❤: 1/10

Foto: Sabine Metz

Geloof me, ik heb me afgelopen maand echt niet iedere dag on top of the world gevoeld. Maar als ik dan kijk naar alle dingen waarvoor ik ontzettend dankbaar voor ben. Dan kan ik dat bijna niet begrijpen.

❤Mijn boek dat over twee dagen in de winkel ligt en nu al een paar dagen heel mooi naast me op mijn bureau ligt te pronken ❤ Dat Taylor Swift op 10 november een nieuw album uitbrengt ❤ Over vijf weken de New York City Marathon lopen ❤ Over 32 dagen in het vliegtuig richting New York stappen ❤ Deze maand samen met Roos naar een Martin Garrix show tijdens ADE ❤ Op 15 oktober samen met mijn vader, zusje, broertje en schoonzusje de halve marathon in Amsterdam lopen. Voor mijn zusje, broertje en schoonzusje is dit de eerste keer dat ze deze afstand zullen lopen, zo spannend ❤ Dinsdag mijn bescheiden boekpresentatie met mijn favoriete hardloopbloggers ❤ De L’Oréal Extatic mascara ❤ Mijn Garmin Fenix 5S in het wit met roségoud. Heb zo’n vermoeden dat wij heel veel mooie avonturen samen gaan beleven. Niet alleen tijdens het hardlopen, maar ook in het dagelijks leven ❤ De bospeen maaltijdsoep van SLA met geroosterde kikkererwten en zwarte rijst en broccoli ❤ Oude albums van Dido ❤ Mijn nieuwe appartement dat na drie maanden echt zo als mijn huis voelt dat ik me niet eens meer voor kan stellen dat ik ooit ergens anders gewoond heb ❤ Mijn outfit voor mijn boekpresentatie-lunch ❤ Hardlopers ❤ Mijn moeder die mijn nieuwe boek vergelijkt met Netflix, net zo verslavend ❤ Mijn vader die zich gewoon niet kan voorstellen dat er iemand zal zijn die mijn boek niet leuk vindt, zo schattig die overtuiging ❤ Mario Badescu Drying Lotion, de beste manier om white-heads de baas te zijn (op diepe ontstekingen werkt het helaas iets minder) ❤ Iedereen die aan mijn boek heeft meegewerkt, zo dankbaar! ❤ De MacBook 15inch met touchbar, ik heb hem helaas niet in mijn bezit, want 2799 euro kan ik op dit moment niet aan een MacBook uitgeven, maar dat betekent niet dat ‘ie geen hartje waard is. Al sinds begin dit jaar loop ik hier iedere keer als ik een Apple Store voorbij loop even langs. Nog even doorwerken An, denk ik dan. Even tussendoor, ik heb nog nooit zo lang gedaan met een MacBook als ik nu met deze MacBook al doe. En er is eigenlijk geen reden om hem te vervangen want hij werkt nog prima. Maar een groter scherm en meer ruimte zou toch ook wel fijn zijn ❤ Kygo, er zijn weinig nummers van hem waar ik niet enthousiast van word ❤ Full House ❤ De vlogs van Monica Church ❤ Roos ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Waar ben jij dankbaar voor op deze eerste dag van oktober?

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    oktober 1, 2017 / 20:02

    Wat een fijne lijst weer. Een heel fijn hardlooprondje vandaag, een fijn weekend met familie, nieuwe muziek van Marco Borsato en november weer naar een concert van hem toe en aankomend weekend de lama’s en concert van Gavin James.