DIARY: #10

 photo Recently Updated411.jpg

Stemmen, sleutel-drama en een mega lange duurloop. Een super snelle samenvatting van afgelopen week. Mocht je meer willen weten, ik schreef er 1281 meer woorden over ;-)

 photo Recently Updated411.jpg

Maandag, de dag na de CPC, een volle lijst met to-do’s die ik nog voller maak door ’s middags nog een afspraak met een PR-bureau in Den Haag te plannen. Eten schiet er een beetje bij in, althans… ik eet wel, maar niet genoeg om mijn ‘dag-na-de-cpc-honger-gevoel’ te stillen. Dus als ik om 16.00u – uitgehongerd – langs een visboer loop moet ik een vette hap bestellen. Was erg lekker.

Het nadeel van vakanties kijken, zelfs op je eigen blog geconfronteerd worden met je zoekgedrag. Thanks TUI :)

 photo Recently Updated411.jpg

Ik vind dit echt een van de leukste hardloopfoto’s die ooit van mij gemaakt is, het legt perfect vast hoe ik hardlopen zie, als een feestje. Niet altijd natuurlijk, ik heb ook momenten dat ik hardlopen vervloek en dat alles pijn doet. Maar als de finishlijn in zich is ben ik eigenlijk altijd vrolijk en kan ik dat laatste extra beetje energie weer vinden.

Ik kan me eerlijk gezegd niet meer herinneren waarom ik een foto maakte van het goedkeuren van mijn reacties op mijn blog. Waarschijnlijk omdat ik jullie wilde bedanken voor alle leuke lieve comments en om te vertellen dat ik echt alles lees. Dus bij deze :)

 photo Recently Updated411.jpg

Op woensdag is het eindelijk tijd om naar de stembus te gaan. Ik heb nog nooit zo’n zin gehad om te gaan stemmen. En hoewel ik ’s ochtends nog even twijfels heb op welke partij ik moet stemmen, weet ik het in het stemhokje gelukkig wel. Hier in Den Haag konden we onder andere stemmen in het Gemeentemuseum. Het mooie daarvan was dat je na het stemmen gratis het museum kon bezoeken.

En daar maakte ik natuurlijk gebruik van, ik bezocht eindelijk de tentoonstelling van Hubert de Givenchy met onder andere jurken gedragen door Audrey Hepburn in films als Funny Face en Breakfast at Tiffany’s. Heel indrukwekkend.

 photo Recently Updated411.jpg

’s Middags ging er van alles mis. Het ergste was dat ik mijn deur dicht trok met mijn sleutels er nog in aan de binnenkant. Ik stond al in mijn hardloopkleding en ik had alleen mijn iPhone met een half lege batterij bij me. Ik belde de eerste de beste slotenmaker en vroeg aan de telefoon niet naar de prijs. Toen ze er naar anderhalf uur eindelijk waren hoorde ik dat het zo’n 350 euro zou gaan kosten. Ik kon geen nee meer zeggen, want ik moest voorrijkosten betalen en die kon ik niet betalen want mijn pinpas lag binnen. Dus ik kon niet anders dan het stilzwijgend ondergaan. Toen die 350 euro ook nog eens exclusief BTW bleek te zijn moest ik helemaal bijna overgeven. Mijn hemel 421 euro, weet je wat je daar ook allemaal mee kunt doen?

Maar goed, ik besloot uiteindelijk toch maar te gaan hardlopen, ik moest namelijk een video opnemen voor Hardlopen.nl en mijn deadline was die dag al, dus ik kon dat niet laten wachten. Ook al had ik veel meer zin om in een hoekje te gaan huilen. Maar ja, dan was mijn make-up uitgelopen en had ik rode ogen gehad op de video, dus dat was ook niet echt een optie. Het lopen ging ook nog eens helemaal niet lekker, maar hé de zon scheen dus dat maakte het nog een beetje goed.

 photo Recently Updated411.jpg

’s Avonds keek ik naar de verkiezingsuitslag op het YouTubekanaal van de NOS. Te lui om mijn TV aan te zetten. Altijd als ik echt ‘TV’ ga kijken op mijn TV, duurt het de volgende keer weer een half uur voordat mijn TV wil verbinden met mijn Apple TV, waardoor het lastig is om te Netflixen. Ja, ik zei toch dat ik lui was.

 photo Recently Updated411.jpg

Donderdag besloot ik nog even zeven kilometer (en 37 minuten) van het mooie weer te genieten. Had liever nog veel langer buiten gelopen maar mijn schema liet het niet echt toe. Deze zeven kilometer was eigenlijk al te veel. Maar hé, ik werk liever op zondag als het grauw en herfstachtig is dan op donderdag wanneer de zon schijnt en het net als lente voelt. Dus zo geschiedde.

 photo Recently Updated411.jpg

’s Avonds gaf ik drie presentaties bij het CitizenM evenement in Rotterdam. Super leuk om ook een aantal van jullie te vertellen over mijn liefde voor bloggen. Wie van jullie was er bij?

Ik draag trouwens mijn nieuwe outfit van ZARA die ik die ochtend gekocht heb. Voel me net een echte business woman.

 photo Recently Updated411.jpg

Vrijdag eet ik onder andere dit super lekkere omelet met shii-take, oesterzwam en kastanjezwam.

Vorige week vrijdag was ik bij A. Vogel in Elburg, ik was daar niet alleen om te kijken naar de fabriek en de plek waar ze hun planten verbouwen, maar ook om een samenwerking te bespreken. Binnenkort ga ik jullie meer vertellen over Zuur Base Balans, wat het is en waarom het belangrijk is om het in evenwicht te houden. Ik ben inmiddels ook aan een kuurtje van 28 dagen begonnen dat een gezond zuur base balans kan ondersteunen. Heel benieuwd of het werkt, ik heb Ph-urineteststrips en ben heel benieuwd of de Ph-waarde van mijn urine naar verloop van tijd verandert.

 photo Recently Updated411.jpg

Dit weekend wilde ik mijn een na laatste lange duurloop doen, 32,5 kilometer stond er op het programma. Ik had hem zondag kunnen doen, maar ik dacht, laat ik hem meteen maar zaterdag doen, dan ben ik er maar van af. Dit klinkt een beetje alsof ik er geen zin in had. Dit klopt wel een beetje, de weersvoorspellingen waren namelijk niet al te best en ik was bang dat ik het niet zou kunnen. Uiteindelijk viel het heel erg mee en besloot ik zelfs 35 kilometer te lopen in plaats van de geplande 32,5 kilometer. Voelde heel erg goed toen ik na drie uur en twee minuten weer thuis kwam. De rest van de dag spendeerde ik in bed en deed ik helemaal niets nuttigs. HEERLIJK!

 photo Recently Updated411.jpg

Gisteren had ik daardoor wel iets meer te doen, ik had namelijk genoeg taken op mijn to-do-list staan voor dit weekend en ik had zaterdag dus vrijwel niets gedaan (alleen mijn video en het lopen van die 35 kilometer). Maar het was een goede beslissing om helemaal niets te doen, want zondagochtend had ik daadwerkelijk zin om productief te zijn en zat ik al om half acht achter mijn MacBook, vol goede moed.

Je vraagt je misschien af waarom deel je dit screenshot van deze hardloopwedstrijd. Nou dit is dus de CPC en dit is mijn straat. En er staat dus een vrouw tegen MIJN auto aan. Ze zat er echt zo half op, dat heb ik gezien toen ik langs haar liep. En ik dacht toen nog, misschien kan die mevrouw niet tegen mijn auto aan gaan staan? Volgens mij heb ik dat zelfs gezegd. Haha. Ik vond het gewoon heel grappig om dit in deze video terug te zien. Mijn auto is in orde ;-).

Mijn ex zei vroeger altijd dat ik mijn spiegeleieren frituurde in plaats van bakte. Mijn antwoord was altijd ‘ja maar ik hou van krokante eieren’. De waarheid is dat mijn pan altijd te heet is als ik mijn eieren in de pan doe en ik daarna ook nog eens vergeet dat ik eieren aan het bakken ben, dus dat ze eigenlijk altijd mislukken. Maar hé, ik vind het ook best wel lekker eigenlijk, dat knapperige.

De rest van mijn zondag spendeerde ik met een housewarming van mijn neefje, het maken van mijn Metropagina (wat ik eigenlijk afgelopen maandag al had willen doen, maar ik werk gewoon beter met deadlines), het editen van mijn video en een korte herstelloop. Best wel een redelijk drukke zondag, maar na zo’n rustige zaterdag was dat ook wel weer eens lekker.

Deze week doe ik mijn laatste lange duurloop, heb ik opnames voor Wings For Life (vandaag!) en ben ik aanwezig bij de allereerste Element Amsterdam Running Club

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. maart 20, 2017 / 12:47

  Jaa, ik was bij de workshop in CitizenM! Was heel leuk en inspirerend!

 2. maart 20, 2017 / 13:24

  Ahh zo balen van je slot! Heel erg zonde van je geld :(. Mocht het nou nog een keer gebeuren weet je in ieder geval ook dat je naar de prijs moet vragen ;).

 3. Ilse
  maart 20, 2017 / 18:56

  Ontzettend balen van het slot! En echt goed dat je er toch 35 km van hebt gemaakt!

 4. maart 20, 2017 / 21:04

  Outfit staat je goed! :D Wat ga je doen bij Wings for Life? Ik ga ‘m ook lopen, gezellig door mijn oude hometown :)

 5. Joyce
  maart 21, 2017 / 08:41

  Hihi, ik had precies hetzelfde: 32 gepland maar 35 gelopen omdat het toch heel lekker ging :) En krokante eieren zijn ook gewoon lekker ;)

 6. Marion
  maart 21, 2017 / 10:28

  Ik had dat laatst ook, met mn sleutel aan de binnenkant van de deur. Zelfde prijs. Mooie business wel, binnen 8 (!) seconden was meneer binnen. En je moet wel betalen he, je hebt weinig keus. Fijn uurtariefje. Heel erg balen…

  Je inspireert me om mijn loop-frequentie en -duur behoorlijk op te schroeven Annemerel, ik ga heel erg lekker dit voorjaar! Dank! Lekker lopen!

 7. Lara
  maart 21, 2017 / 11:57

  Ik was erbij in Citizen M. Ik heb genoten van je verhaal & ben geïnspireerd huiswaarts gegaan na een te gekke avond. Wanneer je nog meer van deze avonden gaat organiseren zal ik zeker vaker van de partij zijn. De outfit stond je super goed, toevallig heb ik dezelfde blouse in mijn kast hangen. I love it!

 8. maart 22, 2017 / 21:00

  Ik voelde die €421 zelf ook, moet ik zeggen. Wat een geld haha, bizar hoe je dat eigenlijk in de split second waarop je de deur achter je dicht trekt met de sleutels er nog in ‘uit kan geven’. Ik blijf wel een zwak voor je straat hebben hoor, zulke mooie huizen! Lijkt me elke keer fijn thuiskomen. Die workshop in het Citizens was volgens mij ook heel empowering, zowel voor jezelf als voor de mensen die erbij waren :)

  • maart 22, 2017 / 21:07

   Oja, wat ik nog wilde zeggen n.a.v. je vlogs en je misselijkheid daarin: Primolut werkt ook echt meer dan prima om je menstruatie mee uit te stellen! Is al een paar keer genoemd, maar het heeft mij al een aantal zorgeloze vakanties bezorgd dus wilde het je toch nog even extra aanraden. Je slikt het een paar dagen voor je ongesteld zou moeten worden en tijdens volgens mij ook nog (heb het zelf al een tijdje niet gebruikt), maar misschien heb je er allicht minder last van dan van die Nuvaring.