FRIDAY FAVOURITES: 267

Favourite Look – Maison Scotch

Het was een vrij spontane bestelling zaterdagmiddag in de sale van Maison Scotch. Maar, zo redeneerde ik, ik kon het altijd nog terugsturen als ik later toch nog besloot dat de shirtjes en het jasje hun geld niet waard waren. Maar, wie hield ik voor de gek, ik ging helemaal niets terugsturen. Het jasje kun je twee kanten op dragen, dus was eigenlijk geen 108 euro, maar 54 (twee voor de prijs van een, snap je) en de shirts waren 25 en 30 euro. Valt best mee als je je bedenkt dat ze eerst 45 en 50 euro waren. Het jasje was afgelopen week eigenlijk iets te warm, maar kon het toch niet laten hem aan te trekken. Al was het alleen maar voor de foto. True story.

Favourite Life Lesson – Mark Manson

Ik lees op dit moment het boek ‘De edele kunst van not giving a fuck’ van Mark Manson en het staat vol wijsheden waar ik daadwerkelijk wat aan heb. Waaronder: Het vermijden van lijden is lijden. Het vermijden van strijd is een strijd. Ik knoop het goed in mijn oren Mark. Het halve boek is inmiddels voorzien van roze markeerstift. Zondag de reviewblog.

Favourite Activity – Meeting a part of my New York Marathon girls

Afgelopen zondag ontmoette ik een gedeelte van de meiden die over vijf maanden met mij mee gaan naar New York City om daar de marathon te lopen. Het zijn stuk voor stuk zulke leuke meiden en ze zijn allemaal weer zo verschillend van elkaar. Sommigen lopen hun eerste marathon, een paar anderen hebben er zelfs al eentje gelopen. Een van de meiden is twintig als we de marathon lopen, een ander wordt volgende maand vijftig (wat je absoluut niet zou zeggen trouwens). Ik heb er zoveel zin in en ben zo benieuwd hoe iedereen de marathon (en New York) gaat vinden.

Favourite Feeling – Getting back stronger

Op het programma stond 20 kilometer hardlopen. Het werd migraine, alsnog 10 kilometer hardlopen en daarna een compleet hoofdstuk voor mijn boek schrijven. Zoals Mark Manson zegt, je hebt de dingen die in je leven gebeuren niet altijd in de hand, maar wel hoe je daar mee om gaat. Soms laat ik mijn koppie ook hangen als er iets tegen zit, maar afgelopen zaterdag deed ik dat niet. En dat voelt een stuk beter.

Favourite Song – London Grammar – Hell To The Liars

Eigenlijk zou ik hier het hele album van London Grammar neer moeten zetten, dat stond namelijk afgelopen week op repeat. Het is zo’n lekkere achtergrond CD. In de auto, als ik aan het werk ben, tijdens het lezen. Alleen voor tijdens het hardlopen lijkt het me niet z’n geschikte plaat. Hell To The Liars is een van mijn favorieten van het album, dat afgelopen vrijdag uitkwam.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. juni 16, 2017 / 12:56

  Echt 1000 maal dank voor het delen van het nieuwe album van London Grammar in één van je vlogs van de week, ik heb het gelijk aangezet en het is bijna niet meer uit gegaan. ZO MOOI. <3

 2. juni 16, 2017 / 14:43

  Ik vind je jasje ook heeel leuk! Heel benieuwd naar dat boek (en je review ervan) trouwens :)

 3. Anouk s
  juni 16, 2017 / 15:20

  Ik ben zo benieuwd naar je review van het boek! Ik twijfel of ik het moet bestellen of niet maar het lijkt me wel een heel interessant boek!

 4. Ilse
  juni 17, 2017 / 18:00

  Ik kan nu al niet wachten op die review van je boek.