❤: 10/3

Weinig dat mij een grotere boost geeft dan een uurtje dingen bedenken waar ik dankbaar voor ben. Een van de dingen waarvoor ik ontzettend dankbaar ben, is dat ik deze dingen met jullie kan delen, zodat ik er ook echt iedere maand een uur de tijd voor neem. Zeker aan te raden op donkere regenachtige dagen, maar ook als je een dikke vette bekeuring binnen hebt gekregen, je voor de derde keer deze winter je longen uit je lijf hoest, of het gevoel hebt dat het werk NOOIT stopt.

❤ Het mag dan misschien de hele week al regenen en waaien, de dagen worden langer, de zon schijnt feller, de bomen krijgen weer wat kleur en ook de bermen zijn vrolijk versierd. De winter loopt op zijn einde, het voorjaar staat voor de deur ❤ Over negen weken (precies) word ik dertig en de stress die ik hier vorig jaar over had is totaal verdwenen, ik heb er zin in… ❤ Açai bowls herontdekt hebben ❤ Vandaag mijn favoriete hardloopwedstrijd, de CPC ❤ Wakker worden naast Tuur ❤ Het nieuwe album van Dido ❤ De YouTube video’s van Sanne Vloet ❤ Zelf weer lekker veel vloggen ❤ Tuur’s huis dat steeds meer ‘ons’ huis wordt ❤ Over drie weken zomertijd en ondanks dat ik niet echt fan ben van dat uurtje minder slaap, betekent dit wel dat ik eindelijk mijn baantrainingen weer in het licht kan doen ❤ Op 7 april de laatste 13 kilometer van de Rotterdam Marathon lopen samen met mijn team van La Roche Posay. Toen ik in 2014 dit stuk liep tijdens de Rotterdam Marathon (de enige keer dat ik de marathon daar liep) kon ik er echt allesbehalve van genieten, hoop dat dat dit keer anders is ❤ Leuke camperplannen voor de zomervakantie, ze zijn nog ontzettend vaag (Spanje? Italië? Zwitserland? Frankrijk?) maar er zijn ideeën genoeg ❤ Iedere dag een verhuisdoos uitpakken en iedere dag weer iets tegenkomen waarbij ik denk ‘ooooooooh wauw, ik was bijna vergeten dat ik dit had’. Sommige dozen zijn gewoon vijf jaar niet open geweest. ❤ De donkerblauwe kleur op de muur hier (Hague Blue van Farrow & Ball) ❤ De dag- en nachtcrème van La Roche Posay (Tolerriane) die ik nu een maand gebruik en waar mijn huid goed op lijkt te reageren ❤ Hardlopen in sportbeha en een kort broekje en het totaal niet koud hebben, nooit geweten dat er ooit nog een zomer-loper in mij zou ontpoppen, vroeger dacht ik altijd dat ik liever in de vrieskou liep ❤ De Netflixfilm Isn’t It Romantic met Rebel Wilson en Liam Hemsworth, lekker fout, lekker lachen ❤ Nooit meer 30 minuten heen-en-weer rijden met 5 weekendtassen tussen mijn huis en Tuur’s huis, want het is nu ONS huis ❤ Nieuwe hardlooproutes ontdekken in Monster ❤ Wanneer mijn Garminhorloge na een pittige training zegt dat mijn V02max gestegen is ❤ Koffie ❤ De mensen die het dichtst bij mij staan, mijn familie, Tuur, mijn beste vriendinnen. Ik heb geen grote inner circle, maar degene die erin zitten, zitten er zeer goed.

Zitten jullie ook beter in je vel dan afgelopen maanden? Licht doet zoveel met mij.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Jacolien
  maart 10, 2019 / 16:59

  Je vergeet er eentje: de nieuwe Dido staat op Spotify❤️?

 2. maart 10, 2019 / 18:11

  Het is inderdaad zó fijn dat we richting voorjaar/zomer gaan. We hebben de winter weer doorstaan. Ben geen hardloper, maar hou van wandelen. Zei van de week nog dat ik niet kan wachten tot het moment dat ik weer in korte broek en hemdje kan gaan. Geen gedoe met winterjas, sjaal, regenjas, plu…
  La Roche Posay is top, gebruik al jaren niks anders, wel een andere lijn, de Effaclar.
  En ik kijk ook uit naar je verjaardag haha. Vertrek 11 mei naar Florida, dus ik zit dan in Florida, kan niet wachten! Ook al word ik 50 in deze vakantie, hoezo stress voor verjaardag? Alleen maar mooi dat je weer een jaar ouder mag worden, velen zijn dat niet gegund.

 3. B
  maart 10, 2019 / 21:42

  Mag ik even zeggen dat ik deze foto zó mooi vind?

 4. maart 11, 2019 / 09:51

  Het nieuwe album van Dido? Holy! Vroeger was ik een big fan van haar. Wist niet dat ze een nieuw album had..

  • Annemerel
   Auteur
   maart 11, 2019 / 16:38

   JAAA EN HIJ IS FANTASTISCH!!!

 5. Joyce
  maart 11, 2019 / 10:47

  Ha, ha, je V02max gestegen, zooooo herkenbaar;))

 6. Lore
  maart 12, 2019 / 10:37

  die film is idd erg grappig!!
  en ik kijk ook erg uit naar het lopen in short en t-shirt!!