CHRISTMAS: Wat te doen op tweede kerstdag

img_4987

Hoe was jouw eerste kerstdag? Al plannen voor tweede kerstdag? Niets? Of gewoon een paar uurtjes over? Ik heb nog wel wat inspiratie voor je. Eerste tip… ga Gingerbread Man Cookies maken en versier ze met kenmerken van de leden van jouw gezin/familie/vrienden. Mijn broertje en schoonzusje gaven mij een Gingerbread Man Cookie met hardloopkleding (zie de swoosh) en iPhone in de hand. Hilarisch.

Netflix

Tijd voor een lekkere kerstfilm op Netflix. Lekkere pot thee erbij, chocola… of warme chocolademelk met slagroom… Als je die kerstfilm nu niet kijkt, moet je weer ruim elf maanden wachten totdat het weer acceptabel is. En wie zegt dat al die leuke kerstfilms dan nog op Netflix staan?! Aanraders…

The Santa Clause (deel 2 en 3 staan ook op Netflix, vind ik persoonlijk minder leuk)

Home Alone (deel 2 en 3 staan niet op Netflix)

(Online) Shoppen

uitverkoop

In Groot Brittanië is het vandaag niet tweede kerstdag (kennen ze daar helemaal niet), het is Boxing Day en dat betekent dat de sale begonnen is. In Nederland doen we daar vrolijk aan mee. ZARA begon gisteravond haar uitverkoop al, de Bijenkorf gooide haar prijzen vannacht om 0.00u naar beneden (ik zat klaar achter mijn MacBook op dat moment). Je kunt natuurlijk lekker in je (kerst)pyjama gaan shoppen, maar je kunt ook even lekker de stad in gaan, als er iets bij jou in de buurt geopend is.

Casey’s Holiday Movie

Ik heb hem al vier keer gezien en word er iedere keer weer vrolijk van, Casey Neistat’s Holiday Movie. Perfect om de Holiday Spirit er in te houden.

VLOGMAS!

Heb je al mijn vlogs tijdens Vlogmas gezien? Met deze afspeellijst waarin al mijn Vlogmas Vlogs staan ben je wel eventjes vier uurtjes zoet.

GO OUTSIDE!

gooutside

Ga wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren, skateboarden, winkelen, WHATEVER! Maar ga naar buiten. Ook al schijnt de zon niet, ook al waait het veel te hard, ga even een frisse neus halen. Het is goed voor je en alles dat je daarna eet smaakt twintig keer lekkerder.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. M.
  december 26, 2016 / 12:09

  Helaas moet ik gewoon werken op tweede kerstdag. Hopelijk genieten de niet-werkenden er dubbeldik van!

 2. december 26, 2016 / 12:11

  Ik ga straks ook zeker even naar buiten. Wel aan toe na alle hapjes en drankjes van gisteren!

 3. december 26, 2016 / 12:43

  Ik ga inderdaad, net als gisteren, lekker een rondje hardlopen. En verder heb ik lekker helemaal niks. Kerst hebben wij met kerstavond en gisteren gevierd, dus vandaag hoef ik lekker helemaal niks :)

  Jij ook nog een hele fijne tweede kerstdag!

 4. december 26, 2016 / 17:00

  Wij keken voor de verandering Home Alone en gingen vandaag bij onze vader eten in het verpleeghuis :) ook gezellig was dat. Nu lekker op de bank met de nieuwe kitten, haha!

 5. Ilse
  december 26, 2016 / 18:26

  Leuke tips! :)

 6. december 26, 2016 / 20:33

  Ik vind Tweede Kerstdag altijd best prima omdat ik meestal gewoon thuis ben en een kerstfilmpje kijk, boswandeling maak en uitgebreid eet maar dit jaar was ik helaas de hele dag ziek ? Zo zonde.

  • Annemerel
   Auteur
   december 27, 2016 / 17:13

   Wat naar hoop dat je je nu weer beter voelt!

 7. december 27, 2016 / 14:21

  Tweede kerstdag was ik bij familie en vandaag helaas weer aan het werk, maar toch een fijn lijstje om achter de hand te hebben! Thanks for sharing!