❤: 28/03

Het is voorjaar, dat is eigenlijk al genoeg reden voor heel veel hartjes ❤❤❤, maar goed, omdat er nog veel meer redenen zijn zet ik ze even voor je op een rijtje.

❤ Een nieuw notebook van de Albert Heijn van 3,99 ❤ Dat het album van de The Chainsmokers uitkomt vlak voordat ik naar Boston ga ❤ Dagelijks vloggen ❤ Kushmi BB Detox thee ❤ Aperol Spritz in de koelkast ❤ Anderen blij kunnen maken met de hardloopkleding die ik krijg, natuurlijk draag ik een groot gedeelte ook zelf, maar ik kan niet alles dagen en als ik daar dan iemand anders blij mee kan maken dan geeft dat echt een heel goed gevoel ❤ Volgende week naar Fuerteventura met mijn moeder om eindelijk echt goed met mijn boek aan de slag te gaan ❤ De blog van Janni Deler, ze blogt meestal twee keer per dag, soms zelfs drie keer en dat zie je niet vaak meer bij fashionbloggers ❤ ZON! Afgelopen week wekte hij me nog iedere ochtend rond een uurtje of kwart voor zeven. Inmiddels is het zomertijd en moet ik het nog even zonder zon doen als ik wakker word, maar dat komt wel weer ❤ Kibbeling, met whiskysaus… nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ik dit straks ECHT even wil gaan halen ❤ Spotify. Een van de beste uitvindingen van dit millennium ❤ Boston Marathon over 20 dagen ❤ Een groot glas water met citroensap en een rietje (dat zuur is super slecht voor je tanden als je dat de hele dag drinkt zeker) ❤ De Bijenkorf op een doordeweekse ochtend, er is geen winkel waar ik gelukkiger van word. Creditcard helaas wat minder ❤ Essie – In The Lobby ❤ Malin + Goetz Cannabis geurkaars (na Dark Rum en Mojito mijn nieuwe Malin + Goetz kaars) ❤ Estée Lauder Double Wear Foundation, nog nooit zo’n natuurlijke maar toch dekkende foundation gehad, love it! ❤ Hardlopen met mijn vader ❤ OREO’s met een laagje melkchocolade er overheen, echt de beste OREO’s die er zijn ❤ De Detox Kitchen Bible ❤ Nieuwe receptjes proberen en dat het dan nog goed lukt ook ❤ WhatsApp Web, ik heb zo’n hekel aan berichtjes typen op mijn iPhone, ook al heb ik een iPhone 7 Plus, ik vind mezelf nog steeds niet snel genoeg met tikken. Zal ook nooit gebeuren, aangezien ik meestal mijn MacBook gebruik om berichtjes te versturen. iMessage, WhatsApp Web, Facebook Messenger ❤ Dat ik iedere maand tijd maak om zo’n lijstje te maken want het maakt me daadwerkelijk gelukkig om al deze dingen die me gelukkig maken op een rijtje te zetten ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakte jouw afgelopen maand gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. maart 28, 2017 / 12:19

  Ahh punt 1 vat alles samen voor mij, LENTE! <3

 2. maart 28, 2017 / 12:20

  Iehh een Cannabis geurkaars klinkt niet heel erg aantrekkelijk :P

  Wat me vooral blij maakte deze maand: de lente! En nog geen last van mijn hooikoorts, ook erg fijn :)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 28, 2017 / 16:39

   Haha nou deze is wel echt heel lekker. Ik heb nog nooit wiet gebruikt en ik vind de geur verschrikkelijk, maar die kaars is goed. Kan ook komen doordat ik deze geurkaars jarenlang geroken heb toen ik in de horeca werkte en dit een beetje nostalgie is.

 3. maart 28, 2017 / 13:56

  Vooral WebWhatsapp, beste uitvinding ooit!

 4. Ilse
  maart 28, 2017 / 14:40

  Wat een fijn lijstje op zo’n heerlijke dag!

 5. maart 28, 2017 / 15:47

  De geboorte van mijn neefje maakte mij heel gelukkig afgelopen maand. <3

  • Annemerel
   Auteur
   maart 28, 2017 / 16:38

   Wauw dat snap ik!

 6. maart 28, 2017 / 18:06

  Ja lente en web-whatsapp! En het mango-ananas-munt ijs dat ik vandaag maakte en net op heb:D