BEAUTY: Qiriness – Bring the Sauna Home

Photobucket

Over een paar weken kun jij bij ICI Paris producten kopen om je eigen SPA aan huis te organiseren, ik mocht de producten nu al testen. Qiriness is een Zwiters merk dat de SPA naar thuis brengt en vanaf eind September exclusief ICI Paris in Nederland verkocht zal worden.

Stap 1: Voorbereiding met het Wrap Exfolys. Het is geen masker, het is geen scrub, het is een scrubmasker. Je brengt een dunne laag aan over je gezicht (en nek), laat dit zo’n 30 seconden tot een minuut intrekken en wrijft het er dan met je vingers vanaf. De Wrap Exfolys werkt als enzymatische peeling, dat wil zeggen dat het de dode huidcellen  doet schilferen en de poriën worden vrij gemaakt van onzuiverheden. Ook de celvernieuwing wordt gestimuleerd, evenals de microcirculatie. Dankzij de cremetextuur zonder korrels vermijdt Wrap Exfolys elke irritatie en microwondjes. Waar ik vooral gelukkig van wordt? M’n huid die bijna eng zacht voelt na gebruik. En dan heb ik alleen nog maar de eerste stap gedaan. (1-2 keer per week)

Stap 2: Het bruistablet. Vul een bak met kokend water, laat het bruistabletje oplossen, hoofd boven de bak water, handdoekje om je heen en stomen maar. Zo’n vijf  minuten. Zaak is wel dat je niet door je mond ademt, het bruistablet mag dan heerlijk ruiken, die geur zorgt wel voor een zeepsmaak in je mond als je door je mond ademt (ik heb een chronische verstopte neus en adem dus eigenlijk altijd door m’n mond.. geen succes, het was alsof ik een fles parfum in m’n mond had gespoten). Na die vijf minuten kun je nog een handdoekje in het warme water leggen, het uitwringen en het gedurende een minuut op je gezicht neerleggen. Daarna gezicht droogdeppen met zachte handdoek en je gezicht is zoooo zacht. Het stomen met het bruistablet zorgt ervoor dat de huid wordt ontgift en vrijgemaakt van onzuiverheden. (1-2 keer per week)

Stap 3: Tot slot.. Le Wrap d’Eau, de extreem hydraterende balsem. Zeekraal zorgt voor een hydratatieboost, extract van een Australische woestijnplant helpt het hydratatieniveau van de huid op lange en korte termijn te verhogen en het Hyaluronzuur in de creme zorgt ervoor dat het vochtniveau wordt vastgehouden. Te gebruiken als intensieve nachtverzorging voor een gedehydrateerde huid die veel heeft blootgestaan aan extreme klimaatvoorwaarden (zeewater, zon, airconditioning, droge en vochtige warmte), maar ook te gebruiken als masker, voor alle huidtypes. Breng 2-3 keer per week een dikke laag aan, zo’n tien minuten laten inwerken en restanten met tissue verwijderen.

De kosten die aan deze thuis-sauna verbonden hangen? Stap 1, de Wrap Exfoyls kost 35,50 voor een tube van 125ml, stap 2, het zuiveren met Sauna Visage kost 29,10 voor tien tabletten en stap 3, de Wrap d’Eau kost 71,50 voor een pot van 100ml. Absoluut niet gratis, maar ik moet eerlijk toegeven dat m’n huid al maanden niet zo goed heeft gevoeld.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. Kim
  augustus 30, 2011 / 12:18

  Moet je nou wel of niet door je mond ademen? In de tweede zin heb je het merk verkeerd gespeld…

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 30, 2011 / 13:45

   Haha thanks, lekker dat knippen en plakken in m’n eigen teksten. Verdwijnen er nogal eens wat woorden. En dat Qiriness gaat volledig tegen mij gevoel in he.. Ik heb bij frans altijd geleerd dat je achter een Q een U plakt.

   • augustus 30, 2011 / 20:19

    Er staat nog een klein foutje in de 2e regel: Zwiters ipv Zwitsers ;)

    Het lijken me trouwens heerlijke producten! (:

 2. augustus 30, 2011 / 12:34

  Het ziet er wel heel fijn uit!

 3. Phine
  augustus 30, 2011 / 13:21

  Wat een mooie verpakkingen!! En als het dan ook nog eens goed werkt…

 4. Rosalie
  augustus 30, 2011 / 14:06

  Het lijkt me echt heerlijk :-)

 5. Fleur
  augustus 30, 2011 / 15:48

  Ik vind het niet gek dat je zulke onzuiverheden op je gezicht heb. Je test van alles. Niet echt optimaal voor je huid.

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 30, 2011 / 17:06

   Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik heb twee maanden lang Clinique gebruikt en dat doe ik nog steeds. Ik heb verder geen enkel product op m’n gezicht gebruikt de afgelopen twee maanden, zelfs foundation heb ik misschien vijf keer gedragen in twee maanden tijd. Dit is een product wat je naast je normale gezichtsverzorging kunt gebruiken en mijn gezicht lijkt er juist heel erg goed op te reageren. Dit is dus het eerste niet Anti Blemish Solutions product wat ik in de afgelopen twee maanden gebruikt heb. Dat is niet bepaald ‘je test van alles’.

 6. Sanne
  augustus 30, 2011 / 17:28

  Een enzymen peeling is beter voor de onzuivere huid. Een gewone scrub kan juist meer irritatie veroorzaken.

 7. Marjon
  augustus 30, 2011 / 18:22

  Wow klinkt goed! Helaas veeeeeeer buiten het budget van een 17 jarige scholier. Haha!

 8. augustus 30, 2011 / 19:00

  Moooiii! Wat fijn dat je huid er goed op reageert!

 9. Mariët
  augustus 30, 2011 / 20:03

  Dat lijken mij echt fantastische producten! Heerlijk om jezelf met zoiets te verwennen. Wat leuk dat jij het nu al mocht testen!

 10. augustus 30, 2011 / 20:30

  Lijken me echt heerlijke producten! Het prijsje is helaas niet geschikt voor mij maar hey, a girl can dream right?

 11. augustus 30, 2011 / 20:47

  Klinkt erg fijn! De verpakkingen zien er ook zo leuk uit!

 12. augustus 31, 2011 / 11:16

  Hmm het klinkt allemaal erg lekker, maar ik vind het te duur want zo geweldig salaris heb ik niet haha.