BEAUTY: A Roll in The Hague

Photobucket
Oranje is niet echt mijn kleur. En ik denk zomaar dat ik niet de enige ben die dat gevoel heeft. Oranje nagellak is ook niet echt mijn ding, maar aangezien we zaterdag verloren en we vanavond eigenlijk alweer de laatste kans hebben om in de kwartfinales te raken heb ik toch maar met mijn hand over mijn hart gestreken en het potje “A Roll in The Hague” van OPI open getrokken. Het feit dat de kleur de naam van “mijn” stad draagt helpt natuurlijk ook wel een klein beetje mee.

En mochten we vanavond dan winnen.. Dan zal ik proberen de aankomende weken deze kleur te blijven dragen.. Dat is dan wel het minste wat ik kan doen, toch? Kijk, stiekem ben ik helemaal niet zo’n voetballiefhebber, maar winnen… Daar hou ik nu eenmaal wel van!

Op mijn nagels:
Basecoat Essie – Beam Up Nail Whitener
Kleur: OPI – A Roll in The Hague (2 laagjes)
Topcoat: OPI – Topcoat

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. juni 13, 2012 / 12:35

  Haha, ik ben spelbreker vandaag met m’n roze nagellak… Maar ik zal om het goed te maken vanavond m’n oranje jurkje aan doen :P

 2. juni 13, 2012 / 12:36

  Ik had van het weekend Essie Tart Deco op mijn nagels… Ik heb niks wat echt oranje is dus ik koos maar voor koraal, ook in mijn kleding. Misschien dat ik toch voor echt oranje moet gaan als we willen winnen….. heb nu groen op mijn nagels! Oh oh! haha

 3. juni 13, 2012 / 13:03

  Ik heb dus weer mijn nagellak in Groningen laten liggen, terwijl ik nu bij m’n ouders ben. Ik ben in staat om het op te halen voor vanavond, of naar de winkel te gaan en een nieuw potje te halen. Echte supporter, haha. Dan maar alleen oranje oogschaduw. :’)

 4. juni 13, 2012 / 14:29

  Helemaal EK-proof! Nu moeten we wel winnen!

 5. juni 13, 2012 / 14:33

  Haha, ik heb ook niets met voetbal, tot oranje speelt. Dan schreeuw ik net zo hard mee als alle boys en girls die er wel verstand van hebben en draag de gektste (oke, toch meestal wel fashionable) oranje kleren!

  Helaas ligt mijn fluor oranje nog op mn studentenkamer..

 6. juni 13, 2012 / 15:11

  Ik draag ook niks oranje! Maar wel oranje nagels;) Vanavond dan weer niet, want ga gelijk vanuit werk de stad in, dus rode nagels moeten maar volstaan :)

 7. juni 13, 2012 / 15:37

  Oeh, lekker EK proof! Ik hoop dat het helpt.. zelf ben ik niet echt van het oranje kleden en zo, denk eigenlijk dat het niet echt helpt. lol..

 8. juni 13, 2012 / 16:30

  Laten we hopen dat het helpt!

 9. Suzanne
  juni 13, 2012 / 23:16

  Helaas heeft onze A Roll in the Hague niet geholpen!

 10. juni 14, 2012 / 10:16

  Helaas, helaas… Aan je nagels heeft het igg niet gelegen!