>Candlelights

>

Photobucket
Photobucket

Ben ik de enige die het idee heeft dat het morgen Kerstmis is in plaats van Sinterklaas? Ik kan me geen jaar herinneren waarin we begin december zo’n hoeveelheid sneeuw te verwerken hebben gehad? Je hoort me nog steeds niet klagen hoor, want ik verkeer in de gelukkige positie dat ik geen gebruik hoef te maken van het OV en m’n vader winterbanden onder z’n auto heeft zitten, waardoor ik in uiterste noodgevallen toch nog ergens kan komen.

Aan Sinterklaascadeautjes doe ik dit jaar helaas niet. Een beetje jammer, maar de stad zag ik toch eventjes niet zo zitten en het winkelcentrum een paar kilometer verderop was dramatisch. Goed, misschien was het winkelcentrum wel helemaal niet zooo dramatisch (het was nog best rustig als je je bedenkt dat het de dag voor Sinterklaas is!) maar mijn plan was wel dramatisch. Ik wilde in een uur zes Sinterklaascadeaus zowel verzinnen als kopen. Is me niet gelukt natuurlijk. Ik doe dit jaar wel aan Kerstmis, want om nou cadeaus te kopen die nergens op slaan.. lijkt me ook niet helemaal de bedoeling, toch?

Zo en nu ga ik me voorbereiden op een kwartiertje wandelen door het witte landschap. Vanavond werken, morgen overdag werken en dan morgenavond is het pakjestijd! Ik mag dan dit jaar te lui zijn voor mijn Sinterklaas en Zwarte Pietentaken, mijn moeder vroeg drie weken geleden al om verlanglijstje en sinds een aantal weken is de ouderlijke slaapkamer verandert in de ‘Schatkamer van Sinterklaas’, verboden terrein dus. Ik ben benieuwd en heb er vooral heel veel zin om lekker ongegeneerd te snoepen en gezellig met m’n familie te zijn.

En hebben jullie nog feestelijke plannen voor dit weekend?

Liefs,

Delen:

6 Reacties

 1. Marjon
  december 4, 2010 / 15:10

  >Ik heb ook het gevoel dat het Kerst is, maar heel erg vind ik dat niet, want het Kerst-gevoel vind ik heerlijk.
  Wij vieren vanavond Sinterklaas. Ook al hebben we nog maar 1 'gelovige' in de familie, iedereen wordt rijkelijk verwend! Haha.

 2. Carina
  december 4, 2010 / 15:23

  >Haha, ja je hebt helemaal gelijk met je kerstgevoel.. echt heerlijk die sneeuw gewoon! haha Wij doen niet aan sinterklaas wel aan kerst=) Vindt altijd wel gezellig met de familie enso

 3. Marieke
  december 4, 2010 / 15:29

  >Wij doen niet aan Kerst, want dan ben ik jarig…
  Maar Sinterklaas daarentegen… :) Dat vieren wij gewoon 12 uur lang! Morgen dus… can't wait!

 4. MindOfMine
  december 4, 2010 / 18:57

  >Wat leuk dat je nog lekker sinterklaas met je familie thuis viert. Ik kan het me niet meer voorstellen omdat ik al 5 jaar uit huis ben. Zelf doen we met kerst kadootjes, zowel bij de familie van mijn vriend als bij mij thuis.

 5. Eline
  december 4, 2010 / 21:26

  >Ik heb vandaag met toute la famille Sinterklaad gevierd en het was zo elk jaar weer fantastisch :)
  Jij veel plezier morgen!

 6. Girl Abroad
  december 5, 2010 / 00:18

  >Ik heb vanavond gewerkt en morgen weer. Ik houd niet van sinterklaas doe mij maar kerst.