❤: 9/2

Ik heb een mooi leven. Ik herhaal: een mooi leven.

❤ Eindelijk kunnen zeggen dat ik de halve marathon in New York ga lopen op 18 maart ❤ Überhaupt die halve marathon in New York mogen lopen ❤ Naar New York ❤ De dalende dollarkoers, dollar staat nu al zo’n 10 cent lager dan in november, in mijn hoofd vertaalt zich dit als ‘10% korting op alles’ ❤ Dat ik straks in New York weer een mooie Lululemon legging kan kopen, die ook nog eens relatief ‘goedkoop’ is. Zoals deze. ❤ Een weekendje Brussel (as we speak) ❤ Een opgeruimd huis ❤ Dat de zon deze week scheen en het – ondanks de kou – een klein beetje voorjaar leek te worden ❤ Het gevoel dat het aanstaande voorjaar mij geeft, alles voelt (letterlijk en figuurlijk) lichter ❤ De vogeltjes die zelfs door mijn muziek heen fluiten als ik achter mijn MacBook zit of wanneer ik aan het hardlopen ben ❤ Mijn eigen Oostenrijk-vlogs van vorige week, ik kijk niet vaak vlogs terug, maar dit soort reisvlogs geven me altijd zo’n goed gevoel ❤ Dat het weekend Valencia doorgaat! Zoveel zin in! Wie heeft zich ingeschreven? ❤ Dat ik op wintersport dit keer geen migraine had, in tegenstelling tot afgelopen wintersportvakanties, thanks Roos voor het lenen van je helm en thanks weergoden voor de goede temperatuur en zon ❤ De babyvideo van Kylie Jenner, ik dacht dat ik klaar was met de Kardashians en hun gevolg (kijk al een paar seizoenen niet meer naar de show en volg alleen Kendall nog op Instagram), maar ik moet eerlijk toegeven dat die video wel enige emotie opriep ❤ Nog een maand tot de CPC, mijn favoriete Nederlandse hardloopwedstrijd van het jaar, niet alleen omdat hij in mijn ‘achtertuin’ gelopen wordt, maar ook omdat er zoveel bekende aan mee doen. Van mijn bloedeigen familie tot hardloopvrienden en van oud middelbare school klasgenoten tot het grootste gedeelte van de Annemerel & Friends Run NYC 2017 groep ❤ Dat mijn haar de laatste tijd relatief vaak zit zoals ik wil ❤ Dat ik *klopt af* nog niet door een griep of verkoudheid geveld ben geweest dit seizoen ❤ Mijn ontbijt van wraps met avocado en roerei, het wordt nog steeds niet minder lekker ❤ Homemade paddenstoelenrisotto, het enige recept dat ik zelfs met mijn ogen dicht nog zou kunnen maken (op het snijden van de ui en knoflook na dan) ❤ Dat ik na een maand zonder alcohol oprecht veel minder behoefte heb aan wijn, ik hoop dat deze koers zich voort zet ❤ Als mijn zusje lekker (met de nadruk op ‘lekker’) heeft hardgelopen, geloof me ze is een ander mens ❤ Dat het nog maar 39 dagen duurt totdat het lente (20 maart) is en dat ik de eerste lentedag van 2018 spendeer in New York ❤ Dat ik in november weer naar New York ga, gelukkig, want hoevaak ik in deze blog New York genoemd heb is inmiddels niet meer op een hand te tellen ❤ Dat ik dus weer met een groep naar New York vertrek om daar de marathon te lopen in november op 4 november ❤ Final Cut Pro, hoe heb ik ooit een jaar lang iedere dag met iMovie video’s kunnen ‘monteren’ ❤ Dat mijn teennagel van rechter grote teen volgens mij berekeningen voor de zomer weer een gerespecteerde lengte heeft ❤ Friends op Netflix ❤ Friends in real life ❤ Mijn ouders waar het eten toch echt altijd het allerbeste smaakt en die slechts een autorit van 8 minuten van mij verwijderd zijn ❤ ❤ ❤

Wat maakte jou afgelopen week gelukkig? Krijgen jullie ook kriebels in je buik van het voorjaar?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. februari 9, 2018 / 12:26

  Ik vind deze lijstjes altijd zo fijn om te lezen!

 2. februari 9, 2018 / 13:38

  Ik maakte pas ook zo’n lijstje en bedacht me toen dat ik dat eigenlijk door zou moeten zetten. Zo’n fijne manier om naar je leven te kijken!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 9, 2018 / 14:43

   Jaaa he, deze blogs werken voor mij echt bijna therapeutisch.

 3. Marianne Elshof
  februari 9, 2018 / 13:42

  Ik ben waarschijnlijk het weekend van 18 maart in NY vanaf vrijdag (St Patrick’s Day op zaterdag) dus hoop je te kunnen aanmoedigen en misschien wel ontmoeten!

 4. Cindy
  februari 9, 2018 / 15:34

  Ik hou er ook zo van om leuke dingen in het vooruitzicht te hebben, wellicht ook maar wat vaker noteren in een lijstje, dan wordt je je net even wat bewuster op een of andere manier.
  Over precies een maand vlieg ik naar Florida, dus dat is het voornaamste wat nu in mijn hoofd zit.
  Op 20 maart kom ik dan terug, en yay dan is het lente. En hopelijk ook lenteweer haha. En anders duurt het dan niet zo lang meer. Gaan we lekker richting voorjaar en zomer, oh kan niet wachten!
  En eind vd zomer ga ik lekker een weekje naar Torremolinos, dat stadje is op zich niet zo leuk, maar oh wat een fijne uitvalsbasis om van daaruit lekker naar Malaga en allemaal andere leuke plaatjes te gaan, en lekker van het strand te genieten. Hotel pal aan het strand, zalig!
  Nu nog even de kou uitzitten ;-)

 5. Brenda
  februari 9, 2018 / 20:06

  Haha die teennagel…. hier precies hetzelfde overblijfsel van m’n najaarsmarathon!

 6. Ilse
  februari 9, 2018 / 20:07

  Heerlijk lijstje! Ik word altijd vrolijks van deze blogs.

 7. Fred
  februari 10, 2018 / 00:10

  Waar ik vrolijk van word? Ik ging afgelopen woensdag voor de 2e keer “in mijn carrière” hardlopen en kwam bij toeval “in mijn achtertuin” door een prachtig natuurgebied, waarvan ik niet wist dat ‘t bestond. Rietkragen, ijs op de sloten. Zo mooi!! Hoe fijn kan hardlopen dan zijn!! Heb meteen een foto aan de hardloophaters in mijn omgeving geappt ;-)

 8. Kim
  februari 10, 2018 / 18:58

  Bekende>bekenden