, is niet niks! En ze blijven heerlijk om te lezen!

 2. september 23, 2013 / 12:06

  Wow weer een leuke week gehad zo te lezen op het ziek zijn na natuurlijk! Niet zo gek dat je zoveel honger hebt als je zoveel loopt, dan moet je ook gewoon naar je lichaam luisteren.

 3. september 23, 2013 / 12:18

  Succes met de presentatie! En succes met het ophalen van meer sponsorgeld :)

 4. september 23, 2013 / 12:32

  Wow je 100ste alweer! Ik heb het merendeel van de 100 gelezen, haha grappig! Succes met je presentatie!

 5. september 23, 2013 / 12:39

  Echt heel leuk om te lezen. Ik blijf trouw elke keer je stukjes lezen hoor :)

 6. september 23, 2013 / 12:41

  Drukke week weer, ik word er moe van in jouw plaats ;-)

 7. september 23, 2013 / 12:44

  Wat heb je veel kilometers gemaakt, knap hoor! En ik ben nu wel heel benieuwd naar de serie geworden… maar ik kijk al zoveel series momenteel!

 8. Will
  september 23, 2013 / 12:47

  Vervelend van je huid! Had zelf ook altijd heel veel last, maar gebruik sinds een half jaar alleen nog maar producten van Dr. Hauschka en sindsdien gaat het echt geweldig! Als ik een dag of twee wat minder streng ben en weleens iets oversla zie ik het direct. Heb zelf na advies van een medewerkster nu een routine met reinigingscreme, facial toner en rozencreme en ben dus heel tevreden! Misschien heb je er wat aan ;-)

 9. september 23, 2013 / 12:51

  Lekker drukke week! Ben benieuwd naar de koekjes! :)

 10. september 23, 2013 / 13:02

  Leuke diary:)

 11. september 23, 2013 / 13:06

  je rent van hot naar her he :) Leuk overzicht weer, wat ben je sportief joh. Zo’n bed-dag af en toe is wel nodig met al die drukte. Ik heb ook zin in deze week, hopelijk vol met leuke dingen, en een special voor mijn blog in elkaar zetten!

 12. mir
  september 23, 2013 / 13:12

  Ondanks dat ik weinig van je acne terug zie op foto’s wil ik je toch aanraden dat als je voor je gevoel vanaf buiten op alle manieren heb bestreden een keer kijken of het vanuit binnen aan te pakken..
  Ik had er ook onwijze last van en ben vanaf mei bezig met roacutanne.. Super heftig spul maar mannnn ik ben glad!
  En de bijwerkingen.. Ja het is even vervelend maar niks ergers dan acne..

  • Annemerel
   Auteur
   september 23, 2013 / 15:41

   Ik twijfel er nog steeds over.. omdat het het hardlopen ook beïnvloed. Moet sowieso wachten tot na New York.. Een instagram filter en een beetje camouflage doet trouwens wonderen ;-)

   • mir
    september 23, 2013 / 18:35

    Daar was ik ook bang voor omdat je er van alles over leest..
    Nou zaterdag ga ik toch echt mee doen aan mud masters en kickboks gewoon 2x in de week.. Het hardlopen.. Eh ja dat schiet er bij in 8)
    Je kan het altijd proberen voelt het niet goed kan je altijd nog stoppen.

 13. september 23, 2013 / 13:17

  Wat lief dat je vriend steeds lekker eten voor je maakt!

 14. september 23, 2013 / 13:29

  Hoera, 100!! Wow.

  Ben je nu weer helemaal de oude?
  Nu heb ik ook trek in lasagne.

  Mocht je hulp nodig hebben met je presentatie, mag je me mailen.

 15. september 23, 2013 / 13:34

  Wow je 100e alweer ! Klinkt weer als een leuke, volle week met uitzondering van het ziek zijn dan natuurlijk.

 16. september 23, 2013 / 13:38

  Fijne diary! Leuke week :) Nummer 100 alweer. wow!

 17. september 23, 2013 / 13:54

  Hoe hou je het toch allemaal vol? Ik zag in Nike+ dat je inderdaad ontzettend veel had gerend, knap hoor!

 18. Manon
  september 23, 2013 / 14:22

  Is de variant van de diane-35 pil niet iets voor je huid? Ik herken(de) mijn huid precies in die van jou. Ik gebruik de pil nu 2 jaar en m’n huid is glad, egaal en de puistjes zijn allemaal verdwenen.
  Verder las ik eens op je blog dat je vaak met je handen aan je gezicht/kin zit, misschien een handige tip: koop een kleine tube met desinfectie gel. Ik gebruik het ook en doe 2 of 3 keer per dag een kleine hoeveelheid op m’n handen. Vaak zit ik ongemerkt aan m’n gezicht en zo zorg ik er voor dat niet al die bacteriën op m’n huid terecht komen.
  Veel succes ermee!

  • Annemerel
   Auteur
   september 23, 2013 / 15:42

   Ik heb altijd desinfectie gel bij me want ik vind alles VIES, haha, ik smeer dit dus al vrij vaak op mijn handen. Maar dan nog, je zit de hele dag aan je laptop, je iPhone… bacteriën zitten overal!

  • september 23, 2013 / 19:19

   Ik heb die Diane-35 12 jaar lang geslikt voor Acne maar het lost het probleem niet op, het onderdrukt je acne alleen maar. Mocht je ooit stoppen dan krijg je het in alle hevigheid weer terug. Daarnaast is de Diane-35 laatst in het nieuws geweest in verband met overlijden van enkele gebruikers, ik vind die pil nu doodeng!

   • mir
    september 23, 2013 / 19:36

    Ja hier een slachtoffer..
    Nou ja ik ben dus niet dood maar kreeg trombose van de pil.
    Gestopt en toen acne.
    Nu aan de roa en dat is me redding

 19. september 23, 2013 / 15:07

  Ik heb het echt mega druk met school en mijn vereniging. Maar het is wel leuk druk :). Leuke diary weer :D.

  Liefs, Mariette

 20. september 23, 2013 / 15:43

  Klinkt druk zeg! Zeker met het niet lekker voelen erbij!

 21. september 23, 2013 / 16:42

  100 wow <3

 22. september 23, 2013 / 17:02

  Heerlijk om je diary te lezen, maakt mijn maandag een stuk beter ! :)

 23. september 23, 2013 / 17:37

  Wiehoew, 100!
  Toch weer een lekker drukke week, en een dagje bed doet altijd weer deugd om daarna te kunnen knallen!

  <3

 24. september 23, 2013 / 18:13

  Heerlijke diary, leuke vriend heb jij zeg! Die muffin ziet er ook echt zó lekker uit, denk dat ik ook maar stage kom lopen bij Girlscene <3

 25. september 23, 2013 / 18:31

  Wat lief dat je vriend van die lekkere dingen voor je kookt!

 26. september 23, 2013 / 19:18

  Ik heb ook erg last van acne en wordt nu behandeld bij een schoonheidsspecialiste met de ReGen lamp. Werkt voor mij erg goed en ik had het best erg.

 27. Marleen
  september 23, 2013 / 20:15

  Ik hou van je diary’s op maandag! Word de maandag toch een beetje leuk van :)

  Ik ben trouwnens wel heeeeuul benieuwd naar je oatmeal cookies recept nu !

  xxx

 28. september 23, 2013 / 20:40

  Goed bezig met de hardlooptraining! De NYC-marathon staat ook nog op mijn bucketlist :-)!

 29. september 23, 2013 / 21:03

  Je houdt niet zo van snel lopen? Hallo! Wat deed je dan bij die bootcamp toen ik achteraan liep te zwoegen? ;-) Ben ik dan aan het snelwandelen ipv hardlopen? Pff je ging echt wel hard haha

 30. september 23, 2013 / 21:17

  Ook de liefde van de vrouw gaat door de maag, heel herkenbaar! Fijn, die mannen die goed voor ons zorgen. :) Benieuwd naar het recept van de koekjes!

 31. Ilse
  september 23, 2013 / 22:46

  Ik ben zeker klaar voor een nieuwe week, nieuwe uitdagingen en een heerlijk schoolrooster!