ADVERTORIAL: Libresse 7 SINS! (&win!)

Photobucket

Als jouw tas ook maar een heel klein beetje op die van mij lijkt dan is ‘ie vast vrij groot en overvol. Leuke daarvan is dat als je je drie dagenlang in een gestrande trein bevind (zou zomaar kunnen als het van de winter weer eens zou gaan sneeuwen), je prima kunt overleven. Je zou zelfs iedere dag je nagels een ander kleurtje kunnen lakken, je kunt een overdosis aan pillen naar binnen werken en je hebt voor de hele trein genoeg maandverband en tampons.

Het jammer van die laatste is alleen.. Als jouw tas een klein beetje op die van mij zou lijken dan he, dat de status waarin het maandverband zich verkeerd, niet bepaald onder de noemer ‘draagbaar’ zou vallen. Die doe je dan namelijk los in je tas en na een paar weken in je tas rondzwerven is het papiertje eraf gegaan, is het in aanraking gekomen met alle andere ongein die in je tas rondzwerft.. Maar nogmaals, dit natuurlijk alleen als jouw tas een beetje op die van mij lijkt…

Libresse heeft een (leuke!) oplossing voor alle over-georganiseerden (maar daardoor dus absoluut niet georganiseerden, want ja het is natuurlijk verschrikkelijk georganiseerd dat jij alles bij je hebt, maar dat levert dus wel een verschrikkelijk georganiseerde bende op), namelijk, leuke blikjes! Precies groot genoeg voor een maandverbandje en ook nog eens hartstikke leuk om te zien. Ah.. en de doosjes schreeuwen ook niet HALLO IK VERBERG EEN MAANDVERBANDJE. Wat natuurlijk ook nooit vervelend is.

De blikjes hebben allemaal een printje dat gelinkt is aan één van de zeven zonden. Hoe jij aan zo’n leuk blikje komt? Je krijgt er één gratis bij aankoop van een duopak Libresse maandverband.. Wil jij ze alle zeven (en heb je geen behoefte aan veertien pakken Libresse op voorraad), dan mag jij mij in de comments vertellen welk blikje bij welke zonde hoort. Uit alle juiste reacties kies ik zondagavond een winnaar en die krijgt alle zeven blikjes thuis gestuurd!

Meer over deze actie van Libresse lees je HIER!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

29 Reacties

 1. Iris
  oktober 12, 2011 / 19:37

  Wat een leuke blikjes! Kan wel wat organisatorische hulp gebruiken in mn tas ;) haha!
  Van links naar rechts, en dan de volgende rij weer van links naar rechts.
  1. Vraatzucht 2. Jaloezie 3. Luiheid 4.Hebzucht 5. Lust 6. Ijdelheid 7. Wraak
  Hopelijk is het goed ;)

 2. oktober 12, 2011 / 19:40

  Ik vind ze echt heel erg leuk! De reclame ook haha!

 3. oktober 12, 2011 / 19:41

  Heb net het stukje over jezelf gelezen, erg leuk en wat een mooie meid!

 4. Nynke
  oktober 12, 2011 / 19:49

  Ziet er leuk uit! En hm, daar gaan we dan.
  De makkelijkste eerst:
  Vraatzucht – cupcake (jammie)
  En verder van links naar rechts, van boven naar onder:
  Vraatzucht dus – jaloezie – luiheid – hebzucht – lust – ijdelheid – woede.

 5. Mariët
  oktober 12, 2011 / 19:55

  Super leuke en handige blikjes! Ik doe mee: 1 = vraatzucht, 2 = jaloezie, 3 = luiheid, 4 = hebzucht, 5 = lust, 6 = ijdelheid, 7 = woede.

 6. Mariët
  oktober 12, 2011 / 19:57

  Ik moest zo lachen om dit stukje: “Ah.. en de doosjes schreeuwen ook niet HALLO IK VERBERG EEN MAANDVERBANDJE.” hahahahaha

 7. Emma
  oktober 12, 2011 / 20:03

  Hele leuke winactie! En ik kan je vertellen, jouw tas lijkt op die van mij.. Ik kan dus wel zo’n blikje gebruiken! Mijn antwoord, van links naar rechts, is: vraatzucht, jaloezie, luiheid, hebzucht, lust, ijdelheid en woede. XX

 8. oktober 12, 2011 / 20:19

  Haha, leuke draai geef je aan een advertorial!
  Het antwoord, van links en rechts, bovenste rij daarna onderste rij: vraatzucht, jaloezie, luiheid, hebzucht, lust, ijdelheid en woede.

  Ik help mijn maandverbandjes hopen dat ze uit hun benarde posities onderin mijn tas bevrijd worden…

 9. Sanne
  oktober 12, 2011 / 20:26

  Aah wat een mooie blikjes! Ik vind het bijna jammer dat ik geen maandverband gebruik ;). Maar wat je vertelt over je tas klinkt (helaas) erg herkenbaar ;).

 10. Nina
  oktober 12, 2011 / 20:36

  Ik vind de blikjes super leuk, en wil ze graag hebben. Vooral ‘envy me’ vind ik mooi. Ik heb vandaag al in 2 kruidvat filialen gekeken en eerder ook bij etos, maar nergens kan ik ze vinden.
  Ik denk dat de blikjes op deze volgorde staan:

  Vraatzucht, jaloezie, luiheid, hebzucht,
  lust, ijdelheid en wraak

 11. Caitlin
  oktober 12, 2011 / 20:36

  Leuk dat je een advertorial zo persoonlijk maakt
  Even op een rijtje:
  1. Vraatzucht
  2. Jaloezie
  3. Luiheid
  4. Hebzucht
  5. Lust
  6. Ijdelheid
  7. Woede
  Althans dat denk ik.

 12. oktober 12, 2011 / 21:03

  Ik vind ze echt onwijs leuk, zou ze echt graag willen winnen.

  1. Vraatzucht
  2. Jaloezie
  3. Luiheid
  4. hebzucht
  5. Lust
  6. Ijdelheid
  7. Wraak

 13. Sterre
  oktober 12, 2011 / 21:04

  Haha, wat een leuk artikel! In mijn tas ligt ook altijd alles door elkaar.
  van links naar rechts: vraatzucht, jaloezie, luiheid, hebzucht, lust, ijdelheid en wraak

 14. Marianne
  oktober 12, 2011 / 22:53

  Haha, ik herken het probleem helemaal!
  Van links naar rechts en dan weer van links naar rechts:
  1 Vraatzucht
  2 Jaloezie
  3 Luiheid
  4 Hebzucht
  5 Lust
  6 Ijdelheid
  7 Wraak

  Liefs Mar

 15. Nadia
  oktober 12, 2011 / 22:57

  Echt een hele leuk actie! Ik had al wat over deze blikjes gelezen en heb ook al eens rondgekeken in de plaatselijke drogisterijen maar ze waren helaas nog nergens te vinden, jammer! Na zelf nog wat te hebben gepuzzeld ( ik vergeet de 7 zonden nu nooit meer haha) ben ik toch op dezelfde antwoorden uitgekomen als de meeste hier.

  Van rechts naar links en van boven naar onder:
  1: Gula (gulzigheid), 2:Invidia (Jaloezie) 3: Acedia ( Luiheid) 4: Avaritia ( Hebzucht) 5: Luxuria (Lust) 6: Superbia ( ijdelheid) 7: Ira ( Woede)

 16. Elke
  oktober 13, 2011 / 10:46

  Ooh wat een leuke dingetjes! Ook handig om niet maandstond-gerelateerde dingen in te doen natuurlijk!
  1. Vraatzucht;
  2. Jaloezie;
  3. Luiheid;
  4. Hebzucht;
  5. Lust;
  6. IJdel;
  7. Woede;

 17. Simone
  oktober 13, 2011 / 15:37

  Wat een leuke schattige blikjes, ik heb ze nog niet gezien in de winkel.
  My guess:

  Vraatzucht, Jaloezie, Luiheid, Hebzucht, Lust, Ijdelheid, Woede

 18. Lindsey
  oktober 13, 2011 / 15:38

  Mijn grootste zonde is zeker vraatzucht! Ik sport 2 tot 3 keer in de week, best intensief. En op een of andere manier kan ik dan de volgende dag gewoon weer een pak koekjes opeten, waarna ik me super schuldig voel.. Het sporten is dan gewoon voor niets geweest! En dat herhaalt zich elke week weer… Zucht :)

 19. Dewi Groenendaal
  oktober 13, 2011 / 16:08

  Wauwiee die wil ik graag hebben !!

  Blikje 1: Vraatzucht
  Blikje 2: Jaloezie
  Blikje 3: Luiheid
  Blikje 4: Hebzucht
  Blikje 5: Lust
  Blikje 6: IJdelheid
  Blikje 7: Woede

  Hopelijk heb ik het goed.

  xoxoxoxox Dewi

 20. karlijn
  oktober 13, 2011 / 18:00

  Superleuke blikjes en leuk dat je ze kunt winnen zeg :)

  In de volgorde hoe je ze op de foto hebt staan (van links boven naar rechtsonder dus)
  1. Vraatzucht
  2. Jaloezie
  3. Luiheid
  4. Hebzucht
  5. Lust
  6. Ijdelheid
  7. Wraakzucht

  Ik hoop dat ik win, want ik vind ze echt te leuk!

  x Karlijn

 21. Priscilla
  oktober 13, 2011 / 18:20

  Wat een leuke actie! De blikjes zelf zien er ook heel leuk uit!

  Van linksboven naar rechtsonder:
  Blikje 1: Vraatzucht
  Blikje 2: Jaloezie
  Blikje 3: Luiheid
  Blikje 4: Hebzucht
  Blikje 5: Lust
  Blikje 6: IJdelheid
  Blikje 7: Woede

  xx Priscilla

 22. Charlotte
  oktober 13, 2011 / 21:19

  Wat een leuke blikjes!
  Ze zijn zo gaaf!
  En ik heb al zovaak gehad, dat er perongelijk een maandverbandje meekomt uit je tas :$ ‘schaam’ ‘schaam’
  De bovenste rij van links naar rechts: Vraatzucht – Jaloezie – Luiheid – Hebzucht
  De onderste rij van links naar rechts: Lust – IJdelheid – Wraak

  xx

 23. oktober 14, 2011 / 10:55

  Leuke winactie! Echter hoef ik dan niet 7 doosjes te hebben, dus ik race wel naar de supermarkt voor één doosje ;)

 24. Nikki
  oktober 14, 2011 / 16:59

  Wow, op bijna elke blog die ik volg loopt er nu een winactie voor deze hebbedingetjes :)
  Natuurlijk doe ik ook mee ^^
  1. Vraatzucht 2. Jaloezie 3. Luiheid 4.Hebzucht (bovenste rij)
  5. Lust 6. Ijdelheid 7. Wraak (onderste rij)

 25. oktober 15, 2011 / 13:29

  Ik heb de middelste van de onderste rij, vind het erg leuk en nu heb ik het gewoon in één blikje in plaats van dat het maar in mijn tas rondzwerft, erg fijn!

 26. Feline
  oktober 15, 2011 / 17:41

  Wat een vrolijke blikjes :)
  Antwoorden:
  1. Vraatzucht 2. Jaloezie 3. Luiheid 4. Hebzucht 5. Lust 6. Ijdelheid 7. Woede.

 27. Valesca
  oktober 15, 2011 / 19:25

  Ze zijn echt heel erg gaaf zeg :) Ik heb nog geen enkel blikje….ik heb in de verkeerde winkels gezocht blijkt :(

  1. Vraatzucht
  2. Jaloezie
  3. Luiheid
  4. Hebzucht
  5. Lust
  6. Ijdelheid
  7. Woede

 28. oktober 18, 2011 / 20:33

  1. Vraatzucht 2. Jaloezie 3. Luiheid 4.Hebzucht 5. Lust 6. Ijdelheid 7. Woede

  heel leuk geschreven, i like!
  weet niet zeker of het goed is hoor, maar ik hoop het! x