BELLA ITALIA: #5

Photobucket

Toen gisterochtend mijn wekker om half zeven ging had ik heel veel smoesjes. Onder andere “gisteren voelde ik wel een spiertje in mijn bovenbeen” en “een rustdag is ook belangrijk” passeerde de revue. Ik draaide me dan ook nog eens lekker om en werd twee uur later pas weer wakker. Dat mag, want het is vakantie.

Ik besloot mijn yogavideo te doen. En plein publique inderdaad. Buren werden wakker, keken een beetje raar naar mijn benen in de lucht, maar hé ik ga straks een marathon rennen en ik zou me zomaar voor kunnen stellen dat zij dat niet gaan doen.

Toen ik mijn laptop open klapte zag ik ineens een super fijne Hotspot, genaamd Piani_Hotspot_By_Dutch. Normaal moet ik eerst een stuk lopen om internetverbinding te krijgen en dan is het nog maar de vraag of ik uberhaupt verbinding krijg, nu zat ik op mijn luie stoel en had ik ineens verbinding. Is het erg als ik zeg dat dit voelde als het winnen van een loterij?

Ik heb dan ook tot 12.00u met mijn MacBook in de schaduw gezeten. Sommige mensen zouden zeggen “zonde” ik had het prima naar mijn zin. Voor mijn omgeving noemde ik het “werken” voor mezelf verantwoorde ik het met “research”, maar eigenlijk was ik gewoon lekker aan het rondneuzen en heb ik en passent bijna twee reisjes geboekt. Ik zeg bijna, want er is nog niets zeker. Ik moet alleen nog even daadwerkelijk op die boek-knop klikken. Keep you posted!

Natuurlijk werd daarna het zwembad gewoon weer bezocht, werden er ijsjes gegeten, werd er geluncht met saucijzenbroodjes en moest er daarna weer een bezoek aan het zwembad gebracht worden. Om 18.00u haalde ik het in mijn botte hersens om een stukje te gaan hardlopen. Het was op dat moment nog steeds 32 graden in de schaduw en de lucht was strak blauw (en de zon was dus extreem fel). De vijf kilometer die ik liep waren zwaar, maar toen ik ze er eenmaal op had zitten had ik een heerlijk voldaan gevoel. Maar hier ga ik spierpijn van krijgen… Ik heb trappen opgerend, trappen afgerend, heuvels beklommen (hele steile en lange) en.. nou ja het was gewoon HEFTIG.

Na een douche en nog wat mailwisselingen snel aangekleed en naar een pizzeria gelopen. Weer genoten van mijn favoriete gerecht, Pasta Vongole om vervolgens achter mijn MacBook te belanden, waar ik nu dit stukje schrijf.

Het schijnt… het schijnt dat we morgen eindelijk eens echt iets gaan doen. Verona. Laten we hopen op bewolking, anders kom ik morgen waarschijnlijk met vergelijkbaar beeld- een leesmateriaal over vandaag.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. juli 13, 2012 / 12:18

  Welke yogavideo is dat? :)

  En lang leve de mobiele hotspots! ;) Overigens vroeg ik me af waarom je geen Droam neemt voor je internet?

  Veel plezier in Verona!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 13, 2012 / 16:16

   Een Droam zou op 100 euro uitkomen. Dat vind ik net iets te veel van het goede.

 2. juli 13, 2012 / 12:27

  Klinkt alsof je het wel naar je zin hebt! Over yoga gesproken, schiet me binnen dat ik dat filmpje van jou nog had. Ga ik nu maar eens aan beginnen. :)

 3. juli 13, 2012 / 12:34

  Ooooh zo chill is dat, als je de wifi niet hoeft op te zoeken als je dat wel gewend bent! Enneh, geniet maar van dat zonnetje want hier is het weer verschrikkelijk :p

 4. juli 13, 2012 / 12:34

  Ooh, vakantie; heerlijk! Ben benieuwd welke reisjes het zijn! En natuurlijk hoe Verona was, want dat moet toch erg mooi zijn :-)

 5. juli 13, 2012 / 12:35

  Goh, wat heb je het zwaar ;) (ok, op die hardloopsessie na) Geniet ervan :D

 6. juli 13, 2012 / 12:43

  Wat een grappige foto met die spagettisliert!

 7. juli 13, 2012 / 12:43

  Haha heerlijk dat je schijt hebt aan iedereen en gewoon lekker je yoga in het openbaar doet. Geniet van de ontspanning, want dat heerlijke vakantiegevoel is ook zo weer weg als je terug bent;)

 8. Julie
  juli 13, 2012 / 13:20

  Spelfoutje: en passAnt

 9. juli 13, 2012 / 13:52

  Haha, die pastafoto! En oh, ik zou er zoveel geld voor neertellen om nu een pasta ergens op een terras in Toscane te kunnen eten!

 10. juli 13, 2012 / 15:28

  Ik ben benieuwd naar je reisjes!Respect hoor, hardlopen in de brandende zon. ;)

 11. juli 13, 2012 / 15:40

  Leukleuk ! Zo’n vakantie wil ik ook wel ;]
  x

 12. juli 13, 2012 / 19:32

  Geniet ervan, hier regent het alleen maar!

 13. Celine
  juli 13, 2012 / 19:57

  Ik zou ook wel zo’n yogafilmpje willen, waar kan ik er eentje vinden? :)

 14. Renske
  juli 13, 2012 / 20:38

  Oke, je maakt me heel jaloers met je vakantieverhalen:) Gelukkig is die van mij vandaag begonnen en ga ik, hopelijk, net zoveel genieten als jij nu doet. Gewoon relaxen omdat het kan en omdat ik dat verdiend heb na hard werken. Heerlijk:D

 15. juli 14, 2012 / 12:55

  Geniet er van daar! Weer hier is barslecht..