Binnenkort op TLC: Cougar Love

 photo afbeelding-001.jpg

Wat hebben Demi Moore, Halle Berry, Madonna en zowel Kim Catrall’s personage Samantha in Sex and the City en zijzelf met elkaar gemeen? Ze vallen op jongere mannen.

Advertorial – Jonge vrouwen die met oudere mannen gaan, we kijken er niet van op. Maar naar oudere vrouwen die met jongere mannen gaan, wordt heel anders gekeken. Cougars worden ze genoemd; wilde vrouwen die er alles aan doen om hun jongere prooi in bed te krijgen. Zelf ben ik alles behalve een cougar, maar dat heeft denk ik meer te maken met het feit dat ik pas 24 ben. Ik kan me best verstellen, dat mocht ik op mijn 60ste vrijgezel zijn, ik niet voor een oudere man zal kiezen of iemand van mijn eigen leeftijd. I like them (een beetje) older, maar ik denk dat dat over dertig jaar ook niet meer opgaat.

Patricia Paay is ongetwijfeld Nederlands bekendste cougar. De 64-jarige Patricia gaat al enige tijd met de 29-jarige Nicky, 35 jaar leeftijdsverschil? Reden genoeg voor scheve gezichten (maar geef toe, als je Patricia’s leeftijd niet zou weten, dan zou je haar ook nooit 64 geven, toch?). Patricia lijkt dan ook de aangewezen persoon om een programma te maken over cougars. Patricia gaat op onderzoek uit; Hoe ziet de wereld van een cougar er daadwerkelijk uit? Hoe is het om met een man te daten die dertig jaar jonger is? Gaat het echt alleen maar om seks, of kan er ook sprake zijn van echte liefde?

In Patricia’s nieuwe zesdelige serie Cougar Love portretteert Patricia twaalf oudere vrouwen die er niet aan moeten denken het bed te delen met een leeftijdgenoot en een veel jongere minnaar aan de haak slaan. Zo zien we de 61-jarige Charlotte; ze walgt van bierbuiken en witte onderbroeken en vaak haperende geslachtsdelen. De 55-jarige Marjoke is het hier mee eens en probeert haar 22-jarige lover James uit de Bahama’s hierheen te laten emigreren. Maar we zien ook de 60-jarige Amsterdamse barbrouw Anne, zij beleeft regelmatig een avontuurtje met haar jongere gasten in haar kroeg.

Cougar Love wil laten zien dat leeftijdsverschillen echt geen issue hoeven te zijn bij het aangaan van een relatie. Zowel oudere vrouwen als jongere mannen hebben genoeg redenen om juist niet voor een leeftijdsgenoot te kiezen. Seks en aandacht spelen vaak een belangrijke rol, maar liefde is niet uitgesloten. Patricia Paay en TLC nemen het fenomeen onder de loep en neemt jou mee in een wereld met onwaarschijnlijke romances en spannende slaapkamerverhalen.

Cougar Love is vanaf donderdag 10 oktober 22.00u te zijn bij TLC, een voorproefje zien, klik hier.

Hoe kijk jij aan tegen ‘cougars’? Kun jij je voorstellen dat je op je 60ste valt voor een jongere man?

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. oktober 1, 2013 / 12:02

  Op een of andere manier vind ik het altijd een beetje ‘vies’
  een oudere vrouw met een jongere vriend. Maar andersom dus een oudere man met een jong meisje vind ik dan weer redelijk normaal ..

 2. oktober 1, 2013 / 12:08

  Wordt denk ik niet echt een serie voor mij, ben sowieso niet zo een van van La Paay. Daarbij ben ik meer van iets ouders, zo is mijn vriend 6 jaar ouder en dat bevalt me best!

 3. Julia
  oktober 1, 2013 / 12:16

  Haha hier heb je denk ik een foutje gemaakt: “6-jarige Amsterdamse barbrouw Anne, zij beleeft regelmatig een avontuurtje met haar jongere gasten in haar kroeg.”
  Lijkt me wel een leuk programma trouwens.

 4. oktober 1, 2013 / 12:16

  Er staat een foutje in de derde alinea, er staat 6-jarige Amsterdamse barvrouw, ik neem aan dat dat niet klopt ;)

  Zelf zie ik geen problemen met cougars, mannen van 50 met een 20-jarig meisje is toch ook normaal? Waarom dan andersom niet?

 5. Martine
  oktober 1, 2013 / 12:18

  Hih, de 6-jarige barvrouw Anne die avontuurtjes beleeft met haar jongere gasten? Hoe jong zijn die dan wel niet? ;-)

 6. oktober 1, 2013 / 12:20

  Ik ben benieuwd. Vind het wel goed van Patricia dat ze zo’n programma maakt, is ze gelijk van het hele gezeik rondom haarzelf af.

 7. oktober 1, 2013 / 12:56

  Mm weet niet zeker of dit helemaal my cup of tea is. Ik vind een oudere man niet raar, zolang het binnen proporties blijft. Maar een 20 jaar oudere man of meer vind ik ietwat raar, stiekem. En andersom dus ook.

 8. oktober 1, 2013 / 13:00

  Hihi, ‘Maar we zien ook de 6-jarige Amsterdamse barbrouw Anne, zij beleeft regelmatig een avontuurtje met haar jongere gasten in haar kroeg.’ is 6 niet een beetje een hele jonge cougar? ;)

 9. oktober 1, 2013 / 13:25

  Lijkt me wel een heel interessant programma. Ik denk dat wij namelijk al heel snel ons oordeel klaar hebben staan en denken ‘bah’. xx

 10. oktober 1, 2013 / 14:47

  lijkt me wel lachen

 11. oktober 1, 2013 / 14:49

  Ben er wel benieuwd naar! Hoe ik tegen Cougars aankijk? Ik vind het altijd een beetje apart om te zien, maar ik vind dat vrouwen zelf moeten beslissen of ze een jongere man willen. En als ze zich daar goed bij voelen waarom niet?

 12. Anne
  oktober 1, 2013 / 15:00

  Ik vind het altijd maar een beetje raar, maar ik ben wel heel benieuwd naar het programma!

 13. oktober 1, 2013 / 15:33

  Ik vind het ook raar als een vrouw de oudere is in het koppel. Ik kan me het ook niet zo opvallen, maar waarschijnlijk moeten we allemaal nog wennen aan dit idee. Ben ook benieuwd naar het programma, wel een leuk initiatief!

  liefs Mireille

 14. oktober 1, 2013 / 15:53

  Ik zou haar inderdaad geen 64 jaar geven! Maar dat komt dan vooral omdat ze nog zo actief is (al ben ik niet echt op de hoogte van haar bezigheden, maar ik weet natuurlijk wel dat ze niet achter de geraniums zit). De afleveringen lijken me ook wel leuk, altijd interessant om naar de beweegredenen van mensen te kijken.

 15. oktober 1, 2013 / 16:24

  Ik ga denk ik wel een aflevering kijken..ben dan toch wel nieuwsgierig eigenlijk :)

  Ik later als 60-jarige evt. een cougar? Nahh…denk het niet. Ik hoop dan toch nog steeds met mijn huidige lief samen te zijn…hij is wel 3 maanden jonger…Telt dat ook! haha

  groetjes Corine
  http://www.spontaanspreken.nl

 16. oktober 1, 2013 / 18:20

  Zag het voorbij komen op de reclame, ben hier wel echt benieuwd naar! :D

 17. Linda
  oktober 1, 2013 / 19:36

  Buh, niet echt een programma voor mij denk ik…
  Ik heb sowieso niets met Patricia Paay en ik vind het idee ook altijd een beetje vies ofzo.. Ik vind trouwens andersom ook niet echt een fijn idee, een man met een vriendin van 35 jaar jonger…
  Ik heb zelf een vriend van 8 jaar ouder (een beetje ouder is oké zoals je zegt, vind ik ook wel leuk) en da’s wel genoeg… (:

 18. oktober 2, 2013 / 09:28

  Ben toch altijd wel benieuwd bij welk leeftijdsverschil je een cougar bent…
  (vooral omdat mijn vriend 7 jaar jonger is :’))

 19. oktober 4, 2013 / 17:14

  Ik ga zeker eens kijken!