❤: 28/02

Sindskort schrijf ik dagelijks op waar ik dankbaar voor ben, in mijn goalplanner van Fitshe. Een super leuke oefening en hij maakt niet alleen bewust, maar ook blijer. Daarom doe ik dit ook graag een keer per maand hier, op mijn blog.

❤ Met Roos op wintersport, eindelijk, na bijna een jaar weer samen! ❤ Over zes weken Boston ❤ Mijn samenwerking met TUI ❤ De geur Beige van Chanel, ik heb hem nog steeds niet gekocht want hij is wat duur maar ooit komt die fles er en hopelijk een beetje snel ❤ Mijn nieuwe krultang van Remington, ik had nooit verwacht dat het überhaupt mogelijk was om mijn haren te krullen voor meer dan een uur ❤ Mijn eigen kookkunsten en het geduld dat ik ineens verworven heb ❤ De atletiekbaan waar ik gratis van gebruik kan maken in Den Haag. Het kost me soms wat moeite om te gaan, maar als ik eenmaal bezig ben ❤ De nieuwe serie Big Little Lies met onder andere Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Nicole Kidman ❤ De nieuwe serie Riverdale trouwens ook! ❤ Mijn nieuwe T-Mobile abonnement waarmee ik overal onbeperkt internet heb… zo fijn om altijd 4G te hebben in Europa, ook met het uploaden van vlogs heel handig. ❤
De vlogs van Jon Olsson ❤ Dat het lente wordt ❤ De helikoptervlucht met Adidas van vorige week zondag ❤ Kygo ❤ Maar Martin Garrix natuurlijk ook, zijn show van afgelopen dinsdag was weer fantastisch ❤ Dat mijn lichaam de lange duurlopen weer beter aan kan ❤ Over twee weken de CPC, of ik er klaar voor ben, al sla je me dood, dat zullen we op 12 maart zien ❤ De vintage 2014 espresso van Nespresso ❤ De BB Detox thee van Kusmi, had ik een paar jaar geleden al maar verloor ik een beetje uit het oog. Dankzij het kerstcadeautje van mijn moeder heb ik hem weer gevonden ❤ De oreo’s met dat melkchocolade laagje aan de buitenkant ❤ Zoveel leuke aanmeldingen voor mijn New York marathonreis EN nieuwe dingen toe kunnen voegen aan het arrangement (gratis!) een fietstocht door Brooklyn en ik ben nu bezig met een gesponsorde outfit! Als je interesse hebt, je kunt je nog aanmelden ❤ Dagelijks vloggen, ook al heb ik niet het aantal views en volgers wat veel andere vloggers wel hebben, ik vind dit daadwerkelijk leuk om te doen en dat is het belangrijkste ❤ Vage plannen voor zonvakanties die wellicht ook weleens echt zouden kunnen gaan plaatsvinden ❤ Mijn Fitshe goalplanner ❤ Roos, soms wil ik haar vermoorden, soms wil ik haar dood knuffelen (of nou ja niet echt dood natuurlijk), zusjes ❤ Mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen van Anastasia ❤ De Double Wear Foundation van Estée Lauder die mijn littekens van de acne als sneeuw voor de zon laten verdwijnen ❤ Dat ik zonder moeite zoveel leuke dingen op kan noemen ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. februari 28, 2017 / 12:17

  Wat een heerlijk lijstje :) New York klinkt echt heel gaaf maar ik denk dat ik dit jaar nog niet klaar ben voor een hele marathon. Misschien volgend jaar? Ik hoop het.

 2. Rianne
  februari 28, 2017 / 14:03

  Leuk lijstje! En wat betreft vloggen, ik ben blij dat je dagelijks bent gaan vloggen! Je vlogs zijn zo lekker normaal en herkenbaar! :)

 3. Tamara
  februari 28, 2017 / 15:12

  Dat we vandaag getekend hebben voor een nieuwbouw woning :)! Droom die in vervulling gaat!

 4. Ilse
  februari 28, 2017 / 19:06

  Wat een fijn lijstje, ik word hier altijd blij van!

 5. maart 1, 2017 / 19:46

  Ik had wat gezonde twijfel voor je begon maar ik vind je vlogs ook echt heel leuk, nog steeds! Je abonnement klinkt trouwens meer dan ideaal, ik krimp altijd een beetje ineen als ik zie dat vloggers uploaden op hun 4G maar bij onbeperkt internet is dat natuurlijk gewoon geen probleem. Super chill :)

 6. Sas
  maart 2, 2017 / 01:08

  Dit vind ik echt heerlijke posts, lekker vrolijk :)
  Veel plezier samen met roos op wintersport!