BLOG: Keep me posted!

Photobucket

Weten jullie nog dat ik een paar maanden een leuk yogafilmpje had dat ik met jullie wilde delen? En die ene keer dat ik een shoppingroute van Parijs had gemaakt en een enorme plattegrond had..? Ik heb wel vaker dat soort leuke grote bestanden die ik met jullie wil delen, maar erg makkelijk gaat dat niet.

Toen ik het yogafilmpje naar jullie wilde mailen kreeg ik meer dan 400 reacties met e-mailadressen die ik allemaal handmatig moest verwerken. Niet echt handig, vooral heel erg tijdrovend. En nog steeds krijg ik vaak de vraag of ik het filmpje nog even wil doorsturen.

Ik denk nu een oplossing te hebben… Een mailinglijst. Je stuurt mij een mailtje naar het speciale adres dat ik hiervoor heb aangemaakt, ik voeg je toe aan mijn adressenbestand en zodra ik iets nieuws heb dat echt de moeite waard is om met jullie te delen, dan ben jij de eerste die het in je mailbox vindt. Handig toch? Wees niet bang, ik ben niet van plan je te stalken met een grote hoeveelheid SPAM (daar heb ik zelf ook een afschuwelijke hekel aan).

Begin volgende week zal ik nogmaals het yogafilmpje naar iedereen versturen (daar is volgens mij nog steeds erg veel vraag naar), dus wil jij dat filmpje hebben.. Stuur dan snel een mailtje..

Het adres is: newsflash@annemerel.com

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen: