ADVERTORIAL: Win a trip to Stockholm with Esprit Urban Nature

Photobucket

Als er één stad is in Europa die ik graag nog een keer wil ontdekken, dan is het Stockholm. Waarom? Ik koester grote liefde voor H&M, Acne & Filippa K, de Ikea is mijn grootste vriend (en soms ook vijand) oh en Zweedse blogs zijn mijn lievelings. Waarom ik nog nooit in Stockholm geweest ben? Nou het is daar dus niet zo goedkoop. Maarrrrrr nu maak ik dus kans op een compleet verzorgd weekend voor twee personen naar Stockholm. Hoe dan?

Nou, ik doe mee aan de Esprit Urban Nature fotowedstrijd en als ik genoeg stemmen binnen haal, win ik misschien wel die compleet verzorgde reis voor twee. Zo niet, dan maak ik kans op een geurpakket van de nieuwe super frisse geur van Esprit, Esprit Urban Nature, maar omdat ik die stiekem eigenlijk al bij de post gekregen heb, zal ik, mocht ik de geur toch winnen, die onder mijn fotolikers verloten!

Op mij stemmen? Klik hier! Zelf meedoen? Klik hier!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen: