?: 6/12

 photo IMG_6917.jpg

Geluk zit in de kleine dingen… Bewust stilstaan bij al deze kleine dingen maakt gelukkig.

? De Dark Rum geurkaars van Malin + Goetz ? Het nieuwe album van Coldplay, heel veel hartjes voor het nieuwe album van Coldplay ? En het debuutalbum van Troye Sivan, ook heel veel liefde voor dat album ? Sinterklaas vieren met mijn familie ? Sowieso zijn met mijn familie ? Mijn mini cactusjes die ik door mijn hele huis, OK mijn studio van 35 vierkante meter, heb staan ? Erwtensoep ? Linzensoep ? Pompoensoep ? Soep soep soep ? Nutella, even was ik je uit het oog verloren, maar mijn liefde is weer opgebloeid. En hoe… nu nog even kijken hoe ik eerder kan stoppen met eten.. voordat ik straks problemen met mijn spijkerbroeken ga krijgen ? Dat nieuwe afleveringen van Nashville gewoon iedere week op Netflix geplaatst worden ? Mijn boek dat over 65 dagen in de winkel ligt, OMG! ? Paris, je t’aime! ? Justin Bieber, geen schaamte meer ? Mijn nieuwe Nike outfit uit de flash collectie waarmee ik in het donker prima zichtbaar ben. De schoenen, de legging en sinds deze week ook de bodywarmer. Wat ik zou fijn vind aan die bodywarmer ten opzichte van het jasje? Ik heb het super snel warm met hardlopen en een jasje vind ik dan vaak ook te warm, deze bodywarmer houd je warm op de plekken waar je warm wil blijven, maar zorgt niet voor extra gewicht en is ook niet zo warm als een jasje ? Dat mijn studio de afgelopen weken gewoon echt goed was opgeruimd waardoor het gezellig is om thuis te komen en te zijn ? De Chardonnay van Coppola uit de Diamond Collectie. Gaat dat proeven ? In januari naar Noorwegen voor een paar dagen wintersport! Ik heb nog nooit in Noorwegen geskied, ik ben HEEL benieuwd ? Mijn shirtjes van Norgaard Paa Stroget ? Martin Garrix, mijn held tijdens het hardlopen ? Maar ook Sia met One Million Bullets, mijn heldin, gewoon op het moment dat ik haar nodig heb ? Koperkleurige en marmeren accessoires voor in huis ? Dat ik mijn Acne rokje nooit verkocht heb, hij stond in de Shop My Closet maar niemand wilde hem hebben en daar ben ik NU zo blij om. Ik paste hem vorig jaar niet meer, maar nu wel en ik draag hem iedere week wel een paar keer ? Mijn nieuwe huispak van Jogha (omdat rokjes afgewisseld moeten worden met relaxte joggingpakken ? Mijn nieuwe Céline zonnebril en het feit dat het zowel donderdag in Parijs als vrijdag in Nederland zonnige was, zodat ik hem meteen kon dragen ? Mijn boek in opgemaakte vorm zien, alle snapshots moeten er nog tussen geplaatst worden en het is nog lang niet klaar, maar het ziet er nu al wel echt uit ? Net-naar-de-kapper-geweest-haar ? December en alle gezelligheid met familie die daar bij hoort ? ? ? ? ?

Welke (kleine) dingen maken jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Heleen
  december 6, 2015 / 17:10

  Ohh skieen in Noorwegen! Daar woon ik! :D naar welk gebied ga je?

 2. december 6, 2015 / 17:47

  Mooi lijstje weer! <3

 3. Ilse
  december 6, 2015 / 18:21

  ???

 4. december 6, 2015 / 18:57

  De cd van Coldplay en dat ik kaartjes heb voor het concert! :)

 5. Maaike
  december 6, 2015 / 19:00

  Noorwegen is heel leuk om te skiën! Ik ga elk jaar. Waar ga je heen?:)

 6. december 6, 2015 / 20:06

  Het nieuwe album van Coldplay is inderdaad weer top!!

 7. december 6, 2015 / 20:36

  Heel leuk lijstje weer, hou er van!

 8. december 6, 2015 / 23:03

  Heerlijke lijst! Ik hou heel erg van het moment dat ik het knopje van het Nespresso apparaat indruk en die geur van koffie een blije prikkel naar mijn hersenen versturen <3 <3

 9. december 7, 2015 / 01:52

  Super leuk lijstje. Dingen die mij nu blij maken? De cd’s van Adele en Justin Bieber, het boek Emmy & Olivier, mijn familie, gourmetten met mijn familie. En nog een hele hoop andere dingen.

 10. december 7, 2015 / 09:07

  Super goed om bij stil te staan, en heel leuk om te lezen!

 11. december 7, 2015 / 16:50

  Heeerlijk. Die foto van Parijs ook <3 En je nieuwe zonnebril is heel mooi! Ik zag 'm al op Snapchat of Instagram. Ik kwam er vanmorgen achter dat ik het nieuwe album van Demi Lovato ook nog nooit gehoord had, maar dan switch ik zo toch even naar Coldplay. Ik heb vanmorgen 25 van Adele cadeau gegeven aan een vriend dus als het goed is kan ik die binnenkort ook luisteren, en dat nieuwe album van Sia… Daar kijk ik vooral ook héél erg naar uit.