Als ik maar drie hardloopkledingstukken zou mogen hebben…

 photo Recently Updated327.jpg
In mijn kast ligt meer hardloopkleding dan normale kleding. Ik krijg ontzettend veel (dankjewel Nike, Jogha, Adidas, Puma, New Balance, Odlo en alle andere merken die ik nu vergeet), maar ik koop ook nog steeds regelmatig hardloopkleding. Aan het begin van het jaar dacht ik een uitdaging aan te gaan en dit jaar geen hardloopkleding te kopen, in juni sneuvelde dit voornemen en tijdens mijn tripjes naar Chicago en New York dacht ik niet eens meer aan het feit dat ik in 2016 eigenlijk geen hardloopkleding zou kopen (oeps). Maar wat nu als ik al mijn hardloopkleding weg zou moeten doen en slechts drie items zou mogen houden. Waar zou ik dan voor kiezen.. de keuze is makkelijker dan je misschien denkt.


 photo Recently Updated324.jpg

Lululemon Outrun Tight

Allereerst mijn (nieuwe) favoriete legging van Lululemon. Ik kocht altijd de Speed Tights van Lululemon, maar toen kocht ik een iPhone 7 Plus en paste mijn iPhone niet meer in de zakjes van de Speed Tight. Even was ik van de leg, want wat moest ik nu? Ik heb speciaal een duo-sim genomen zodat ik tijdens het hardlopen mijn oude iPhone 6 mee kon nemen, maar dit bleek ook geen goede oplossing, want mijn iPhone 6 is inmiddels zo aan het einde van zijn latijn dat hij het nog geen tien kilometer volhoudt.

Je begrijpt mijn enthousiasme toen ik er achter kwam dat Lululemon een nieuwe hardlooplegging heeft die maarliefst tien (!) zakjes heeft, waarvan er zes groot genoeg zijn om je iPhone 7 Plus in te doen. NEXT LEVEL! Dit is de Outrun tight. Ik heb er inmiddels drie. Twee crops die ik in de sale kocht (een knalrode en een zwarte, die laatste was serieus van 98 voor 34 dollar afgeprijsd!) en een lange tight in de kleur indigo (bij mij valt hij meer als 7/8ste trouwens). En als ik dus nog maar een legging zou mogen hebben, dan zou ik gaan voor die donkerblauwe. Hij zit fantastisch en hij is ontzettend handig. Enige nadeel, hij is 138 euro (in Amerika 118 dollar, dus als je nog een reisje op de planning hebt staan…).

 photo Recently Updated325.jpg

Nike Dri-FIT Knit Women’s Top

Ieder seizoen komt Nike weer met deze tops in andere kleurtjes, ieder seizoen is het model net een klein beetje aangepast, maar ze blijven altijd fijn. Ook dit zijn tops die ik zelf regelmatig aanschaf. Dan kun je zeggen dat ik het niet nodig heb omdat ik zoveel andere kleding heb, maar uiteindelijk zitten deze het lekkerste. Het materiaal blijft ook ontzettend mooi, wat het een investering maakt. Je hebt deze niet alleen met lange mouwen maar ook met korte mouwen en mouwloos. Ze zijn niet goedkoop, je bent 75 euro armer als je hem aanschaft, maar ze zijn regelmatig in de uitverkoop. Niet alleen op Nike.com, maar ook de webshop van de Bijenkorf is het bekijken waard.

 photo Recently Updated326.jpg

Nike Pro Fiere Reflective Women’s Sports Bra

Ik heb deze beha pas twee maanden, maar in die twee maanden is hij groot favoriet geworden. Hij is een klein beetje – maar niet overdreven – voorgevormd. Hij geeft meer dan genoeg support, zit ontzettend lekker, trekt niet aan mijn schouders. Echt heel fijn. Ik heb hem van Nike gekregen in een verrassingspakket en ben Nike daar nog steeds ontzettend dankbaar voor. Ging net even de prijs opzoeken en dat is dus ook weer geen lullig bedrag, 60 euro kost deze beha. Maar als je snel bent… op Nike.com staat een andere kleurencombinatie (zwart met volt) in de sale, 30% korting. Dat is op zo’n bedrag heel mooi meegenomen.

Welke drie hardloopkledingitems zou jij bewaren als je de rest weg zou moeten doen?

Liefs,
Annemerel

P.S. jullie begrijpen dat ik van de zomer wel voor een iets kortere broek en een shirtje met iets minder langer mouwen zou kiezen, toch?

 

Delen:

10 Reacties

 1. november 29, 2016 / 17:15

  Geen schoenen? Lijkt me toch lastig hardlopen, een mooie outfit maar geen comfortabele schoenen aan je voeten :)

  Aangezien ik mijn hardloopkleding ook gebruik voor andere sporten, kan ik hiermee denk ik goed valsspelen. In ieder geval mijn hardloopschoenen (op dit moment de Nike Zoom 18, maar ieder ander paar zou ik ook goed vinden), mijn favoriete korte hardloopbroekje van Adidas (net iets langer dan een kort broekje, waardoor hij niet schuurt) en mijn voorgevormde zwarte (met luipaardprintje) sportBH van de Primark (deze zit toch het lekkerste). Maar eigenlijk loop ik in alles :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 30, 2016 / 13:01

   Haha een schoen reken ik niet tot kledingstuk, dat is een schoen ;-)

 2. xAmber
  november 29, 2016 / 18:17

  Ik heb vorige week mijn eerste lululemon broek gekocht aangezien jij er zo fan van bent. Ik heb m nu 1 keer aangehad tijdens het rennen. En serieus ik ben hooked. Die broek zit zo onwijs lekker en die vakjes op je dijbenen zijn heel fijn.

 3. Linda
  november 30, 2016 / 10:02

  Vanwege de zakjes spreken Lululemons mij ook wel aan, maar klopt het dat de stof nogal dun en kwetsbaar is?

  • Annemerel
   Auteur
   november 30, 2016 / 13:00

   Heb ik nog nooit gemerkt, misschien gebruiken ze verschillende stofjes? Ik vind de stof juist altijd heel mooi.

 4. november 30, 2016 / 10:45

  Van die longsleeves ben ik ook ontzettend fan! Heb er ook al een hele collectie van!

 5. november 30, 2016 / 11:21

  Waauw, echt prachtige stukken.

 6. Ilse
  november 30, 2016 / 13:22

  Mooie hardloopkleding!

 7. november 30, 2016 / 15:10

  Die longsleeves zijn inderdaad heel erg fijn! Ik heb er een sinds een paar weken en ik ben er zo ontzettend blij mee.

 8. december 1, 2016 / 12:59

  Oooh die Lululemon legging staat hoog op mijn lijstje.. maar die prijs he.. Hopelijk heb ik einde van de maand geluk in de sale ;)