BEAUTY: On the road

Photobucket

Ik sleep iedere dag alle make-up mee die ik op een normale dag draag. Gelukkig is dat niet heel veel, maar wel precies genoeg! Dus, wat zit er allemaal in dat tasje?

Vanaf mijn achttiende smeer ik iedere dag DayWear van Estée Lauder. Een paar jaar geleden lanceerde Estée een nieuwe formule de “DayWear Sheer Tint Release” deze crème heeft het voedende en verzorgende van de normale DayWear crème en geeft tegelijkertijd je huid een mooi en gezond kleurtje. Het is een witte crème die de kleur van je eigen huid aanneemt. Hij schijnt voor iedere huidskleur geschikt te zijn, al heb ik gehoord dat sommige mensen met een extreem blanke huid toch een iets oranje kleur ervan krijgen. Bij mij werkt ‘ie in ieder geval perfect. Ik gebruik vrijwel nooit meer foundation, behalve als ik echt iets te verbergen heb.

Onder mijn oog zit standaard een zwart lijntje, op de moment gebruik ik een potlood van Loréal, maar in het verleden gebruikte ik ook Chanel, Dior en Lancome.. Moet zeggen dat ik weinig verschil merk tussen de potloodjes.

Op mijn oogleden zit altijd een combinatie van de twee lichtste kleuren van een Bourjoispalet. Ik breng het aan met het kwastje wat je rechts op de foto ziet. Ik ben geen held in het opbrengen van oogschaduw en ik heb ook vaak last van geïrriteerde ogen door allergie. Glitters, gekleurde oogschaduw of juist donkere oogschaduw zijn dus niet aan mij besteed. Oh en ik heb me laten vertellen dat bronstinten blauwe ogen extra laten spreken.

Mijn favoriete mascara is de Diorshow Iconic mascara. Gitzwart, extreem volume, blijft de hele dag mooi zitten.. Enige nadeel is dat ‘ie er erg lastig afgaat (terwijl het toch geen waterproef mascara is).

Op littekentjes smeer ik een coverstick van Shiseido. Helaas is de coverstick vrijwel nergens meer te koop in de winkel en heb ik me laten vertellen dat ‘ie uit de collectie gaat. Gelukkig bestaat er nog zoiets als internet en dus ben ik lekker aan het “hamsteren”.

Ik ben geen lippenstift meisje. Ik vind rode lippen leuk, maar ook onhandig. En onhandig gecombineerd met een onhandig persoon (ik dus) wordt helaas geen plus zoals in de wiskunde (- & – = +). Ik gebruik dan ook meestal iets van een lipbalsem. Deze is van MAC en ruikt heerlijk zoet!

Niets zo’n naar gevoel als jeukende droge handen. Daarom heb ik altijd een handcrème bij me. Er zijn niet veel crèmes waar ik tegen kan (ik krijg juist vaak jeuk van handcrèmes), maar deze van OPI ruikt erg lekker en geeft ook geen irritatie!

Tot slot mijn zomerluchtje, Daisy by Marc Jacobs. Ik droeg Daisy een paar jaar geleden erg veel, maar het flesje stond al een tijdje leeg op mijn wastafel. Toevallig kwam vriendinnetje Kim op mijn verjaardag aanzetten met de tasverstuiver van Daisy! Super lief! En lekker! Precies de geur waar ik nu zin in heb!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. mei 23, 2012 / 12:04

  Ik sleep ook iedere dag make-up mee, vaak veel te veel. Daar moet ik nog iets op verzinnen! Leuke inhoud hoor, mooie producten. Toevallig hou ik ook niet zo van lippenstift en heb ik daarom altijd mijn Tinted lip conditioner bij van MAC. Fijn spul.

 2. mei 23, 2012 / 12:34

  Mooie producten hoor, gebruik je nooit producten van budgetmerken?

 3. mei 23, 2012 / 13:00

  Handig, al je spulletjes in je tas. Ik vind het meestal te veel moeilijk om telkens m’n spullen in en uit m’n tas te halen..

 4. mei 23, 2012 / 13:53

  Oh, dat is niet eens zo heel veel. Ik heb ook een etuitje voor mijn make-up, maar daar zit echt veel meer in – en nog niet eens alles – en dat sleep ik ook maar overal mee naar toe.

 5. Suusje Q.
  mei 23, 2012 / 17:19

  Werken jullie dan de hele dag je makeup bij?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 23, 2012 / 19:50

   Meestal blijft het tasje ongebruikt in mijn tas zitten, maar soms heb ik wel eens “ongelukjes” of moet ik ineens naar een presentatie of heb ik een andere afspraak, dan wil ik daar wel op voorbereid zijn.

 6. mei 23, 2012 / 17:58

  Ik neem eigenlijk nooit make-up mee, alleen lippenstift!

 7. mei 23, 2012 / 18:11

  Hmmm Daisy is zo lekker!

 8. mei 23, 2012 / 20:28

  Die lipbalsem van Mac is fijn hé! Heb hem ook!

 9. mei 24, 2012 / 09:03

  Ik zou denk ik al te onhandig zijn voor het meenemen van make-up… Het gebruiken van een handig etuitje zou me vast na een paar dage nal niet meer lukken, vervolgens zou alles dan los in een tas rondzwerven. Natuurlijk heb je vaak een andere tas mee en ben ik vergeetachtig. Resultaat: elke ochtend zoeken naar mijn mascara ;)

 10. mei 27, 2012 / 00:49

  Wat een leuk tasje!