?: 8/1

 photo ScreenShot2014-07-31at000927.png

? Rijstwafels met avocado en zalm ? Slapen in het nieuwe huis van mijn ouders in de kamer van mijn zusje en mij (lees: mijn zusjes kamer waar zo’n groot bed in is gezet dat ik er ook prima bij kan liggen) ? Mijn Rebel muts ? Bijna een nieuwe auto.. ik zit nu twee weken zonder en dat is eigenlijk hartstikke goed, want hierdoor waardeer ik die auto straks NOG meer! ? The Veronica’s – If You Love Someone ? Hernieuwde liefde voor Hart of Dixie ? Kusmi BB Detox Tea ? Dansen met ramen en deuren gesloten ? Al drie weken geen oreo’s op en nog steeds geen cravings ? De pan erwtensoep waar ik al bijna een week iedere dag van eet ? Nieuwe notitieboekjes voor 2015 en heel goed bezig zijn met administratie en lijstjes ? Twee dagen voor mijn deadline klaar zijn voor Metro ? 10 minuten voor mijn wekker wakker worden en ook wakker zijn ? Lezen op mijn iPad Mini in bed ? Groene smoothies met spinazie ? Het verse sinaasappelsap dat je kunt persen bij de supermarkt (de enige reden waarom ik boodschappen doen enigszins leuk vind, als beloning mag ik van mezelf een flesje sinaasappelsap persen en opdrinken!) ? De verse basilicum in mijn keuken die vrijwel iedere smoothie en gerecht lekkerder maakt, ik blijf hem iedere dag water geven in de hoop dat hij heel lang blijft leven, op dit moment staat de teller op negen dagen ? MAC lipstick in de kleur taupe ? De krullen die mijn zusje in mijn haar maakt ? Mijn Mojito geurkaars die ik zelfs als hij niet aanstaat vanuit mijn bed ruik ? Mijn Cortina fiets die me – zeker nu ik geen auto voor de deur heb staan – overal naartoe brengt ? Nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars en Glee deze week ? Zo goed als zeker volgende week een paar dagen naar Oostenrijk ? Uitbetaalde facturen ? Werken met Carlissa op woensdag ? Francien die bijna terugkomt uit Kaapstad (wanneer en waar is het feestje?) ? Eetdates, eten moet je toch, dus geen tijd om af te spreken is onzin! ? Nike Epic Run tights, het liefst de hele dag ? Essie – Wicked ? Mijn zusje ? ? ? ? ? ? ? ?

Liefs,
Annemerel

Delen:

37 Reacties

 1. Lisa
  januari 8, 2015 / 12:03

  Wat fijn om jouw positieve lijstjes te lezen! Word er altijd vrolijk van :)

 2. januari 8, 2015 / 12:12

  Groene smoothie met spinazie lijkt mij een prima idee nu ik het lees, heb nog een zak spinazie in de koelkast! Nieuwe notitieboekjes zijn fijn, ik werk er nu ook mee en eindelijk kan ik voor het eerst in mijn leven zeggen dat ik goed bezig ben met plannen en ideeën opschrijven. Haha.

 3. januari 8, 2015 / 12:16

  Liefde voor nieuwe schone verse notitieboekjes! Zo fijn!

 4. januari 8, 2015 / 12:18

  Mijn liefde voor rijstwafels en avocado is momenteel ook weer sky high. Met kalkoen filet is het trouwens ook erg lekker ;)

 5. januari 8, 2015 / 12:23

  Notitie boekjes, zo fijn! <3 en smoothies met spinazie is natuurlijk altijd goed!

 6. januari 8, 2015 / 12:35

  haha ja verse sinasappelsap persen doe ik altijd, zo lekker! En hmm avocado dat eet ik de laatste tijd ook meer. Leuk lijstje!

 7. januari 8, 2015 / 12:36

  Zo veel fijne dingen! Groene smoothies met spinazie zijn ook mijn favoriet :)

 8. januari 8, 2015 / 12:38

  Wat een vrolijke positeve post! Tip voor de basilicum plant. Van onder water geven werkt vaak heel goed! xx

 9. januari 8, 2015 / 12:39

  Mijn liefde voor rijstwafels is opeens echt gigantisch hoog. Eet ze met avocado (met en zonder zalm) met makreel, houmous… Alles is lekker :D.

 10. januari 8, 2015 / 12:40

  Wat super lief dat je je zusje er zo tussenzet. Er gaat natuurlijk helemaal niets tussen zusterliefde – ik heb ook twee toppers! – <33

 11. januari 8, 2015 / 12:43

  ? jouw lijstjes. En naar Oostenrijk binnenkort? Heerlijk. Ik ga binnenkort ook een ski-weekend naar Oostenrijk. Kan niet wachten!

 12. januari 8, 2015 / 13:03

  Heerlijk lijstje, ik word er blij van!

 13. januari 8, 2015 / 13:37

  Heerlijk! En rijstwafels met avocado en zalm: heel veel liefde. Net als voor de wekker wakker zijn. Toch wel even twee grote geluksmomenten op een dag.

 14. Karlijn
  januari 8, 2015 / 13:42

  Ik vind jou zo’n heerlijk positief persoon!!! <3 Je blog maakt me altijd blij!

 15. januari 8, 2015 / 13:50

  Zo lief, die liefde voor je zusje!

 16. januari 8, 2015 / 14:13

  Oeh zo benieuwd naar je nieuwe auto! Ik hou van auto’s vandaar mijn interesse ;-)

  Leuk lijstje, klinkt heerlijk lezen op een iPad mini, 10 minuten voor de wekker echt wakker zijn, eetdates, drie weken moeiteloos afkicken van Oreo’s…

  De eerste drie is hier onmogelijk met twee kinderen ;-) afkicken van Oreo’s zou kunnen…

 17. Marieke
  januari 8, 2015 / 14:43

  Kusmi BB Detox Tea…. die wil ik na al jouw positieve blogjes hierover nu ook wel eens proberen! Waar kan ik ‘m krijgen?

 18. januari 8, 2015 / 14:52

  Wauuww mooi lijstje hoor! Klinkt heel goed en al helemaal een paar dagen Oostenrijk volgende week! Enjoy!

 19. januari 8, 2015 / 15:04

  Nieuwe notitieboekjes, love it! Een paar dagen naar Oostenrijk, ik ben jaloers! Lief, de liefde voor je zusje. Positieve post, fijn!

 20. januari 8, 2015 / 15:08

  zo leuk die liefde voor je zusje! Nu wil ik mijn zusje ook weer zien haha :) En vanavond heb ik ook weer verse erwtensoep, gisteren gemaakt dus heerlijk makkelijk (en lekker!) vanavond :D

 21. Denise
  januari 8, 2015 / 15:39

  Ik vind het echt heel fijn voor je dat je zo’n leuk leven hebt, maar je post op een dag van vandaag ook een beetje cru. Dat je basilicumplant het zo goed doet staat nogal in schril contrast met een wereld die helemaal ondersteboven is op dit moment. Menselijke basiswaarden, en vooral ook jouw waarde als journalist om vrij te zijn te zeggen wat je wilt, liggen onder vuur. Ik weet dat het leven door gaat en dat jij een gezellige blog hebt, maar je had er misschien wel iets over kunnen zeggen. Er zijn soms belangrijker dingen dan je eigen leventje.

  • Sarah
   januari 8, 2015 / 20:45

   Dankje Denise, ik dacht hetzelfde, zonder bot over te willen komen. Ik weet, Annemerel, dat je vooruit schrijft, en misschien stond deze post al online voordat je het nieuws gehoord had. En jou kennende, bereid je intussen ook wel al een post voor dat erover zal gaan. Je komt op mij niet per se over als een meisje dat alleen aan haar “fijne leventje” denkt, maar het is wel een beetje wrang. Misschien een update aan toevoegen?

  • Jorinde
   januari 8, 2015 / 21:46

   En de rest van het jaar en vorig jaar dan? Duizenden mensen zijn al gestorven in een oorlog in bijvoorbeeld Syrië? Mag ze dan ook geen positieve dingen schrijven?

  • Eva
   januari 8, 2015 / 23:56

   Pff, wat een onzin. De halve wereld geeft zijn mening er al over. Als je er iets over wil lezen, google dan elke willekeurige nieuwssite of ga naar facebook. Natuurlijk is het erg wat er is gebeurd, maar je kunt het haar toch niet kwalijk nemen dat ze er niet over schrijft. Ze heeft ook de vrijheid om er niets over te schrijven. En inderdaad, al die ellende in Syrië en vandaag heeft Boko Haram ook weer 100 mensen afgeslacht. Hoor je ook niemand over.

 22. Jacquelien
  januari 8, 2015 / 15:42

  Heerlijk lijstje maar let wel, je vergeet er één…
  ? Annemerel :)

 23. januari 8, 2015 / 15:54

  Oh dat vers geperste sinaasappelsap in de Jumbo ruikt zo lekker als je er langs loopt! En dat nummer van The Veronica’s is super tof!

 24. januari 8, 2015 / 16:38

  Echt een leuk lijstje!

 25. januari 8, 2015 / 17:26

  Heerlijke lijst! Ik word ook heel blij van m’n iPad mini, al moet ik hem nu wel echt even afstoffen haha.

 26. januari 8, 2015 / 17:32

  zo’n fijn lijstje !

 27. Elvira
  januari 8, 2015 / 18:52

  Omg niet slim dit, ik ging je blog nog even lezen voor ik aan huiswerk zou beginnen, en nu word ik weer aan PLL winter premiere herinnerd, dus nu heb ik een nogal… dilemma :’) huiswerk of PLL kijken!

 28. Ilse
  januari 8, 2015 / 19:54

  Wat leuk om te lezen dat je een sterke band hebt met je zusje! :)
  En die lijstjes van jou zijn altijd zo leuk!

 29. Desiree
  januari 8, 2015 / 20:10

  love the list!

 30. januari 8, 2015 / 22:22

  Ik geniet ook heerlijk van groene smoothies met spinazie nu na de feestdagen. Voel me na een weekje alweer een heel stuk beter. Ik ben ook zo dol op verse basilicum plantjes, maar ik krijg het voor elkaar om platen teveel water te geven zodat ze alsnog dood gaan…

 31. januari 8, 2015 / 22:38

  Wat een leuk lijstje! Na het zien van Taupe bij jou heb ik hem ook gekocht and oh gosh, i’m in love. Wat een geweldige lipstick is dat!

 32. januari 9, 2015 / 14:27

  Wat een leuk lijstje. Lief dat je je zusje er ook bij hebt staan :) en wow, al zo lang geen oreo’s!!!

 33. Suuz
  januari 10, 2015 / 20:52

  fantastisch lijstje! vooral die eerste!!!!!!!!!