❤: 3/11

Annemerel New York Central Park

Heel veel ❤❤❤ vanuit New York!

❤ New York City ❤ Mijn Garmin Fenix 5s die niet alleen iedere stap die ik zet meet en iedere slag die mijn hart maakt waarneemt, maar ook nog eens heel erg mooi is ❤ Mario Badescu Drying Lotion ❤ Bruiswater met een vleugje framboos ❤ Home made mais wraps met scrambled eggs en avocado als ontbijt ❤ Alle lieve reacties op mijn boek ❤ Een reservering bij het zuurstokroze nieuwe MaMa Kelly restaurant in Amsterdam in mijn agenda samen met Laura (niet Brijde) ❤ In november (hopelijk) de zon opzoeken bij Laura (wel Brijde) in Malaga ❤ De gedachte aan alle lekkere dingen die ik de komende dagen in New York ga eten en drinken ❤ Riverdale ❤ Dynasty ❤ Dat uurtje extra met wintertijd ❤ Deze video met James Corden en Anna Wintour, ook al moest ik een paar keer wegkijken omdat ik het té smerig vond ❤ Fietsen, waarom heb ik tien jaar amper gefietst? ❤ Mensen die me fancy geurkaarsen geven, want die maken me zielsgelukkig en ik vind het zelf vaak lastig om zomaar even dat geld uit te geven voor een kaars ❤ Poké bowls van Ohana in Den Haag ❤ Over twee maanden op wintersport ❤ Selena Gomez & Marshmellow – Wolves ❤ Volgende week het nieuwe album van Taylor Swift ❤ Martin Garrix + Matisse & Sadko – Forever ❤ Mijn familie die zo trots is op mijn boek dat ze het aan iedereen laten zien. Mijn vader die het boek aan iedereen op zijn werk laat zien, mijn oma die mijn boek meeneemt naar het ziekenhuis, mijn broertje die foto’s maakt als hij mijn boek in een boekenwinkel ziet liggen ❤ De dag beginnen met een kop koffie ❤ After Eight ❤ Als ik ’s ochtends wakker word en in de spiegel niet als eerste meteen een nieuwe puist zie ❤ Mijn nieuwe leren jasje van Goosecraft ❤ Mijn joggingbroek van Maison Scotch ❤ Kygo – Kids in Love ❤ Het gevoel hebben de baas te zijn over mijn mailbox, in plaats van continu het gevoel te hebben dat je aan het verdrinken bent omdat je een paar dagen de kantjes er van af liep ❤ Het nieuwe seizoen van Stranger Things ❤ Mijn zusje ❤ Samen met mijn moeder in New York zijn ❤ En natuurlijk met #TeamAnnemerelRunsNYC2017, wie had zes jaar geleden – toen ik voor het eerst droomde over de New York Marathon – kunnen bedenken dat ik er in 2017 met een groep Annemerel.com-lezeressen zou zijn?! Ik niet in ieder geval ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat is voor jou een hartje waard? Noem minstens vijf dingen. Ik weet dat je het kunt!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. november 3, 2017 / 12:22

  Hardlopen op Lanzarote (en dan vooral dat ijsje als beloning)
  Quality time met mijn ouders
  Sushi <3
  Plannen voor mijn volgende marathon
  Witte chocola met stukjes aardbei (waarom verkopen ze die in Nederland niet meer?)

 2. Karen
  november 3, 2017 / 12:22

  Ik word hier altijd zo gelukkig van. <3 Eindelijk mijn pr op de 10 km verbroken <3 het vooruitzicht van een dagje Antwerpen <3 het nieuwe album van Taylor Swift <3 een goed slaapritme <3 fijne muziek

 3. november 3, 2017 / 12:41

  Wat een heerlijk lijstje! Ik zal ook even Mn best doen :) <3 Gisteren een lekkere 6k gelopen <3 Dat ik nu in de auto naar Parijs zit, een verjaardagscadeautje van Mn vriend <3 mijn vriend <3 macarons die ik morgen ga eten <3 Mn thesis, die gaat supergoed <3 al 6x ticket to ride (bordspel) gespeeld afgelopen week <3 de week beginnen met pianoles

 4. Marion
  november 3, 2017 / 13:37

  Oe leuke challenge. Vandaag gaan de vijf hartjes naar: Lukas en Linde en Pim (1 hartje met z’n drieën); de nieuwe glitterhardlooplegging van Nike; n’espresso (what else); mijn toffe baan; vanavond verlicht als een kerstboom een rondje over de berg rennen, nu al zin in.
  Heel veel plezier met je moeder in NY!

 5. Lisanne Oskam
  november 3, 2017 / 14:50

  Een hartje voor de tien weken dat ik stage liep in Parijs. Eentje voor alle lekkere croissants, taartjes en desserts die ik in 10 weken tijd gegeten heb. Ook een hartje voor het hardlopen langs de Seine (ter compensatie!). Dan een voor mijn ouders, zusje, vriend en vriendinnen die een weekend in Parijs zijn geweest om me op te zoeken. De laatste is voor de terugkeer naar Nederland met het vooruitzicht op bitterballen en stamppot morgen. Wat een ervaring!
  Succes in NY!

 6. Mieke
  november 3, 2017 / 14:54

  Mijn zoontje die morgen 3 maanden is
  2 studie vriendinnen die uit respectievelijk Frankrijk en Nederland naar mij onderweg zijn
  Volgende week naar Nederland vliegen om eindelijk weer mijn oma te zien en haar te laten knuffelen met onze kleine man
  De zon! Hoewel hij al om iets over 4 ondergaat (Noorwegen…) is het wel al 2 dagen super zonnig
  Hardlopen, deze week voor het eerst 3x na m’n bevalling. Heb het zó gemist

 7. Manon
  november 3, 2017 / 15:20

  Leuk lijstje weer, heel veel plezier in NY! Voor mij: dit weekend met mijn vriend naar Lissabon (lekker slenteren door de stad, samen zijn en de laatste zon), de leuke avond met collega’s gisterenavond, heartwarming tea van yogi, ook over 2 maanden op wintersport en de open haard weer aansteken.

 8. Nicky Dijksman
  november 3, 2017 / 15:36

  ❤ Mijn vriendin en gezellig samen ziek op de bank hangen ❤ Bankhangen combineren met Stranger Things ❤ Dat ik bijna op mijn oude hardloopniveau zit ❤ Vegan ijs ❤ New York 2018 *fingers crossed* ❤ Berlijn 2018 *fingers crossed* ❤ Er heilig van overtuigd zijn dat jij overmorgen NY een dikke sub-4 laat zien ❤ Mijn behandelend arts die me 100% begrijpt ❤ Snurkende huisdieren ❤ Dat ik volgend jaar tante word ❤ Gemberthee ❤ Regen ❤

 9. Sandra
  november 3, 2017 / 16:15

  De bodypump les die vanochtend heel erg goed ging, ondanks een verkoudheid
  De zon die vandaag schijnt
  Dat ik jou boek zo weer kan gaan lezen (bijna uit, probeer mezelf in te houden, zo lekker leest die haha)
  De focus die ik heb ik mijn schoolopdrachten
  Dat ik 15 euro bonus had bij de Albert Heijn (ik ben en blijf Nederlands hahahaha)
  De mensen die werken op de markt en mij altijd extra fruit meegeven

  heel veel plezier in NY en succes a.s. zondag! Ik ga je tracks via de app! :)

 10. Juul
  november 3, 2017 / 19:31

  ❤️ sporten (hoewel ik vaak vergeet hoe fijn het is) ❤️ alle dagen in korte rokjes en shorts rondlopen omdat ik in Costa Rica woon voor een jaar ❤️ papa mama en mijn zus ❤️ de liefste vriendinnen in nederland die ik missen moet ❤️ Annemerels blog ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 11. november 3, 2017 / 20:00

  Een tikje specifiek, maar toch:
  Borrelen zonder op de klok te kijken en om vier uur naar huis fietsen met twee huisgenootjes ❤ De nieuwste aflevering Dynasty en ontbijt in bed ❤ De gouden zonsondergang waardoor zelfs Kanaleneiland even een onwijs mooi stukje Utrecht is ❤ Het vooruitzicht op een zorgeloze week vrij nadat ik deze week m’n onderzoeksrapport en takehomententamen heb ingeleverd (en m’n vakken daarmee naar alle waarschijnlijkheid heb gehaald) ❤ Thuiskomen bij mijn ouders voor het weekend en met mijn ouders en zus (wat eigenlijk nooit zomaar gebeurt) eten en door de gezelligheid een beetje kunnen wennen aan de wintertijd ❤ Morgen naar de IJ-hallen met drie vriendinnetjes en eindelijk weer een lekker stuk auto kunnen rijden

 12. Lisa
  november 3, 2017 / 20:26

  ❤ De nieuwe knappe pup van m’n ouders (en een beetje van mij) die nu heerlijk om me heen aan het dartelen is en zich kostelijk vermaakt met een lege spa fles haha ❤ dat m’n scriptie eindelijk ingeleverd is en nu hopelijk wel goed is (dit is de tweede keer dat ik ‘m inlever) ❤ dat m’n vriend vanavond weer thuis komt na een week in het buitenland te zijn geweest voor z’n werk ❤ dat ik zo goed voor mezelf zorg de laatste tijd en dat ik me daardoor beter voel dan ooit ❤ het idee dat ik over een paar maanden samen met m’n vriend naar Canada en Amerika ga voor bijna 3 weken! ❤ dat m’n eigen bedrijf zo goed gaat lopen nu. Ik krijg minstens drie mails van potentiële klanten per week! ❤ dat ik nog wel even door kan gaan met hartjes noemen, haha. Ik ben een gelukkig mens!

 13. Anita
  november 3, 2017 / 21:36

  Mooi lijstje! Ik heb vijf hartjes voor *de ontdekking van combi sportschool en lopen, waardoor ik al 7 maanden blessurevrij loop *herfst *sushi eten met vriendin *kerstspulletjes bij Ikea *elke dag jouw vlog! Succes zondag!

 14. Marijke
  november 4, 2017 / 08:36

  Toffe challenge! Mijn vijf hardloopgerelateerde hartjes:

  ❤ De keuze om bij de atletiekvereniging te gaan hardlopen in plaats van altijd in mijn eentje ❤ De hardloopvriendinnen die ik daardoor heb leren kennen ❤ De PR’s die ik daardoor heb mogen lopen ❤ Muziek die je run perfect maakt ❤ Eten dat nog beter smaakt na een goede training! ❤

 15. Marjolein Kraak
  november 4, 2017 / 09:24

  Mijn nieuwe loopschoenen waarmee ik mijn eerste marathon ga lopen.
  Thuiskomen na een lange werkdag.
  De wandelingen in het bos met mijn honden, zo prachtig in de herfst.
  Het eerste kopje koffie van de dag.
  De mooie plannen voor 2018

 16. Ilse
  november 4, 2017 / 09:53

  Allebei mijn tentamens gehaald.
  Dit gezellige weekend met mijn familie en mijn vriend.
  Sowieso mijn vriend.
  Dat mijn hardloopmotivatie weer terug is.
  En in november een nieuw album van Marco Borsato en een concert van hem.

  En dit lijstje is ook heel fijn.