8 DAYS OF CHRISTMAS: #3 Shopaholics I Met & Liked

Photobucket

Vandaag mag ik niet één, maar twee cadeautjes weggeven! En wat voor cadeautje! Onder mijn kerstboom ligt een notebook van Archie Grand “Shopaholics I Met & Liked”. Wat je daarvoor moet doen? Snel naar mijn Facebookpagina, de pagina liken (als je dat nog niet doet) en de foto van het cadeautje onder mijn boom liken.  Morgenochtend kies ik uit alle likes twee winnaars, de winnaars ontvangen persoonlijk bericht via Facebook Messages (dus houdt je inbox, en vooral ook het tabblad “Other” goed in de gaten!).


Over de notebooks van Archie Grand heb ik al eerder geschreven, ik ben groot fan van de simpele notebooks in de mooie kleurtjes met dat ene zinnetje op de voorkant. Het ideale cadeau om te kopen en om te krijgen natuurlijk! De notebooks zijn beschikbaar gesteld door de webshop A Day With Kate waar ik ook al eerder iets over geschreven heb. Naast de fantastische notebooks vind je er ook de leukste rietjes, prachtige tassen van Cambridge Satchels en heel erg veel meer! Als ik op zoek ben naar een origineel cadeau, kijk ik altijd even in de webshop.

Wil jij één van de notebooks winnen? Je weet wat je toen staat Like mijn Facebook pagina en Like de foto van de agenda en wie weet vind jij morgen een berichtje in je Facebook inbox!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. Fleur
  december 21, 2012 / 09:28

  Ahhhh dit boekje wil ik al zo lang!

 2. Marjon
  december 21, 2012 / 09:32

  Super!!! Kom helemaal in de feeststemming door al deze leuke kadootjes

 3. december 21, 2012 / 10:00

  Ooh dit is echt iets voor mij!! Ik hou van opschrijfboekjes en lijstjes en dingen afstrepen en al mijn ideeën opschrijven. Ik ga je foto gauw liken!

 4. december 21, 2012 / 10:04

  Wat een super leuk boekje! Een vriendin van mij heeft de travel versie gehad voor kerst. :)

 5. december 21, 2012 / 10:05

  Ahh ik houd van notebooks! Vorige keer stond ik al te kwijlen bij je blogpost over deze notebooks; ik heb de foto geliked!

 6. december 21, 2012 / 11:19

  I like (:

 7. december 21, 2012 / 11:43

  Waaaauw, deze is zo gaaf! Ik vind de versie; Husbands I had and likes’ ook heel cool haha

 8. Iris
  december 21, 2012 / 11:55

  Gaaf boekje en super dat je weer deze actie hebt kunnen regelen! :)

 9. Liesbeth Bruyneel
  december 21, 2012 / 15:16

  Heel mooi boekje! De likes > Check! ;)

 10. december 21, 2012 / 17:11

  jaaaaaa leuk!

 11. december 21, 2012 / 19:12

  wat een leuk kleurtje heeft het boekje, en een leuke tekst aan de voorkant. Ik keek even op je blog waar je eerder over deze notitie boekjes had verteld, want mij kwamen ze niet bekend voor. Ik zag dat de inhoud van het boekjes er ook echt leuk en verzorgd uitzagen, echt van die stukjes die je moet invullen in plaat van op een leeg blaadje iets te noteren in een ‘normaal’ notitieboekje.
  Ik ging even googelen op dit boekje, om tekijken of dit boekje ook zo’n inhoud had als die boekjes die ik las met de inhoud van joun blog. Ik kon niet zien dat deze boekjes ook deze inhoud hadden..
  Maar vooralsnog, ik vind het een super leuk boekje. Wat ik zou doen als ik dit boekje win is het gebruiken voor de uitgave’s die ik maandelijks heb aan spullen om bij te houden wat erin en eruit gaat. Want ik wil volgendjaar aan mijn rijbewijs beginnen, dus ik wil zoveel mogelijk besparen en als je dat in zo’n boekje bijhoud maak ik een mooi overzichtje! Dus wie weet word het dit boekje…. !
  Liefs, Cornelia

 12. december 21, 2012 / 20:11

  Die notitieboekjes van Archie Grand vind ik zo prachtig!