❤: 24/8

Iedere ochtend als ik wakker word staan er minstens zes pushberichten van CNN op mijn iPhone scherm met daarin de meest verontrustende berichten. De rest van de dag word ik dankzij berichten van de NOS en Twitter ook niet heel veel vrolijker. Gelukkig zijn er ook (veelal kleine) dingen die me wel blij maken.

❤ Een dagje Knokke met mama ❤ Rijden in een cabrio ❤ De Nike Zoom Fly die echt precies op tijd binnenkwamen voor de fotoshoot van mijn boek morgen ❤ Die fotoshoot die ik morgen heb ❤ Koffie ❤ Dat Taylor Swift op 10 november een nieuw album uitbrengt en dat vannacht de eerste single gereleased wordt ❤ Dat morgen ook Martin Garrix’ nummer Pizza op Spotify staat ❤ Riverdale over zes weken weer op Netflix ❤ De Samsung T3 externe SSD (gekregen van Samsung) waardoor ik nu geen gezeur meer heb met ‘geen ruimte’ op mijn MacBook tijdens het editen van een video ❤ Dat ik nu eindelijk Final Cut Pro kan gebruiken ❤ De Berlijn Marathon vandaag over precies een maand ❤ NEW YORK NEW YORK NEW YORK ❤ Dat ik in mijn nieuwe appartement een vriezer heb waardoor ik ineens heel veel meer mogelijkheden heb: brood bewaren, gerechten invriezen, ijsjes bewaren, ijsblokjes maken ❤ De vaatwasmachine!!!!! ❤ De teksten voor mijn boek die zo goed als klaar zijn ❤ De Tommy Hilfiger trui die ik vorig jaar al in New York wilde kopen nu voor de halve prijs vinden in de webshop ❤ Mijn nieuwe appartement, ook al woon ik er nu al bijna tien weken, het voelt nog steeds nieuw, maar tegelijkertijd ook wel heel erg als thuis ❤ Nieuwe hardlooproutes ontdekken ❤ Dit weekend mijn een na langste duurloop voor Berlijn ❤ De Facebookgroep waar ik in zit met alle meiden die met mij New York gaan lopen dit jaar ❤ De Toko bij mij om de hoek die ontzettend lekkere (vega) gerechten maakt ❤ Mijn basilicumplant die eruit zag alsof ‘ie drie jaar geleden al overleden was en nu op magische wijze (water!) weer tot leven is gekomen ❤ Dat ik nu ladekastjes heb waar ik al mijn kleding, maar ook mijn sokken, lingerie en pyjama’s goed in kan opruimen en dat ik dus nooit meer mijn hele kast overhoop hoef te halen op zoek naar een paar sokken ❤ Zoveel ruimte in mijn keukenkastjes dat ik in principe drie compleet nieuwe serviezen zou kunnen kopen ❤ Bijna tijd voor Pumpkin Spice Latte ❤ Iedereen die zo goed meedenkt en meewerkt aan mijn boek ❤ De nieuwe Jamie’s Italian die deze week in Den Haag geopend is ❤ Dat Roosmarijn weer bezig is met YouTube video’s ❤ Zondag de VMA’s, jeugdsentiment ❤ Dat het huis van mijn ouders tegenwoordig op nog maar tien minuten rijden van mijn huis ligt en dat we dus praktisch buren zijn.

Wat maakt jou in deze tijden gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. augustus 24, 2017 / 13:06

  Oh, wat leuk dat je ook de Zoom Fly’s hebt! Ben heel benieuwd wat je mening erover gaat zijn. :) Succes met je shoot morgen!

 2. augustus 24, 2017 / 14:38

  Dat ik weer ben gaan hardlopen na een hiatus van 4 jaar. Jeej. Dat ik de hardloopblogs heb ontdekt wat mij motiveert om naar buiten te gaan. Ik heb nog geen een keer afgezegd, behalve dan door nachtdiensten maar dat zie ik door de vingers. Dat ik veel meer energie heb van het hardlopen. Dat ik die energie kan gebruiken om artikelen te schrijven voor mijn andere hobby. En nog veel meer.

 3. augustus 24, 2017 / 14:45

  Wat mij blij maakt: Singapore in 2 weken (formule 1, Go lewis en Go Max) daarna lekker naar Bali en als ik thuis kom ligt (als het goed is) jouw boek op de mat :) Genoeg leuke vooruitzichten dus :)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 24, 2017 / 14:57

   Gaaf!!!!

 4. augustus 24, 2017 / 15:35

  Heel mooi lijstje. Met al die ellende in de wereld goed om er hier bij stil te staan. Ik word gelukkig van eindelijk water in de keuken hebben en mijn eigen huis! Niemand die me zegt wat ik moet doen en gewoon ’s avonds net zo lang op blijven tot ik vanzelf in slaap val ;)

 5. augustus 24, 2017 / 16:12

  Als je je nog verveelt qua muziek: Grouplove, Bleachers en Foster The People hebben ook alle drie redelijk recent een nieuw album uitgebracht :) Afgelopen weekend reed ik in onze knalblauwe cabrio met vier vrienden door Brugge en Knokke (vind autorijden nu eindelijk ook echt leuk), ik word nog steeds heel enthousiast over de inrichting van mijn kamer en het idee van op mezelf wonen, ik kreeg een bijbaan op niveau in m’n schoot geworpen en ik kan me echt heel gelukkig prijzen met zoveel leuke mensen om me heen. Plus ik heb een hele MacBook (en blog, gedeeltelijk) vol zomerfoto’s en -herinneringen. Mijn colleges beginnen pas over twee weken maar het seizoen van mijn vereniging begint aankomende week al dus mijn ‘normale leven’ komt langzaam weer op gang en hoewel ik me nu ook totaal niet verveel heb ik er ook wel weer zin in. Ook genoeg hartjes dus.

 6. Ilse
  augustus 24, 2017 / 20:08

  Fijne dingen weer! En van Riverdale en de psl op je lijstje word ik ook heel erg blij. En daarnaast ga ik volgende week een paar daagjes naar Antwerpen toe, mijn nieuwe huisje maakt me ook heel erg blij en dat ik bijna jarig ben en dat er veel lieve mensen langskomen om dat te vieren!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 24, 2017 / 20:20

   Alvast gefeliciteerd! En wat leuk dat je naar Antwerpen gaat, veel plezier!

 7. Sylvia
  augustus 24, 2017 / 22:31

  Dat ik vandaag jarig ben en dat ik verwend ben met prachtige cadeaus, onder andere dat ik volgende week ga eten en overnachten bij De Librije❤️

 8. Ineke
  augustus 26, 2017 / 09:27

  Waar ik heel blij van ben geworden: geen enkel pusbericht meer op m’n telefoon, behalve een enkeling in m’n whatsapp contacten, aanrader! Fijn weekend!

  • Tamara
   augustus 26, 2017 / 18:24

   Ik heb ook bijna alles uit: echt beter voor je gezondheid ;)

 9. Tamara
  augustus 26, 2017 / 18:23

  Jaaa ik snap je zo erg.
  Duinen, mooie polders, mooie straten, BLOEMEN! Lieve mensen.
  En deze blog!