LOVE & SHARE: #21

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? De beste manier om gemotiveerd te blijven om hard te lopen? Plezier hebben tijdens het lopen! Runner’s World vertelt je hoe je dat doet.

? Nog eentje van Runner’s World, waarom traplopen goed is voor hardlopers!

? Veel last van stress? The Huffington Post laat je zien wat stress met je lichaam doet. And it ain’t pretty!

? De meest iconische muziektijdschrift-covers van de afgelopen 80 jaar (via Monique van Loon)

? Acht oefeningen voor een betere balans.

? Heb jij ook 1001 wachtwoorden voor al je online accounts en ben je ze altijd kwijt? Lees dit, het is waarschijnlijk erg herkenbaar.

? Ook zo verdrietig dat de laatste aflevering van Suits seizoen drie is uitgezonden? Kun je ook niet wachten op het vierde seizoen? En kun je wel wat spoilers gebruiken? Lees dit interview met de creator van Suits over hoe het nu verder gaat!

? Quiz: in welk district van The Hunger Games behoor jij?! Ik behoor in district 11, waarschijnlijk heeft dat vooral met eten te maken.

? Quiz: welke film-BFF’s zijn jij en je vriendin? Mijn BFF’s en ik zijn Annie Walker en Lillian Donovan van Bridesmaids.

? De beste celebrity BFF’s ever!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. april 19, 2014 / 17:13

  Leuke artikelen weer Annemerel! :) Vind vooral het artikel over de wachtwoorden erg grappig haha, ik was het zo zat! Gebruik nu 1Password waarin ik al mijn wachtwoorden bewaar, dat programma kan ook wachtwoorden voor je genereren, super handig! Kost wel wat centjes, maar dan hoef je je niet meer druk te maken om je wachtwoorden! :)

 2. april 19, 2014 / 17:31

  Haha, toevallig heb ik die Hunger Games quiz daarstraks gemaakt, ik zit in District 7 :) Mijn BFF’s en ik zijn Harry Burns and Sally Albright van “When Harry Met Sally”.

 3. Ilse
  april 19, 2014 / 17:51

  Die quizen blijven geweldig! <3

 4. april 19, 2014 / 18:14

  Leuk! Ik heb vorige week de luiheid quiz gedaan, echt grappig!

 5. Mandy
  april 19, 2014 / 18:36

  District 12 :) blijft leuk die quizzen :)

 6. april 19, 2014 / 18:55

  Leuke artikelen, ik ga eens goed zitten voor de artikleen van RunnersWorld. Thanks for sharing!

 7. april 19, 2014 / 20:24

  Leuk! Die quizen, altijd grappig om te zien wat eruit komt…

 8. april 19, 2014 / 21:23

  Haha, dat artikel over die wachtwoorden, heerlijk :D Ik had ze ooit eens in een bestandje gezet, daar mijn ‘main’ wachtwoord opgezet en toen was ik die ook vergeten. Of nouja, ik weet zeker dat het de goede was, maar volgens mij is het bij het overzetten naar mijn nieuwe computer fout gegaan, haha. Snugger!

 9. april 19, 2014 / 22:34

  Wat een leuke links weer, lekker wat leesvoer voor het weekend. Ik vergeet nooit mijn wachtwoorden, maar wél mijn inlognamen – en dat is vaak dubbel zo irritant omdat je die niet op kunt vragen.

  Ik ben echt fan van die ontzettend foute vintage muziektijdschriftcovers. Sommige doen gewoon pijn aan je ogen haha!

 10. april 20, 2014 / 10:38

  Mijn lievelings post!