CPC DIARY: Groetjes uit Parijs #9

Bonjour, bienvenue, ik ben in Parijs. Voor het eerst in meer dan een jaar tijd (53 weken om precies te zijn) ben ik weer in mijn geliefde Parijs. Het voelt alsof ik nooit ben weggeweest.

Ik ben hier in Parijs voor de lancering van de nieuwe Nike hardloopschoen, de Epic React Flyknit. De zool van deze schoen is gemaakt van een nieuw soort materiaal wat episch veel energie moet geven. Er komt nog een aparte blog over deze hele ervaring, maar ik kan je nu alvast zeggen, die schoen zit best wel heel erg lekker. Laat ik voorop stellen dat ik mezelf hier nog geen marathon op zie lopen, maar de demping is wel ontzettend goed, bijna alsof je op springkussentjes loopt. Daarnaast voelen ze minder instabiel dan andere schoenen met dit soort ‘springkussentjes demping’ en zit het flyknitmateriaal niet zo strak om mijn voet dat ik er drukplekken van krijg, wat ik met veel andere hardloopschoenen die als een sok om je voet sluiten (zoals de UltraBoostX van Adidas en de Epic Flyknit van Nike) wel heb.

Maar goed, ik heb pas een kilometer op de schoenen gelopen, dus een uitgebreide review kan ik jullie nu nog niet bieden, maar ik ga deze zeker in trainingen proberen. Heel benieuwd hoe ze zullen lopen tijdens een duurloop. Dat zal ik – mits de knie meewerkt – morgen eens testen.

Goed, over de knie. DE knie. Heeft ‘ie het naar zijn zin in Parijs? Nou, redelijk. Na een lichte valse start (tweeënhalf uur in een trein zitten met mijn knieën in een hoek van negentig graden was niet optimaal) begon het allemaal weer een beetje te lopen op het moment dat ik lekker aan het lopen was. Tijdens een wandeling van de Eiffeltoren naar Champs Elysées had ik nergens last van. Evenals tijdens een rondje sprinten door het stadion van Paris Saint Germain. En vanmorgen toen ik opstond was er ook niets aan de hand. Het enige moment dat ik het voel is als ik opsta nadat ik eerst een tijdje met mijn knie in een hoek van negentig graden heb gezeten.

Vandaag staat er lekker wandelen door Parijs op het programma. We willen een taartje eten bij Ladurée op de Rue Bonaparte en lunchen bij Favorite op de Rue Rivoli, verder is ons programma nog lekker leeg. Ze zeggen dat de zon zo gaat schijnen, dus dat kan ik ook redelijk waarderen. Geen hardlopen voor mij vandaag, maar nu eerst wel een duik in het verwarmde buitenzwembad. Spreek jullie morgen :)

A Bientôt!

Liefs,
Annemerel

 

 

Delen:

12 Reacties

 1. februari 21, 2018 / 09:52

  Aaah jaloers! Ik wil ook weer naar Parijs! Heel heel heel veel plezier daar! Nu al zin in je vlog :D

  • Annemerel
   Auteur
   februari 21, 2018 / 15:58

   Dankjewel!!

 2. Ilse
  februari 21, 2018 / 10:26

  Heel veel plezier nog in Parijs.

  • Annemerel
   Auteur
   februari 21, 2018 / 15:58

   Dankjewel!

 3. februari 21, 2018 / 15:56

  Ohh Parijs! Gelukkig mag ik over 6,5 week weer. :)
  Geniet van je tijd daar. Gelukkig lijkt je knie niet al te veel roet in het eten te gooien wat dat betreft.

 4. Danielle
  februari 21, 2018 / 17:58

  Mag ik zeggen dat ik het heerlijk vind dat je weer zoveel schrijft? Ik volg je blog al sinds eh, je nog columns schreef en bloggen amper bestond, dus je hoort een beetje bij het meubilair van ‘mijn’ internet zeg maar. Je schrijfstijl blijft leuk en humoristisch.

  • Marieke
   februari 22, 2018 / 09:49

   He-le-maal mee eens! Ik heb het zo gemist vorig jaar! :-)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 22, 2018 / 10:18

   Aaah vind ik heel leuk om te lezen. Ik vind schrijven ook nog steeds super leuk om te doen.

 5. februari 22, 2018 / 09:22

  Zo leuk!
  Enjoy ?

  Xoxo

 6. Marieke
  februari 22, 2018 / 09:50

  Klinkt als een toffe trip! Maar wie is “we”?
  Baantjes trekken in een verwarmd buitenzwembad klinkt als de ideale ochtendworkout!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 22, 2018 / 10:16

   De groep met wie ik hier ben.

 7. Marion
  februari 22, 2018 / 15:49

  Ik ben zo benieuwd wat je hebt gekocht bij LV!!