❤: 30/05

Zoveel redenen voor heel veel ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

❤ Summer Reading ❤ Al een week lang lekker weer ❤ Een goede (boek)schrijfdag ❤ Een glas koud water met citroen ❤ Poké Bowls ❤ Mijn wedges van Fred de la Brettoniere in zwart en in beige, super comfortabel en staan overal goed bij, al zeg ik het zelf ❤ De dag beginnen met hardlopen ❤ De dag afsluiten met hardlopen ❤ Deze week 150 dagelijkse vlogs online ❤ De achtertuin van mijn ouders ❤ Dat Tom Dumoulin de Giro heeft gewonnen ❤ Over drie weken naar Italië voor een trail run waar ik totaal niet voor getraind heb, maar waar ik wel enorm veel zin in heb ❤ Waarschijnlijk ook nog een weekendje Ibiza met Buddha to Buddha in juni ❤ Dat Lululemon nu ook korte leggings met handige vakjes heeft, ook al zien mijn benen er alles behalve charmant uit in die leggings ❤ De parfumvrije gezichtszonnebrand van Louis Widmer met SPF 30 die ik drie keer per dag smeer. Ook als de zon niet schijnt. Hij zorgt niet voor acné én is een stuk goedkoper dan mijn dagcrème van La Mer (a 260 euro per pot, gekkenwerk, niet zelf betaald natuurlijk) ❤ Mijn fiets die ik helemaal her-ontdekt heb en waar ik me met deze fijne weersomstandigheden graag mee voort beweeg. Stuk fijner dan een auto in de stad ❤  Dat ik over vijf maanden weer in New York ben ❤ Mijn laptoptas van Kate Spade. Beste aankoop ooit. Of nou ja, bij wijze van spreken dan. Heb wel meer goede aankopen gedaan in mijn leven… maar dit is er zeker een van ❤ De komende maanden ambassadeur van sieradenmerk Buddha to Buddha mogen zijn ❤ Avocado Toast met ei ❤ De rode Nike pet die ik van mijn zusje voor mijn verjaardag kreeg ❤ Al twee weken dagelijks planken vol kunnen houden en merken dat ik steeds minder last van mijn schouders krijg ❤ Mijn dagelijkse activity-doel op mijn Apple Watch halen ❤ Hardlopen met mijn vader en zusje op zondagmorgen ❤ Dat aardbeien, frambozen en blauwe bessen in het seizoen zijn ❤ Slagroom ❤ Dicht bij het strand wonen ❤ Beseffen hoe rijk mijn leven is ❤ Dat Pretty Little Liars bijna afgelopen is, kan. niet. wachten. liever. vandaag. dan. morgen. ❤ Aperol Spritz met drie klontjes ijs ❤ Dit weekend mijn mini break bij Laura en Robin ❤ Mijn familie. Vrienden kies je zelf, je familie niet. Maar ik had mijn familie zelf niet beter uit kunnen zoeken ❤ ❤ ❤

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Lisa
  mei 30, 2017 / 12:02

  Wat een heerlijk lijstje! Vind dit altijd zo fijn om te lezen, krijg er altijd positieve energie van!
  Ik word heel blij van de trips die op de planning staan! Italië in juli en september, ibiza eind september en Canada/USA in 2018 <3

  • Annemerel
   Auteur
   mei 30, 2017 / 16:52

   WAUW! Daar zou ik ook heel blij van worden. Canada lijkt me zo’n bijzonder land.

 2. Marieke
  mei 30, 2017 / 12:24

  Fijn he dat het zonnetje zeker bijdraagt aan het geluksgevoel. Ik had het zondag toen ik terug in de trein zat van een onwijs gezellige middag met lieve vriendinnetjes en lekker eten en drinken. Met een muziekje in mijn oren kreeg ik even helemaal zo’n blij ei gevoel over me heen.
  Daarnaast raak ik helemaal gemotiveerd van je planksessies, waardoor ik dit toch ook al een aantal weken (bijna) dagelijks vol hou. Zo fijn dat je je lijf sterker voelt worden, en vooral de pijntjes verdwijnen <3

  • Annemerel
   Auteur
   mei 30, 2017 / 16:52

   Super leuk om te lezen dat je je plank sessies volhoudt en dat ik daar deels verantwoordelijk voor ben. Of nou ja eigenlijk ben ik daar helemaal niet verantwoordelijk voor.. doe je helemaal zelf. Iedere dag. Keep up!

 3. Ilona
  mei 30, 2017 / 13:21

  Mijn 1e Tiffany ketting die ik afgelopen met mijn zoon in ons dagje Amsterdam heb gekocht ❤️❤️ Ik heb 18 dagen vakantie, het is meer dan 10 jaar geleden dat ik zolang vakantie had, en god wat ik het lekker ❤️❤️ Zon!!❤️❤️ Skeeleren ❤️❤️Wandelen ❤️❤️ Mijn kinderen die eindelijk na jaren donderen s’nachts nu doorslapen ❤️❤️ Komend weekend mijn ouders 40 jaar getrouwd + weekend weg met iedereen ❤️❤️ Netflix kijken ❤️❤️ Vogels die je hoort tijdens een boswandeling ❤️❤️ En ik woon gewoon naast dat bos met weilanden vol koeien achter ons ❤️❤️Bananenbrood van het recept van je moeder ❤️❤️ Een gezond, goed werkend lichaam ❤️❤️ Yeah! Ik ben gelukkig ❤️❤️❤️❤️

  • Annemerel
   Auteur
   mei 30, 2017 / 16:51

   Aaaah dat klinkt fantastisch :) Wat leuk ook dat je dat met je zoon gedaan hebt !

 4. Mieke
  mei 30, 2017 / 13:30

  Altijd fijn om bewust stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Mijn punten:
  *29 weken zwanger zijn *fietsen en/of hardlopen naar mijn werk *m’n vriend die over m’n buik aait ipv dat hij mij gedag zegt *vakantie in Italië *bijna jarig *mijn familie, ook al woon ik niet in de buurt en zie ik ze momenteel minder vaak dan ik zou willen *Skype & whatsapp waardoor het lijkt alsof ik toch vaak bij familie & vrienden in Nederland ben *lieve collega’s met wie ik hard kan lachen *ijsjes *ongerepte natuur

 5. Ilse
  mei 30, 2017 / 16:57

  Wat een fijne <3 weer! Mijn <3 van dit moment zijn dat je summer Reading weer begonnen is, fijn werk hebben met leuke collega's, bijna elke dag het strand en de zee zien, spotify premium en alle concerten en festivals en evenementen in het vooruitzicht!

 6. Manon
  mei 30, 2017 / 18:31

  Wat een mooi lijstje! En wat een prachtige foto!!

 7. Brenda
  mei 30, 2017 / 21:06

  Welke maat heb jij in de Lululemonbroeken? Wil er eentje bestellen en ik denk dat ik ongeveer jouw maten heb -;)

 8. mei 31, 2017 / 19:41

  Wauw wat geeft het mij een energie als ik deze blog gelezen heb. Zo fijn dat je maandelijks benoemd waar je zo blij van wordt. Je was de inspiratie voor mij om mijn maandelijkse favorieten momenten/hoogte punten in te voeren op mijn eigen blog.

  • Annemerel
   Auteur
   mei 31, 2017 / 21:24

   Wat leuk om te lezen! Hoop dat het jou ook zo motiveert, al die positieve dingen opnoemen :)

 9. juni 2, 2017 / 22:11

  Goede spirit :) Geniet!!!!