Confessions of a Millenial

Na veertien jaar bloggen en vooral… bijna 300 dagen achter elkaar DAGELIJKS vloggen, zijn er weinig geheimen meer, maar volgens mij heb ik deze ontboezemingen nog niet eerder gedaan.

Altijd als ik in de auto naar Radio 1 heb geluisterd voel ik me daarna mega slim en ik kan het vaak ook niet laten om mijn nieuwe wijsheid met de wereld te delen.

Mijn bed verschoon ik niet iedere week en als ik dat wel een keertje probeer te doen ben ik altijd wel iets van een laken vergeten te wassen en dan gebeurt het weleens dat ik bijvoorbeeld een onderlaken gewoon omdraai onder het mom van ‘dan hebben we in ieder geval een schone kant’. Wat een huisvrouw ben ik toch ook.

Soms is mijn enige motivatie om te gaan hardlopen Instagram, omdat ik dan vind dat ik als hardloopblogger/schrijver het goede voorbeeld moet geven.

Het liefst maak ik kant-en-klare pasta en als ik niet dagelijks zou vloggen zou dit waarschijnlijk het enige zijn wat ik voor mezelf maak, maar heb ondervonden dat andere mensen dat niet gezond vinden.

In de drie weken dat ik nu met mijn Garminhorloge slaap heb ik een gemiddeld aantal uren slaap per nacht van 9 uur en 13 minuten. Wat kan ik zeggen? Ik hou van slapen.

Ik doe iedere avond voordat ik ga slapen een mini gebedje en die is nog steeds hetzelfde als twintig jaar geleden en daarin vraag ik bijvoorbeeld ook of alsjeblieft mijn oma en opa niet doodgaan, terwijl mijn opa al bijna tien jaar dood is (en ik mijn andere opa nooit gekend heb). Maar dat zit er ZO ingebakken dat ik niet denk dat ik dat er ooit nog uitkrijg.

Ik vind Young Adult boeken vaak leuker om te lezen dan literatuur voor volwassenen. Ontdekking van de Hemel staat al tien jaar in mijn boekenkast en ik ben nog nooit verder dan bladzijde 10 gekomen.

Een van mijn favoriete dingen op zondag is het lezen van de AH-Bonus folder op zoek naar de beste aanbiedingen voor komende week #koopjesjager

Ik heb in 26 dagen 8 seizoenen Full House gezien en je vraagt je nu misschien af, wat doet ze met haar leven. En ik moet zeggen dat ik dat tijdens die Netflix-binge mezelf ook wel een aantal keer heb afgevraagd.

Het enige dat me ’s ochtends echt uit bed krijgt is de belofte van een goed ontbijt.

Ik heb eigenlijk een schijthekel aan het woord millenial en ik zie mezelf ook niet als een typische millenial (maar wie wel?), maar ik ben super slecht in het bedenken van titels (beide titels van mijn boeken heb ik niet zelf verzonnen en de redden dat mijn blog annemerel.com heet is omdat ik honderd jaar geleden geen betere naam wist te verzinnen)  en ik wist dus even niets anders. Dus jullie doen het er maar mee.

Heb jij mij wat op te biechten?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

13 Reacties

 1. oktober 20, 2017 / 12:09

  Haha wat heerlijk dit. Mijn vriend en ik checken altijd op zondag om 16.00 onze mail voor de persoonlijke bonus dus je bent niet de enige!

 2. Mieke
  oktober 20, 2017 / 12:13

  Misschien kan je ook vermelden dat je nog altijd dt-fouten maakt, hihi. Het is gebeurT, niet gebeurd: ‘dan gebeurT’.

  Mijn confession: ook al weet ik dat het slecht en tijdsverspilling is, toch beginnen scrollen door instagram en steeds verder pagina’s uitspitten, tot ik besef dat ik een half uur verder ben en mijn tijd zoveel nuttiger had kunnen spenderen.

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 20, 2017 / 12:23

   Dat lijkt me niet echt een “confession” he, dat kan iedereen gewoon zien;-)

   • Mieke
    oktober 20, 2017 / 12:57

    Dat is ook weer een goed punt! :D

 3. Desiré
  oktober 20, 2017 / 12:41

  Ik gebruik de Appie app en hier ook iedere zondag heerlijk die bonus aanbiedingen doorspitten! Lang leve de hamsterweken hihi, ben deze week al goed geslaagd :D

  En Full House is gewoon een must see! dus geen tijdsverspilling wat mij betreft ;)

 4. oktober 20, 2017 / 13:02

  Als ik een boek goed vindt stel ik het lezen van het laatste hoofdstuk uit omdat ik het jammer vind dat die dan uit is. Rare gewoonte maar het zit er ingebakken.

 5. Bianca
  oktober 20, 2017 / 14:55

  Mijn confession is dat ik mijn kind eigenlijk nu hoor wakker te maken omdat hij anders vanavond niet moe genoeg is om op tijd naar bed te gaan, maar ik nu even zo geniet van mijn me-time dat ik hem toch nog even laat liggen…. Oeps!

 6. oktober 20, 2017 / 18:06

  Mijn hele vensterbank staat vol met cactusjes en vetplanten, maar ik laat ze vaak uitdrogen. Ik ben namelijk te lui om elke week mijn gieter te vullen met water en dan naar mijn planten te lopen om ze water te geven.

  • Milou
   oktober 25, 2017 / 10:02

   Elke week je vetplanten en cactusjes water geven is ook het slechtste plan dat er is ;-) maximaal 1x per maand is genoeg.

 7. Suus
  oktober 20, 2017 / 21:09

  Haha heerlijk artikel dit!! Ik check ook elke zondag (soms al eerder?) de appie ap op de bonusaanbiedingen… blijf altijd wel een gierige Hollander!

 8. Rebecca
  oktober 20, 2017 / 21:13

  Ik ben iedere zaterdagmiddag zo blij als het AH-bonusboekje binnenkomt. Lievelings moment in het weekend :D

 9. Ilse
  oktober 21, 2017 / 00:00

  Ik check ook altijd de ah-bonus!

 10. Eline
  oktober 28, 2017 / 17:00

  Haha leuk om te lezen dat ik niet de enige ben! Ik doe namelijk ook altijd een mini gebedje waar ik precies het zelfde zeg ech al vanaf mijn 10e ofzo haha