BELLA ITALIA: #9

Photobucket

JAJAJAJA, ik weet dat ik een paar weken geleden schreef dat ik deze vakantie geen internetstress ging hebben, maar eh. Ja, ik was gisterochtend toch in een iets mindere stemming doordat ik al meer dan 24 uur geen internetverbinding kreeg op mijn MacBook. De mensen bij de receptie probeerde met mij en andere WiFi-gebruikers te communiceren door de naam van het Netwerk te verandering in “WiFi_not_working_at_this_moment”. Heel inventief vond ik, het zorgde ervoor dat ik er ook nog wel een klein beetje om kon lachen en niet in een totale stresstoestand inclusief schelden en stampvoeten terecht kwam.

Wat ik dan wel deed? Nou eerst heb ik een uur lang met mijn MacBook in de lucht over het terrein hier gelopen in de hoop op een signaal. Na een uur besloot ik dat de netwerknaam waarschijnlijk gelijk had en dat het internet inderdaad niet werkte op het moment. Omdat ik toch nog even heel zeker van mijn zaak wilde zijn zocht ik nog even bevestiging bij de receptie, en die kreeg ik.

Vervolgens stapte ik samen met mijn vader op de mountainbike naar het eerste het beste dorpje (Lazise), daar hebben we allebei een uur lang met onze telefoon in de lucht gelopen op zoek naar WiFi voor mij. Maar geen enkel netwerk werkte mee. Toen ik de moed al bijna had opgegeven en we al op de fiets terug naar onze plek zaten, zag mijn vader de verlossende woorden “Internet Point” op de ruit van een klein barretje staan. Binnen een half uur stonden de blogs die ik zondagavond al geschreven had ingepland. Yes! Probleem opgelost.

De rest van de dag bracht ik door in het zwembad. Zoals ik de afgelopen week wel vaker gedaan heb. IJsjes eten, water drinken, boekjes lezen, slapen, beginnen in mijn nieuwe “summer reading” (weer een roman), af en toe eventjes afkoelen in het water, luisteren naar Florence + The Machine.. Het goede leven dus, nog steeds.

Het goede leven bevalt overigens nog steeds, de dagen lijken steeds sneller te gaan. Hebben jullie dat ook? Dat de eerste twee dagen een eeuwigheid lijken te duren en dat je denkt “Oh my GOD, die vakantie gaat heerlijk lang duren!” en dat je dan op een gegeven moment over de helft zit en denkt: “WOW, waar is de tijd gebleven?”. Ik heb dat dus al-tijd! Wanneer ik thuis kom is nog niet helemaal duidelijk, maar eh.. de volgende (mini-vakantie) is gisteren definitief geboekt dus er valt sowieso naar iets uit te kijken. Oh ZOMER!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. juli 17, 2012 / 12:13

  Haha oh lieve An, ik moet hier wel heel hard om lachen.

 2. juli 17, 2012 / 12:25

  Hahaha, ik zie jullie daar echt al lopen! En dat heb ik nou altijd; geef ik de moed op en zie je het ineens. Als je iets kwijt bent bijvoorbeeld en nu bij jou als je opzoek bent naar een internet café!

 3. juli 17, 2012 / 12:28

  Ik snap precies wat je bedoelt, hahaha. Mijn humeur wordt er niet beter van zonder internet, en dan vooral als het thuis is :p
  Het is in elk geval een goed ding dat je nu weet waar je in elk geval wel internet kan vinden :p

  Maarreh, die eerste twee foto’s maken het niet werkende internet wel een beetje goed, toch?

 4. juli 17, 2012 / 12:29

  Haha wel grappig dat de naam van WiFi veranderd was! ;-) Leuk geschreven ^^

 5. juli 17, 2012 / 12:30

  Hahahhhahahha, ik zie het al voor me. :’) Daar lopen dan twee mensen op zoek naar wi-fi. Stiekem we herkenbaar hoor..

 6. juli 17, 2012 / 12:33

  Oh hoe herkenbaar! Ik loop soms ook echt helemaal rond met twee armen in de lucht die een iPhone vasthouden (denk aan die scene uit The Lion King). Maar ergens zou het ook wel weer goed voor me zijn, afkicken van het internet.

 7. juli 17, 2012 / 12:45

  Ik vind het een hele inventieve actie van de receptiemedewerkers :D

 8. juli 17, 2012 / 12:52

  Hahaha zag er vast leuk uit! Maar je hoeft daar volgensmij echt niet te klagen hoor, ik zou wel met je willen ruilen!

 9. juli 17, 2012 / 12:56

  Gelukkig voor ons leesplezier is het gelukt!!! Hihi.

 10. juli 17, 2012 / 14:16

  Heel herkenbaar het zoeken van internet! Maar het is gelukt! Gelukkig maar! Geniet nog even van je vakantie!

 11. juli 17, 2012 / 16:40

  Ik ben benieuwd. Ik weet in ieder geval dat ik voor internet waarschijnlijk naar de receptie ofzo moet, want ze spreken bij de camping van een ‘centraal WiFi-punt’. Het zal dus niet zo zijn dat ik lekker vanaf het terrasje van onze stacaravan kan gaan zitten bloggen. ;)

 12. juli 17, 2012 / 20:04

  Haha en dat om een wifi verbinding! Klinkt wel als een heerlijke lui lekker vakantie, die van mij is helaas al bijna voorbij..

 13. juli 17, 2012 / 20:05

  Haha okee ik moest ook een beetje lachen, je schrijft echt leuke stukjes!

 14. juli 17, 2012 / 23:06

  Brrr daar zou ik ook heel ambetant van worden! Lieve papa wel, om samen met jou op zoek te gaan naar een verbinding :-).