DIARY: 07

Photobucket

Geloof me echt als ik zeg dat je nooit maar dan ook nooit moet zeggen dat je niet ziek wordt. Gewoon niet doen. Overbodige tekst, die kun je beter gebruiken voor iets leukers/nuttigers. Maandag voelde ik me belabberd en het had weinig gescheeld of ik was de hele dag in bed gebleven. Gelukkig bedacht ik me net op het juiste moment en heb ik zelfs nog negen kilometer hardgelopen. Nam helaas m’n verkoudheid niet helemaal weg, zoals ik in eerste instantie dacht.

Dinsdag had ik zo’n momentje van ‘oh oh’ ik heb blijkbaar in m’n slaap m’n wekker uitgedrukt (wat afgelopen week wel vaker voor kwam) en ik werd pas om 11.15u wakker. Best wel zonde. Kan natuurlijk het feit dat ik de dag ervoor tot 1.00u aan het werk was de schuld geven, maar dan nog. Je wilt niet wakker worden om 11.15u. Ik had weer eens een date bij de tandarts dus schoot snel in mijn kleren op weg naar het martelhuis. OK. Overdreven, het ging alleen maar om een knarsplaatje dat maar niet wil passen. Na de tandarts besloot ik naar de film te gaan, New Years Eve. Mijn tandarts zit in Scheveningen, dicht bij de bioscoop, dus dat kwam mooi uit. Tussendoor nog een half uurtje op het strand uitgewaaid, heerlijk! Echt even zo’n geluksmomentje. Helaas was het niet zo gezellig in de bioscoop, ik was de enige.

Woensdagochtend had ik stress. Ik werd wakker om 7.15u en ik dacht MOOI voor de wekker. Nou, niet dus. M’n wekker had drie kwartier eerder moeten gaan (of ik hem heb uitgedrukt of dat ik hem niet had aangezet, is nog steeds een raadsel). Om 7.20u moest ik het huis verlaten en om 7.26u moest ik de tram hebben. Erg veel tijd om daar gestresst door te raken had ik niet. Gelukkig had ik dinsdagavond al gedoucht en ik kon toch geen make-up op door allergie. Ik vond wat kleding op de badkamervloer, bedacht me geen moment, schoot in mijn kleding, wist zelfs nog water in de waterkoker te doen zodat ik onderweg thee kon drinken. En om 7.21u stond ik buiten, vijf minuten later in de tram. Wel met het gevoel alsof ik ieder moment kon instorten, maar dat namen we maar voor lief.

Voelde me de rest van de dag niet echt top en ik had ’s avonds ook nog een redactievergadering van Metro Mode in Amsterdam. Met wat roze pilletjes, strepsils en thee sloeg ik mezelf er doorheen (en dat glas wijn dat ik uiteindelijk tegen al mijn eigen regels in ook dronk hielp de pijn op dat moment ook wel verzachten), maar donderdagochtend werd ik weer niet wakker. Dit keer besloot ik vanuit huis te werken. Om 9.00u zette ik msn aan (ja zo communiceren wij op de redactie van Girlscene) en ik had als doel zes stukjes schrijven. Als ik ieder anderhalf uur een stukje schreef, had ik om 18.00u zes stukjes geschreven. Als ik binnen anderhalf uur klaar was met een stukje mocht ik de overige tijd pauze nemen. Wauw, wat een systeem. Geloof me, werkt perfect. Om 17.30u had ik al mijn stukjes af en had ik zelfs nog tijd om op zoek te gaan naar een Facebook nieuwtje (ook voor Girlscene).

Vrijdag voelde ik me alweer iets beter, rust nemen is goed voor een mens. Ashley sliep dit weekend bij Elzenduin, zo leuk om vriendinnetjes mijn werk te laten zien. Het was druk, maar dit keer stonden we met genoeg meiden dus hoefde ik me niet schuldig te voelen als ik eventjes vijf minuten met Ashley sprak. Zo gek dat ze straks een half jaar in Zweden zit. Natuuuuuurlijk kom ik wel langs! Zaterdag hadden we al weer hoog bezoek bij Elzenduin, dit keer kwam Monique van Loon (ex-Girlscene / Culy) met haar vriend eten en slapen! Leuk om ook haar het hotel te laten zien, binnenkort kunnen jullie natuurlijk een verslag lezen op Culy.nl. De middag en avond bracht ik al bloggend door bij mijn ouders. ’s Avonds aten we sushi en iets voor twaalven wist ik eindelijk afscheid van mijn MacBook te nemen en reed ik weer naar mijn huisje in Den Haag.

Zondag kon ik helaas niet om het opruimen heen. Ik nam eerst de keuken onderhanden, wat een drama vind ik dat toch iedere keer. Daarna ging ik de was sorteren. Rem en ik wassen wel, maar het opruimen van de was dat is dus weer iets anders. Op ons bed lagen zo’n 40 losse sokken die ik tot paren moest zien te maken. Horror. Natuurlijk werd ik halverwege weer afgeleid en zijn alleen de keuken en mijn kledingkast opgeruimd. Maar hallo, kerstcadeautjes kopen is ook belangrijk, evenals hardlopen en bloggen en inspiratie op doen (lees: lezen, muziek luisteren, Kell on Earth kijken). Huishoudster gevraagd!!!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. Eva
  december 19, 2011 / 17:17

  Hahah Kell on Earth. Is daar ook een serie van dan? DAt lijkt me echt komisch. En kan ik hieruit opmaken dat je wel eens alleen naar de bios gaat? Dat vind ik echt cool, zou ik zelf niet zo snel doen.

 2. december 19, 2011 / 17:26

  mooi gerechtje!
  Leuk dat je zo dichtbij scheveningen woont! lijkt me heerlijk

 3. nettelie
  december 19, 2011 / 17:39

  wat een heerlijk verhaal weer :) jammer dat je ziek was, nooit meer zoiets zeggen!

 4. december 19, 2011 / 17:40

  Ik moet ook echt eens leren om niet door de wekker heen te slapen!

 5. december 19, 2011 / 17:42

  Zo leuk dat je naar Zweden gaat! Kan nu al niet wachten op de blogs :-)

 6. december 19, 2011 / 17:59

  Heerlijk zo’n artikel op mijn luie maandag. Gelukkig ben je weer opgeknapt, en wat tof dat je naar Zweden mag!

 7. december 19, 2011 / 18:01

  leuk om te lezen zeg… :D scheveningen is hier ook niet zover vandaan :) oo die wekker ook altijd he ;) verschrikkelijk!

 8. december 19, 2011 / 19:19

  Ik vind dit altijd zo leuk om op je blog te lezen. Kijk elke week weer uit naar de maandag!

 9. december 19, 2011 / 19:56

  Ik vroeg me al af wat dat op de foto moest zijn… sokken dus. DRA-MA. Ik trek dan ook gerust twee verschillende sokken aan, dat is veuuul makkelijker.

 10. december 19, 2011 / 22:50

  Heerlijk om te lezen!

 11. december 20, 2011 / 03:02

  Mooi geschreven. Rustig aan he.. niet zieker worden!

 12. december 20, 2011 / 13:43

  SUSHI NJAMMIE!

 13. december 20, 2011 / 16:10

  Wat fijn zo lekker op het strand uitwaaien, jammer genoeg woon ik in de achterhoek dus veel strand zie ik niet!

 14. december 21, 2011 / 11:00

  Leuk om te lezen en leuke foto’s!

 15. december 21, 2011 / 20:13

  Wat een kwakkel weekje, dat je toch nog zoveel eigenlijk hebt kunnen doen daar heb ik mijn petje voor af hoor..