DIARY: 10

Ik heb het idee dat ik ieder klein detail van de afgelopen week al met jullie heb gedeeld. Oeps. Maar in the spirit van mijn wekelijkse Diary-posts, sla ik hem deze week dus HEUS niet over.

Mijn vakantie was fantastisch. De eerste dagen heb ik heerlijk geskied. Dinsdag met die fantastische strakblauwe lucht was een cadeautje. We hadden ons voorbereid op veel sneeuw en weinig zon, dus als je dan een dag lang alleen maar zon hebt.. ehh ja. Dat noemen ze dus genieten. De terugreis kwam eerder dan gepland en verliep niet vlekkeloos, maar oh, het was wel een avontuur.

Toen ik vrijdagnacht rond twee uur thuis kwam bij mijn ouders ben ik daar direct mijn bed ingedoken. Geen puf meer om mijn spullen uit de auto te halen en in mijn auto te verplaatsen om vervolgens nog naar Den Haag te rijden. Maar toen ik in bed lag kon ik natuuuuurlijk niet slapen. Zo gaan die dingen. Met een zak chips (honger) en de allernieuwste Vampire Diaries aflevering (yeahh!) viel ik langzaam in slaap.

Ik kon zaterdag voor mijn gevoel niet snel genoeg in de stad zijn. Ik had in Oostenrijk een telefoontje gekregen van Run2Day, mijn Stella voor Adidas hardloopbroek was binnen! De broek die ik dus al, eh.. sinds Rome wilde hebben, eindelijk! Thuis lagen er ook al enkele pakketjes op me te wachten, in één daarvan zat de korte versie van het broekje en in een ander een mooi Stella voor Adidas vest. Jullie begrijpen, in combinatie met die schoenen die ik voor mijn vakantie al binnen had, moest ik natuurlijk mijn outfit diezelfde dag nog testen.

Maar niet voordat ik eerst nog eventjes door de stad gelopen was. Had een panty nodig bij de Hema, maar kwam ondertussen natuurlijk weer van alles tegen. Een leuk cupcake winkeltje (schrijf ik snel meer over), twee boeken bij The American Book Center, schoenen en een ceintuur bij ZARA (waarom niet he?) en ook bij de Hema kwam ik niet met alleen maar een panty naar buiten. Ja wat ik in de afgelopen week heb laten liggen, heb ik zaterdag wel weer goed gemaakt. Lekker bezig.

Eenmaal thuis natuurlijk binnen vijf minuten buiten in mijn nieuwe hardloopsetje. Wohoo heerlijk, na een week eindelijk weer lopen. ’s Avonds vanaf de bank Chinees besteld, na al die ongezonde taferelen in Oostenrijk kon dat er ook nog wel bij. Extra veel natuurlijk, zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen (en ik kon er toch ook gewoon de hele week van eten..?), natuurlijk was ALLES aan het eind van de avond op. De rest van de avond gespendeerd met het tweede deel in The Hunger Games serie en Coldplay Live 2003 op de achtergrond, hele fijne avondbesteding.

Zondag werd ik wakker met een vraag van mijn vriend, “zou je alsjeblieft even willen helpen bij Elzenduin”. Natuurlijk! Plannen wel een klein beetje in de war, maar dat was nu eenmaal niet anders. Om 15.00u reed ik naar mijn ouders en om 15.15u stond ik alweer in mijn hardlooptenue buiten. Ik loop stiekem nog het liefste in en rondom mijn oude woonplaats, alles voelt zo vertrouwd. Als ik een kilometer meer wil lopen weet ik precies hoe ik moet lopen, als ik een kilometer minder wil lopen geldt hetzelfde. Er zijn GEEN stoplichten en ik hoef bijna nooit voor een auto te wachten. Fantastisch.

’s Avonds op de bank met Unox erwtensoep en brood om mijn gedrag van de vorige dag een beetje goed te maken. In financieel opzicht dan, haha. Ik was van plan extreem productief te zijn, maar toen zat ik ineens vast in de TV. Ik kijk vrijwel nooit TV, kijk eigenlijk alleen Amerikaanse TV series op mijn laptop. Maar goed, eerst Teen Mom, daarna I Used To Be Fat, Rachel Zoe Project, Family Guy. Toen er uiteindelijk niets leuks meer was op TLC, Comedy Central & MTV was ik meer dan opgelucht. Maar een half uur later vielen mijn ogen helaas al dicht. Dag productiviteit, volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. januari 9, 2012 / 12:09

  Wow dat was nog een druk weekend na een heerlijke vakantie. Ik hoop dat er van je productiviteit van de week meer komt voor je.

  Ik ben erg benieuwd trouwens naar die cupcake winkel hier in de stad, want dan ga ik hem meteen eens bezoeken. :D

  • Annemerel
   Auteur
   januari 9, 2012 / 14:42

   Morgenmiddag staat ‘ie online!!! Waar woon je in Den Haag? Ben benieuwd of we misschien buren zijn ;-) (als je het liever niet online zegt mag je ook mailen)

 2. Eva
  januari 9, 2012 / 12:31

  Leuk verslag weer :D

 3. januari 9, 2012 / 12:38

  Dit vind ik nou altijd zo leuk om te lezen!

 4. januari 9, 2012 / 12:43

  Leuk! Ben jaloers dat je sneeuw hebt gezien joh!

 5. Milou
  januari 9, 2012 / 12:48

  Leuk verslag weer! Zo te lezen ben je thuis dus ook al aardig in de weer geweest :-) ik ben echt jaloers op je hardloopoutfit haha, dat maakt ’t rennen zoveel leuker! ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   januari 9, 2012 / 14:41

   DAT KLOPT! Hahaha. Ze zeggen wel eens dat het leven geen modeshow is, maar eh.. ik weet niet wie dat ooit bedacht heeft ;-)

 6. januari 9, 2012 / 14:30

  Ik heb een vraagje, weet iemand nog welke Nikon Camera Annemerel heeft? Kan het nergens vinden en wil het graag weten. Ik wil zn zelfde camera kopen. Of misschien kan je er zelf op reageren Annemerel?

  Dank jullie wel :)

  • Annemerel
   Auteur
   januari 9, 2012 / 14:32

   Hi Alissia,

   Ik heb zelf de Nikon D7000 en gebruik voornamelijk mijn 50 mm lens. De camera die ik afgelopen wintersport heb gebruikt is de Nikon AW100, de foto’s bij deze blog zijn gemaakt met mijn iPhone/Instagram!

   Ben benieuwd welke camera je precies gaat kopen!

 7. L.
  januari 9, 2012 / 14:34

  Heel leuk!

 8. januari 9, 2012 / 14:48

  die broek is leeu-euk!

 9. januari 9, 2012 / 17:00

  The Hunger Games lijkt me echt een leuke serie! Ik zie ze elke keer liggen in de boekwinkel :-)

 10. januari 9, 2012 / 17:54

  Die allereerste foto! = honger!

 11. januari 9, 2012 / 20:13

  leest heerlijk weg!

 12. januari 10, 2012 / 11:03

  Ik vind dit soort stukjes altijd zo leuk!

 13. januari 10, 2012 / 13:56

  leuke week weer :D mooi foto`s ook zo met die sneeuw