8 DAYS OF CHRISTMAS: #7 Sal Y Limon Bracelet

Photobucket

Merry Christmas everyone!

Vandaag onder mijn kerstboom voor één van jullie? Een prachtige armband van mijn favoriete armbandenmerk Sal Y Limon. Wil jij die winnen? Ga dan snel naar mijn Facebookpagina, like de pagina (als je dat nog niet doet) en like de foto van het cadeautje onder mijn boom. Share=love, maar niet verplicht. Morgenochtend kies ik uit alle likes een winnaar, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht via Facebook Messages (dus houdt je inbox, en vooral ook het tabblad “Other” goed in de gaten!).

Er zijn nog steeds winnaars die het tabblad overige (of other) bij berichten (messages) niet gevonden/gecontroleerd hebben, er liggen dus nog steeds prijzen op winnaars te wachten!!!

Ik hou van de armbanden van Sal Y Limon, maar dat zal vast niemand ontgaan zijn. Er zijn niet veel dagen waarop ik naar buiten ga zonder een enkele armband van Sal Y Limon. De armbanden zijn met de hand beschilderd en er zit een laagje echt goud of zilver over de armbanden heen. Voor een redelijke prijs, heb je niet alleen een mooie, maar een kwalitatief ook goede armband! I love it! Ik heb zelf de armband met de salamander in het legergroen en ben er heel erg blij mee!

Wil jij de armband winnen? Je weet wat je toen staat Like mijn Facebook pagina en Like de foto van de armband en wie weet vind jij morgen een berichtje in je Facebook inbox!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. december 25, 2012 / 09:44

  Wauw, wat een super gave armband! Fijne kerst!

 2. december 25, 2012 / 09:45

  Ik doe mee! Echt gaaf! Fijne kerstdagen lieve AnneMerel

 3. Merel
  december 25, 2012 / 10:13

  Deze armband is prachtig, ik doe heel graag mee :)

 4. december 25, 2012 / 10:53

  Echt leuk, fijne feestdagen!

 5. december 25, 2012 / 11:39

  Wauw wat prachtig! Ik zag heb vanmorgen voorbij komen op Facebook, wist niet hoe snel ik moest liken

 6. december 25, 2012 / 12:02

  Likee! Merry christmas. X

 7. december 25, 2012 / 12:15

  Hele mooie armbanden!!

 8. Manon
  december 25, 2012 / 12:43

  Wauw! Wordt er echt hebberig van. Fijne kerst toegewenst!

 9. december 25, 2012 / 13:42

  Wauw wat een prachtig cadeau, zo lief dat je al die cadeaus weggeeft!

 10. december 25, 2012 / 14:11

  Wauw, wat een cadeau geef je daar weg. Ik vind ze zo gaaf. (Als de Bijenkorf en mijn rekening iets meer op een lijn lagen had ik ‘m vast al gekocht, haha).

 11. Lieke
  december 25, 2012 / 14:18

  Wauwie <3 I like!

 12. december 25, 2012 / 23:36

  Ik heb meegedaan, en door je stukje over het “overigen” tabblad besloot ik er maar eens te kijken, ik wist namelijk niet eens dat dat bestond.

  Staat daar ineens een berichtje van een onbekende buitenlandse man, met en soort liefdesverklaring. Hahaha, ik durf daar straks nooit meer te kijken!