❤: 25/7

Weer terug in Nederland na twee heerlijke weken Italië. Beetje heimwee. Al twee dagen wakker worden met vervelende hoofdpijn. Mijn werk voor Metro misschien toch wel een beetje missen (en het geld ook). Regen. En een klein beetje paniek over alles dat ik de komende weken moet doen. Het is tijd voor een lijstje met positieve dingen, want ik weet zeker dat ik me daarna weer een stuk beter voel.

❤ Mijn nieuwe appartement dat in heel veel opzichten heel erg perfect (voor mij) is ❤ Mijn nieuwe werkplek in mijn nieuwe appartement ❤ Dat ik nu al meer gebruik heb gemaakt van mijn bank dan ik in drie jaar op de Groot Hertoginnelaan gemaakt heb ❤ Mijn vlogs met Italië-herinneringen ❤ Over precies 100 dagen in het vliegtuig zitten richting New York City voor de marathon ❤ In oktober weer samen met Roos naar een show van Martin Garrix in de Rai ❤ Mijn jasje van Maison Scotch die iedere outfit af maakt en die ik met deze herfstachtige omstandigheden hier in Nederland wel nodig heb ❤ Het kookboek van Egg Shop met heel veel ei-recepten en tips om je eieren nog beter te bakken ❤ Het nummer Miracles van Coldplay, iedere keer denk ik weer dat Coldplay geen fijnere nummers kan maken iedere keer word het tegendeel weer bewezen ❤ Dat toen ik terug kwam uit Italië al mijn planten er nog levend uit zagen (ze zijn nep, muahaha) ❤ De vlogs van Jon Olsson ❤ Mijn nieuwe haarbanden van Atelier de Femmes ❤ Volgende week weer barbecuen bij Laura en Robin en nu al zin in al het lekkere eten, mijn cadeautje uit Italië kunnen geven én gezelligheid ❤ Mijn boek dat nog lang niet klaar is maar wel vorm begint te krijgen ❤ Een koelkast met een werkende vriezer hebben en dus daadwerkelijk dingen als ijsjes in huis kunnen hebben en een brood in de vriezer kunnen leggen ❤ Mijn Buddha to Buddha sieraden. Een jaar geleden had ik je nog uitgelachen als je me dat verteld had, maar ik ben de afgelopen twaalf maanden écht groot fan geworden. En hoe mooi is het dan als het merk ook met jou wil samenwerken? ❤ Flammie ❤ Aioli. Jammer alleen dat ik dat niet in huis heb. Zou ook niet helemaal goed gaan denk ik, dat bakje is op voordat het middaguur geslagen heeft. ❤ Dat ik ’s nachts kan slapen en niet iedere vijf minuten wakker word door een auto die harder dan vijftig kilometer per uur rijdt (wat ik dus wel in mijn oude huis had omdat het huis uit 1895 kwam en de kozijnen volgens mij ook niet vervangen zijn in de tussentijd, dat is overdreven, maar geloof me, het was echt super gehorig) ❤ Nieuwe hardlooproutes ontdekken vanuit mijn nieuwe huis ❤ Dat mijn huis als mijn huis voelt ❤ Mijn familie ❤ Bruiswater met citroen ❤ Dat de KPN-monteur gisteren mijn printer heeft aangesloten en alles nu lijkt te werken ❤ Dat ik nog steeds een kwartier van het strand vandaan woon ❤ Den Haag ❤

OK. Dan is het nu tijd om mijn to-do-list op te schrijven in plaats van dat het de hele tijd door mijn hoofd spookt. We gaan dit varkentje gewoon even wassen. Kan ik.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Marion
  juli 25, 2017 / 12:08

  Kan je. Succes! :-)

 2. Mieke
  juli 25, 2017 / 12:49

  Hou vol! Met positiviteit komen er mooie dingen op je pas! Succes!

 3. Julia
  juli 25, 2017 / 12:53

  Fijn lijstje weer, en succes vandaag!

 4. Britt
  juli 25, 2017 / 13:02

  Kan je zeker!

  Thanks voor al je leuke vakantievlogs! En leuk dat ik vanaf nu weer elke dag na mijn pauze naar annemerel.com kan gaan voor een nieuwe blog. Werkdagritueeltje! (Sorry baas!)

 5. Marieke
  juli 25, 2017 / 14:03

  Flammie, haha.

 6. juli 25, 2017 / 16:41

  Yes, succes!

 7. Ilse
  juli 25, 2017 / 22:37

  Wat een fijn lijstje met positieve dingen! En ik blijf die muziek van Coldplay ook steeds opnieuw luisteren!